Вредна храна
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Вредна храна
BMW_POWER написа:Пък те хубавите неща, или са вредни, или са аморални.
Ми просто не е верно това и са някакви извинения на пристрастени хора, да продължават със самоунищожението. Като цяло, с мярка, всичко е ок. Проблема на истински вредната храна, като чипсове, вафли, кроасани, сникерси, сокове, коли със захар и всичко с добавена захар, водят до пристрастяване, точно както към други подобни наркотици, като кокаин и не можеш вече да го контролираш и да е с мярка. С алкохола е същото. С времето ти трябва по-голяма доза, за да си заситиш тия желания и тялото се затлачва с тая гняс.
Аз съм с подобни размери на твоя герой, само малко по-лек и ако се наложи, ще смачкам едно прасе и ще пресуша една дамаджана и ще съм с перфектни маркери, даже и на твоята възраст
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
От всичко което четох разбрах , че се храня супер здравословно

Spunky написа:BMW_POWER написа:Пък те хубавите неща, или са вредни, или са аморални.
Ми просто не е верно това и са някакви извинения на пристрастени хора, да продължават със самоунищожението. Като цяло, с мярка, всичко е ок. Проблема на истински вредната храна, като чипсове, вафли, кроасани, сникерси, сокове, коли със захар и всичко с добавена захар, водят до пристрастяване, точно както към други подобни наркотици, като кокаин и не можеш вече да го контролираш и да е с мярка. С алкохола е същото. С времето ти трябва по-голяма доза, за да си заситиш тия желания и тялото се затлачва с тая гняс.
Аз съм с подобни размери на твоя герой, само малко по-лек и ако се наложи, ще смачкам едно прасе и ще пресуша една дамаджана и ще съм с перфектни маркери, даже и на твоята възраст
Малйииии, и ти ли си бил дърт чичак
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
BMW_POWER написа:
Имах предвид, като стана на твоята възраст, след четвърт век
А приказките така свършват само и са го ограничили до 3 дена, а не “ и всеки ден им е рожден ден”
Spunky написа:BMW_POWER написа:
Имах предвид, като стана на твоята възраст, след четвърт век
А приказките така свършват само и са го ограничили до 3 дена, а не “ и всеки ден им е рожден ден”
Не вярвам, покажи си шофорската книжка
Апропо, циганските сватби продължават и по повече

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
empar написа:Top Gun Maverick написа:Стийнът е виновен.
Да вземем да го изселим от форума?
Сакън , ще си посегне , животът му ще изгуби смисъл Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:Мърморковци, пишете така, защото не сте си мерили холестерола скоро![]()
След 6 години кето, хиляди жълтъци (имало е периоди по цял месец с 8-10 броя на ден), стотици килограми червено месо, бекон, свинска мас и масло ето това е резултатът:
Вляво са моите, вдясно е нормата.
От друга страна майка ми си прави изследвания преди няколко седмици, холестеролът леко завишен. Докторът с гениалното заключение - ще намалиш кожите, мазното, тлъстото и ще се оправи...
А тя е полу-вегетарианец
Кожи, мазно, тлъсто никога не е опитвала през живота си. Единственото "месо", което яде са кебапчета и кюфтета...
Което ме подсеща за един виц - майсторе, майсторе, викам ти майсторе, понеже не ти знам името, ама като ти гледам майсторлъка да те еб@ в майстора...
И с докторите е същото положението...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Ай наздраве с нещо “вредно” 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Супер, към това мезе може да прибавиш и известно количество сирене Brie, с него червеното винце влиза много хубаво. 

keep walking
Exclusive89 написа:Ай наздраве с нещо “вредно”
Бе.... ше стане човек от тебе, ама много работа иска

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3