Тема форумен-протест
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Тема форумен-протест
немо написа:Предлагам Маверика за модератор, както написа Пауърката той си е денонощно у форума , плюс това на всеки разумен човек вече му е ясно , че е скучаещ милионер (Маверика) , щото няма кой да ме убеди, че човек , каращ такси има време за такива дълги и напоителни постове по всяко време в бенве форума
Оооооо, не, не, не, умря Марко преди бая години, това да си модератор е като да имаш окови, трябва да пазиш поведение, да не си пристрастен в някакъв случай към дадена теза, не, мерси.
Не съм милионер бе, имам свободна професия.
ТНТ, аз съм снимал две мнения от последните дни, иначе какво да снимам, то търсех път да видя къде бъркам защото винаги търся проблема първо в себе си. Отговор не получих, стана както в един момент когато спориш, спориш с някой по дадени теми, после ти отговарят зле, ти мълчиш, мълчиш, след поредния шамар отговаряш и ставаш лош.
И ти се сърдят, че даже и обявяват дългосрочен бойкот за неписане във форума и се опитват вина да ти вменят. 
Последна промяна Top Gun Maverick на 22 Дек 2025, 15:13, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
TNT написа:А ти замисли ли се, че ако модерираше като бял човек, темата въобще нямаше да се налага да я има. А ако я имаше и не съм прав - щяха всички да ми обяснат просто колко съм тъп, 95% от гласовете да са, че си пич и да е заключена вече. Не си се замислил, нали
И кви факти, ти си триеш фактитеЧета сутрин мнение, в Канада всички се събудят и изчезне половината тема. Или трябва като Маверика да почваме да си снимаме всяко мнение ? Провокатора вика "дръжте провокатора".
Темата май вече става безсмислена. Видя се колко хора имат проблеми с модерирането. Видя се, че са повечето. Видя се, че няма да ти махнат и правата, "снимай кво съм изтрил", "който го няма - да си каже" и т.н.
Не отговори на нито един въпрос
Пак само обвинения и никакви факти. Т.е. факти има. Бубо се сети за едно мнение и колегата dhtj спомена мнения отпреди години, явно в темата за соца. Но там се три яко от много хора. На теб самият, колко мнения съм изтрил?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
немо написа:Предлагам Маверика за модератор, както написа Пауърката той си е денонощно у форума , плюс това на всеки разумен човек вече му е ясно , че е скучаещ милионер (Маверика) , щото няма кой да ме убеди, че човек , каращ такси има време за такива дълги и напоителни постове по всяко време в бенве форума
Пауъра предлагайки Маверика се сдоби с тая титла, така че внимавай да не светнеш в зелено и ти тия дни
BMW_POWER написа:о тук единствено колегата Бубо си спомни за "един случай", аз казах "да са 100".
Първия път се направих на ударен, ама ти го повтори(даже докато пишех тва мение и потрети) та явно държиш да ти отговоря. Случая който визирах е на промяна на чуждо мнение, която промяна изменяше смисъла му, при това без оставяне на никакви следи за модерация. Това за мен е недопустимо без значение 1 път ли е 100 ли са! И това, че аз помня само веднъж когато съм те хванал да го правиш, не значи че не се е случвало 100 пъти. Така че, вместо да го играеш жертва и неразбран от спамери и провокатори хвани се замисли дали начина по който го правиш е правилния щом толкова хора сме на едно мнение...
Бубо, не беше ли ти човекът, който направи "скрийншот" на мое "мнение"
Щото ти написах да "са 100 пъти", не един. Видя ли мнението, дето го качих в бисерите? Знаеш ли колко такива има всеки месец? Ти така ки ще го оставиш или ще го редактираш?
Най-много съм редактирал колегата alx
Чакай че видях, ама ти си бил злопаметен и помниш
Уби ме, честно
Щото ти написах да "са 100 пъти", не един. Видя ли мнението, дето го качих в бисерите? Знаеш ли колко такива има всеки месец? Ти така ки ще го оставиш или ще го редактираш?
Най-много съм редактирал колегата alx

Чакай че видях, ама ти си бил злопаметен и помниш
Уби ме, честно

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Явно няма да се разберем имам съвсем различни морални ценности и виждания за живота
За теб явно е напълно приемливо даже желателно да изменяш чуждите мисли и разсъждения за да паснат на шаблона в главата ти който си приел за правилен. И не говоря за поправки на правопис и пунктуация, което за мен също е неприемливо, не си учителка по български, самия ти не си перфектен в правописа си, че да се вживяваш в оправяне на чуждите грешки. Големи хора сме и ако сме решили да се излагаме с неграмотност си е наше право. Освен това дори и запейка да бъде променена в нечие мнение, трябва отдолу с червени букви да пише: модерирано от еди кой си.
За теб явно е напълно приемливо даже желателно да изменяш чуждите мисли и разсъждения за да паснат на шаблона в главата ти който си приел за правилен. И не говоря за поправки на правопис и пунктуация, което за мен също е неприемливо, не си учителка по български, самия ти не си перфектен в правописа си, че да се вживяваш в оправяне на чуждите грешки. Големи хора сме и ако сме решили да се излагаме с неграмотност си е наше право. Освен това дори и запейка да бъде променена в нечие мнение, трябва отдолу с червени букви да пише: модерирано от еди кой си.Re: Тема форумен-протест
Не позна! Не променям мнения така, че да има се сменя смисъла. Пак обвинения без доказателства. Кога, къде и на кого съм го направил? Много е лесно "аз помня веднъж преди пет години на 3 юни ..."
Ти не си глупав и знаеш, че всичко може много лесно да се докаже. А ако само ще сипем обвинения, давай темата с пропагандата, дето я "сея"
Там поне е много размито и може да се импровизира.
Ти не си глупав и знаеш, че всичко може много лесно да се докаже. А ако само ще сипем обвинения, давай темата с пропагандата, дето я "сея"
Там поне е много размито и може да се импровизира.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Кой да го каже
Горещо ти препоръчвам да напишеш същите неща по адрес на другият човек, който модерира тук. Може да хванем бас, кога ще имаш възможност пак да пишеш
Горещо ти препоръчвам да напишеш същите неща по адрес на другият човек, който модерира тук. Може да хванем бас, кога ще имаш възможност пак да пишеш
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Аз ако нямах доказателства нямаше да говоря. Ето за това мнение става въпрос, виж него и следващите две. Колегата твърдеше, че той не си е променил написаното. Следователно или той лъже или е променено от друг. А пък и съвпадението, че моето мнение беше затрито заедно с промяната на неговото е доста еднозначно. И не ми излизай, че да смениш думата "тъпи" с "интересни" не е голяма промяна, щото вече ще задълбаеш дъното...
BMW_POWER написа:Най-много съм редактирал колегата alx
Колегата Крум съм го видял да променя мой мнения, но не съм усетил да е било с цел да промени смисъла им... а по-скоро да остави само тезата без отговорите на лични нападки примерно... един вид да фокусира мнението да е само по темата... та не знам на други хора какво е променял, но както казах- аз проблем с неговото модериране нямам... хем в реалния живот съм такъв, че ако нещо не ми изнася се чува ясно и отчетливо
b_u_b_o написа:И не ми излизай, че да смениш думата "тъпи" с "интересни" не е голяма промяна, щото вече ще задълбаеш дъното...
това ми привлече вниманието... аз нямам отношение към вашия диалог ама само за спорта да кажа, че аз на някой като искам да му кажа че е тъп без да му кажа обикновено казвам "много си ми интересен"

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
alx тоест за теб е напълно нормално да ти се назначи един цензур който да прави цетка на нещата които искаш да кажеш и да преценява кое е ок да стигне до света и кое не? Не съм очаквал такива разсъждения от теб, честно...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
BMW_POWER написа:Горещо ти препоръчвам да напишеш същите неща по адрес на другият човек, който модерира тук. Може да хванем бас, кога ще имаш възможност пак да пишеш
Ще се сетиш ли сам защо няма нужда да го пиша за други ?

b_u_b_o написа:alx тоест за теб е напълно нормално да ти се назначи един цензур който да прави цетка на нещата които искаш да кажеш и да преценява кое е ок да стигне до света и кое не? Не съм очаквал такива разсъждения от теб, честно...
Ми аз го написах - не съм усетил Крум да е правил такава цедка- с която не бих бил ок със сигурност както се досещаш. Това което съм видял, е че Крум се опитва да държи мненията по темата и ако аз съм написал нещо по темата ама в пост-а си съм написал и нещо друго дето не е по темата (защита от някакви лични нападки примерно)- второто е имало случаи да изчезне... но също и нападките към мене (в по-горни мнения) са изчезвали. -ТОВА- го разбирам и аз бих почистил една тема по същия начин.
.. да не говориме, че ми е абсолютно все едно кой какво пише и какво се трие защото... които не се сеща защо- ми е мъчно за него....
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Бубо, връщаш ме преди повече от година и то в най-безобидната тема. Имаше един момент, когато дизел-мафията беше наспамила няколко страници. Помня, че трих. Ако се чувстваш засегнат, поднасям ти извинения.
Помня само за дизелите, но не помня кои точно бяха писали
Както и само си подчертал, липсва мнение, а не е променено съдържание
Помня само за дизелите, но не помня кои точно бяха писали
Както и само си подчертал, липсва мнение, а не е променено съдържание

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Значи като е преди година и не се брои така ли?
И не говорим за изтритите мнения, а за промененото такова, в следващото съм цитирал оригиналното преди редакцията. Написах ти по-горе и точно какво е променено. За разлика от alx аз смятам, че когато аз или някой друг е написал нещо е имал прична да го направи и ако изрично нарушава правилата да бъде предупреден да не го прави, а не да бъде тихомълком вкарван в "правия път". Имам чувството вече че си говоря със стената. Не разбирате ли, че тая практика да редактираш чужди мнения е адски порочна и е като да ходиш по наклонена плоскост - рано или късно ще се подхлъзнеш да редактираш мнение кото просто не отговаря на вижданията ти, а не нарушава правилата, който и да си. И тук не говорим за личността на Пауъра, говорим за конкретно действие което никой не би трябвало да си позволява да прави.
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5