Инвестиции
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Инвестиции
nickstorm написа:barty написа:
Коригирам се
Чисто обърка момчето
Аааааа тц, не

Аз не съм форумен милионер, инвестиционно гуру и еБаш разбирач

Действам на принципа: един ми каза, който е чул че някой го е шепнел в метрото

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Аз помня, че колегата се интересуваше от Биткойн. Не си взел достатъчно ли, че се интересуваш от опцията някой да ти решава съдбата? Вземай някой шиткойн с голяма капитализация ако ти се рискува повече, Етериум примерно.
Досущ като акция, имаш една камара хора, които могат да решават как да променят правилата на играта.
А с акциите...възвръщаемостта е малко спорна. Тези които уж са сигурни ще се покачат едвам и все пак никога не знаеш, а тези, които ще се покачат с нещо, което си струва вниманието са много рискови. Един вид много трудно да сложиш някаква сериозна сума. Освен ако нямаш много излишни средства.
В книгите за акции обикновено биха ти написали общи приказки и как да се провалиш защото правилата постоянно се сменят. Единственото нещо, което не се променя е Биткойн.
Ако все пак искаш акции, вземи си на Микростратеджи, чувам май, че добре се представяли.

А с акциите...възвръщаемостта е малко спорна. Тези които уж са сигурни ще се покачат едвам и все пак никога не знаеш, а тези, които ще се покачат с нещо, което си струва вниманието са много рискови. Един вид много трудно да сложиш някаква сериозна сума. Освен ако нямаш много излишни средства.
В книгите за акции обикновено биха ти написали общи приказки и как да се провалиш защото правилата постоянно се сменят. Единственото нещо, което не се променя е Биткойн.
Ако все пак искаш акции, вземи си на Микростратеджи, чувам май, че добре се представяли.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Kurtov написа:Здравейте.
Някой може ли да ми препоръча книга за акции за напълно начинаещ ?
Тази книга https://www.ozone.bg/product/inteligent ... nvestitor/ не е никак лоша, препоръчвам.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
https://youtu.be/oNF3NGUcvcA?si=o_Wk-CWku-KcOLtB
Ето едно мотивационно видео за инвестиции било то в образование, спорт, финансови инструменти или каквото си решите.
Ето едно мотивационно видео за инвестиции било то в образование, спорт, финансови инструменти или каквото си решите.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Exclusive89 написа:Kurtov написа:Здравейте.
Някой може ли да ми препоръча книга за акции за напълно начинаещ ?
Тази книга https://www.ozone.bg/product/inteligent ... nvestitor/ не е никак лоша, препоръчвам.
Я, това го имало на български! Подкрепям 100%.
Авторът е бил учител на Уорън Бъфет.
I love the sound of V8 in the morning...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Имотът е универсалната инвестиция в "белия" свят, която винаги запазва стойност, дори да й падне цената. Всичко останало е според ситуацията, икономиката, пазарът, личните умения и т.н. Най-базовата инвестиция е да инвестираш в себе си, за да генерираш богатство, което да инвестираш в друго. Западният свят инвестира в акции/фондове, защото това е достъпно за всички и не иска специални познания (знам, знам, има изкривявания). В България нямаме борсов пазар (отделна голяма тема), златото е за тесен кръг инвеститори, крипто също, което обяснява и цените на имотите до голяма степен.
Never mistake motion for action...
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3