Отново осъдиха медиците ни...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 20 Дек 2006, 12:06

п.с. а имаше и тази петиция преди, все пак е _нещо_ колкото и да е дребно, незнам дали има по-ново...

http://www.petitiononline.com/bulgaria/petition.html

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 20 Дек 2006, 12:07

тука мернах нещо по темата
опита ми сочи че нищо не става в крайна сметка ама реших все пак до го пльосна тука
http://zrockbg.com/forum/viewtopic.php? ... sc&start=0
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 20 Дек 2006, 12:08

без малко единият ми родител да е арабин, ама нали тогава бяхме приятели с тях.. :shock: не говорете лошо за хората.. :help:

Идеята ми е че преди да правим някакви си там акции (нали говорим просто хипотетично), като страна трябва да има с какво да ги подпрем. а сега сме голи.. я се разчуе или се провали, ще ни пратят заедо с сърбия за един ден... а костов ще оставят обаче като новият ни монарх.

а що се отнася до цигани, турци и българи тука е доста тънко. технически има български граждани от всички деноминации. ако вие говорите за етнически чиста българия, е хора, тове не става.. всички го пробваха и не стана.. айде да си нямам и ние илюзииете а де се концентрираме върху нещо допостимо..

а за македонците? еба им.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 20 Дек 2006, 12:22

няма да има изпълнение на присъди, нокй не е против собствения интерес. Лентата не може да се върне на зад, но пари винаги могат да се изкарат. Тука е проблемацията 50 милиона са си 50 милиона, какви присъди
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 20 Дек 2006, 12:33

В случая, поддържам твърдата линия. Видя се, че мангалите от дума не разбират. Те си искат парите, дето ги дават за Локърби и това си е.
Според мен, трябва да се изтеглят всички българи от Либия (около 7000) и да се поиска въздушен коридор от Гърция и Италия. Все си мисля, че имаме поне за това кадърни спец-части. Влизат, разтребват и си заминават с жениците. Слагаме кръста на Либия завинаги и приключваме въпроса. Всичко останало са пълни глупости :idea:

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 20 Дек 2006, 12:35

е не може ли да палнеме поне посолството :roll:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 20 Дек 2006, 12:44

Нема смисъл - че утрепаме има-нема 20-тина мангала, а те ще изтрепат 7000... По добре да си приберем гражданите и после - ДЪРВОТО :bang:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

!

Мнение от turboto » 20 Дек 2006, 13:07

gyrate написа:без малко единият ми родител да е арабин, ама нали тогава бяхме приятели с тях.. :shock: не говорете лошо за хората.. :help:

Идеята ми е че преди да правим някакви си там акции (нали говорим просто хипотетично), като страна трябва да има с какво да ги подпрем. а сега сме голи.. я се разчуе или се провали, ще ни пратят заедо с сърбия за един ден... а костов ще оставят обаче като новият ни монарх.

а що се отнася до цигани, турци и българи тука е доста тънко. технически има български граждани от всички деноминации. ако вие говорите за етнически чиста българия, е хора, тове не става.. всички го пробваха и не стана.. айде да си нямам и ние илюзииете а де се концентрираме върху нещо допостимо..

а за македонците? еба им.

А бре идеята ми беше тихо и кротко влизаме през задния двор праим там к'вот праим и излизаме пак от там... в наи-лошия случай няколко упоени или задимени за известно време и т'ва е... не е невъзможно... После идват си тука сменяват им се имена временно им се ограничава достапа до роднини... или ги местим в 3-та страна... т'ва е... не е нужно да изтребваме когото и да било... ся ако се наложи да се резне некоя и друга чалма... случва се... но като цяло всичко трябва да е без много шум... има си заглушители безцветни и без мирис разни газови гранати...

Остава ся и доброволци да се намерят... Милко да препоръча оборудването, Босев една подготовка и да действаме... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Re: !

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Дек 2006, 15:29

turboto написа:Никога не е късно за нищо...

И в горния ми пост го написах, ще го напиша и тук. Има ли смисъл да се прави нещо след като, те вече стоят толкова години осъдени и държавата не си мърда пръста за тях. Вариянта със спец службите може да стане, но не и тук. :evil: Ние не разполагаме със спец служби като Америка и Русия, това е факт. С една дума загубена кауза. Най-много да се направи някоя грешна стъпка и нещата да се усложнят още повече.
Ако имахме управници каквито трябва да имаме щяхме да търсим съдействието на държавите, които искаха от нас въздушни коридори, командоси и пр., все пак сме членки на НАТО, а от 01.01.2007 и на ЕС. Ако някой не застане зад нас както си трябва (а не постоянно да казват, този развой не ни се харесва) ние сами няма да направим нищо. Просто нямаме воля, сила и средства да го направим и по една или друга причина нещо пречи на великите ни политици. Постоянно се говори в политическите среди как да се вземат пари, за да се направи едно или друго нещо, но никой не ходи да преговаря с някоя висша сила за помощ, с която да освободим медиците. Честно да ви кажа, предпочитам да ги няма тези 2-3 булеварда, да купя няколко шарнира, но парите да отидат за благото и благоприятния завършек на делото. Тези човешки животи са безценни, те не струват външния дълг на ши*аната им държава.
turboto написа:
само един въпрос: кои служби (ние нямаме такива) и какво ще стане ако се разкрие?

Имаме, но специално аз не се сещам да се е говорило за тях някога. Според мен те са доста, доста под нивото, на което трябва да са. Това си е лично мнение и специлано по този въпрос можем само да гадаем, няма откъде да знаем държавни тайни... ;)
t0sh написа:http://focus-news.net/?id=h1299 - доста новини по темата - willams може да го сложиш в първата тема евентуално.

а иначе споровете какво кой и защо можел са излишни, абсолютно всичко опира до пари - някой някъде не може да се разбере за нещо-си с друг някой под масата...

Добавих линка в първи пост... :yes:
Ясно е, че е така, но това може да се избегне при по голям натиск от наша страна. Както казах това не са домати да ги търгуваме. Поставям се на тяхно място и ми е доста тежко като си помисля, че живота ми може се решава от някаква финансова сделка, в която участва нашата държава, защото каквото и да си говорим в момента ситуацията като цяло в Б-ия е критична...(лично мнение).
SpUd3r написа:.........

Аз точно това и казах. Написах, че България в момента е на малцинствата и това трябва да се промени. Против циганите нямам нищо против, ако ги изнесат някъде, но да ми сноват по улиците и да извършват престъпления...Е да, ама не. За македонците специално, мога да кажа само, че те са българи и преди сме били едно цяло, но тук пак се намесва политическата ръка, която в случая ни разединява. В момента сме доста различни като нации, нрави и пр., но все пак те нито са цигани, нито турци. За тях нямам нищо против да имат и БГ гражданство.
Това, което ми говориш, че има различни араби някак си не мога да се съглася с него. Все едно да ми кажеш има различни цигани. Боята си е боя. На тях им е заложено да са мръсници, подли типове. Това обаче не е нещото, за което говоря в момента. Говорим специално за либийците. Ти сам казваш, че баща ти е бил там и си е създал лоши впечатления за тях, които е споделил и с теб. Какво да ти кажа...Човека е видял и има реална преценка за нещата, само че това е било преди, а сега нещата са се променили и то към лошо. Що се отнася за турците управници...Ситуацията е много тежка и ако останат на власт ще става още по-тежка. Те взеха най-ключовите министерства и в момента развитието в частите които са населени от турци е доста прогресивно. Строят се джамии, помага се на турци само и само, за да се повиши стандарта им на живот в държавата НИ. За тях в момента е изключително благоприятно развитието, защото след влизането ни в Европа, тези които са тук стават европейци. Само че при нас не може да стане като в Германия, където има градове само с турци, защото площта, в/у която сме се разположили е твърде малка и ще ми е леко казано кофти, ако 1/15 от нея е заселена с малцинства. Разрешението е, да се ограничи влизането на нови турци в България, да се забрани раждането на повече от 1 дете (за всяко следващо глоба) както е в Китай и Япония. Това са си точно празни приказки, защото никога няма да стане, но примерно аз ако бях висш член в правителството, това щеше да бъде първото нещо, към което щях да се стремя. :!:

gyrate написа: Идеята ми е че преди да правим някакви си там акции (нали говорим просто хипотетично), като страна трябва да има с какво да ги подпрем. а сега сме голи.. я се разчуе или се провали, ще ни пратят заедо с сърбия за един ден... а костов ще оставят обаче като новият ни монарх.

Това може би сам знаеш, че е невъзможно. Замисли се, ако тръгне някой нещо да ни прави колко държави ще застанат зад нас. Политическата ни позиция в момента е благоприятна като затова най-много допринесе Соломон Паси (за сметка на отношението му към медиците :evil: ). Америка ще се застъпят за нас, защото когато стане нещо винаги се обръщат към нас и ние помагаме (за което някои хора плюят, но не е много правилно), а Русия също ще се застъпи за нас заради предходни взаимоотношения с Либия. Страни като Китай и Япония не ги намешвам тук, защото те нямат преки взаимоотношения с нито една от двете държави. При евентуален остър развой на нещата, ние ще сме печеливши, но ни е страх да направим каквото и да е, защото сме си пу*ки. :idea:

BAYRON написа:........

Прав си, но това е доста тъжно. Човешкия живот не се мери с нищо материално... :(

viper написа:........

Евала колега. Точно това и според мен трябва да се направи, за да завърши всичко благополучно. Либия в момента са "умряло куче" що се отнася до военни ресурси и възможности. ;)

Моля всички да се придържаме към темата, защото тя е доста по важна от това, че на някой му се е прецакал климатика или си търси джанти. :idea: :twisted:

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 20 Дек 2006, 15:58

WilliamsF1Team, ти какво предложи, че не разбрах? Освен за придържането към темата, де... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 20 Дек 2006, 16:17

абе Пасито нали е евреин...да звъне на МОСАД :twisted: ,те май не са обичат много със чаршафите...

п.с Абе ние едно време нямахме ли някакъв отряд май беше "Зенит" или нещо такова...някви откачалки бяха...гледах за тях по телевизията...боксовите им круши бяха автомобилни гуми :shock:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Дек 2006, 16:36

viper написа:WilliamsF1Team, ти какво предложи, че не разбрах? Освен за придържането към темата, де... :mhihi:

Явно не си разбрал...Целта на темата е да обсъдим дадената ситуация, ние така или иначе не можем да направим нищо. И да предлагам и да не предлагам, от мен не зависи нищо. ;)

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 20 Дек 2006, 16:43

WilliamsF1Team написа:
viper написа:WilliamsF1Team, ти какво предложи, че не разбрах? Освен за придържането към темата, де... :mhihi:

Явно не си разбрал...Целта на темата е да обсъдим дадената ситуация, ние така или иначе не можем да направим нищо. И да предлагам и да не предлагам, от мен не зависи нищо. ;)

Просто си роден за политик! Ако направиш партия - ще гласувам за теб :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 20 Дек 2006, 16:47

viper написа:
WilliamsF1Team написа:

Просто си роден за политик! Ако направиш партия - ще гласувам за теб :mhihi:

Може ли аз вътрешен министър да се кандидатирам а Милко (Too COOL) военен :mhihi: :mhihi: :mhihi: малииии не е истина ... как че ги FIX-нем :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Re: !

Мнение от BAYRON » 20 Дек 2006, 17:06

turboto написа:
А бре идеята ми беше тихо и кротко влизаме през задния двор праим там к'вот праим и излизаме пак от там... в наи-лошия случай няколко упоени или задимени за известно време и т'ва е... не е невъзможно... После идват си тука сменяват им се имена временно им се ограничава достапа до роднини... или ги местим в 3-та страна... т'ва е... не е нужно да изтребваме когото и да било... ся ако се наложи да се резне некоя и друга чалма... случва се... но като цяло всичко трябва да е без много шум... има си заглушители безцветни и без мирис разни газови гранати...

Остава ся и доброволци да се намерят... Милко да препоръча оборудването, Босев една подготовка и да действаме... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а а къде без мене
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата