.. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: .. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...

Мнение от K_Ilkov » 14 Дек 2016, 9:30

abracadabra написа::D Щом пикае клакнала.....-не я брой.... Например, мензиса им влияе на психиката -научно доказано! Не приемам оспорване. Всеки месец?! да се отбележи за протокола. Искат еманципация, а все те прави и с права.... Малко като малцинствените групи са. И, що им разрешиха да гласуват? Тръгнете например навън, 6 пъти ще подпикне и ще се облича 1 час и 59 минути. Колебливи. Неориентирани. Плиткоумни. Често ниско интелигентни. Сифона винаги е с косми и не си го чисти след баня. Инатливи, непрощаващи и злопаметни. Интроверти. След 40, като влезнат в климакса откачат. Да, едно време са се хвърляли в бунарите(мани че се затрие, а и отрови водата....), -това е от народния фолклор -но има истина. Занемаряват се. В леглото стават като пън, бичме и траверса. Децата и работата стават единственото в живота им. По-бързо от мъжете се амортизират, и се поразкриват.... -и като я видиш у гръб в Кауфланд и си викаш: "тая стана бабичка..." , -ама зла бабичка. И само лайкват идиотски клипчета със забавни котета и кученца във ФБ. .... Феминистите и феминистките може да се ядосат, -но това е лично мнение. 100% грешно. :lalala: Но, това че: "трябвало всеки ден да се борим за вниманието и уважението им...." , "да ги печелим всеки ден...". А, кои жени се печелят всеки ден..... ? Тетките от село, да не си мислят че са самото съвършенство.... Е, такива нЕма кой да ги печели всеки ден. Никой!
Според теорията на вероятностите може и да има и протовополжния тип жени....., но в другия край на Вселената(или друга Вселена) и изградени от антиматерия......,- ама нье е сигОрно!
Мери Кристмас. :D

умирам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 14 Дек 2016, 16:03

alx написа:...та пича преди седмица ми се обади да ми сведе, че е пак ерген защото мацката му се отнесла с някакъв... инжинер. любов някаква. та тоя моя пич дето е напред със всеки материял общо взето- беше в абсолютно неведение. питам го- проблеми нЕкви сте имали? той ме гледа като теле в железница - "ми не... всичко си беше наред"... ми.. явно не е било... и така...

https://youtu.be/J1VZsOjN8Ok?t=151

:dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Дек 2016, 16:08

Де да му знам случая на този с IPO-то, но да си много добър в едно нещо, не компенсира останалите. Трябва баланс в живота.

п.с. джейсън с коса :mhihi: :mhihi: :mhihi: wtf
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 14 Дек 2016, 16:23

Спокооо, и аз не ги разбирам :/ xDDDD

Bogat-Beden написа:А избягалата женка може да е избягала -защото е нямала проблеми и всичко и е било наред..
Ако е така-ще се върне с наведена глава-рано или късно,не е като да не се случва и да се сещат след време-понякога години :dunno:

Как беше? Ако обичаш някого - пусни го на свобода! Ако се върне - пусни го пак, защото явно никой не го иска! XD
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Дек 2016, 1:05

Кофти е да се слагат неща под общ знаменател, особено пък хора. Та и за жените няма как да стане. Който го прави, просто греши. Да, голяма част от жените има отношения в които са еднакви, но далеч не с всички е така, а докато човек е предубеден, не виждам как ще срещне изобщо някоя различна, че тя да размени някоя дума с него даже. Имало кофти примери за жени, било пълно с тях, ами нормално, то защото за мъже няма сигурно, ама забравяте, че всичко това са просто примери и колкото хора, толкова и случки в тоя живот.
Жените казвали "не", ама то значело "да", обаче само понякога. Ами много ясно, те са сложни същества, но не е толкова сложно да бъдат разбирани ако има желание и търпение. Не всичко в тоя живот пада от небето. Елементарността е заложена в една част от тях, но това е така като цяло у всички хора. Хайде да не си говорим колко сме елементарни мъжете в някои отношения, а? :mhihi: Някой беше писал в другата тема, че жената никой не я имал, а сега било просто негов ред и после следващия. С това мислене няма как наистина да срещнеш жена, която да е по-различна и да ти обърне някакво внимание, което да те устройва. Разберете, че има жени, които просто не са от тия, колкото и да не ви се вярва или да избивате някакъв комплекс, че не сте срещали такава и затова мислите, че не съществувала. Назад чак за други Вселени се гореше. :shock: Жената се падала. Може и в много случаи да се пада. Аз също съм чувал "трябваше да ти се падне еди каква си, та да видиш". Ами "падали" ми са се бе, всякакви. Но защото аз съм го допускал и то точно доколкото искам и зависи за какво става въпрос. Ако вярвах на тая максима и че жената избирала мъжа, то сигурно десетки пъти щях да съм женен защото са ми са се падали някакви си. :shock: Нямам ли си мнение, ориентир, път, инстинкт, опит? Може да ти се падне за нещо начално, ама после кой те кара насила да се жениш или нещо си? Имаш си глава на раменете, ако мислиш, че не си сигурен в нещо защо изобщо се жениш и после ревеш, че се падали от тотото и от небето? Ошушкала му парите и избягала, ами кой е виновен в случая? Скоро един познат ми разказва как срещнал уж любовта на живота си толкова време заедно, накрая я води два пъти в Бразилия, втория път на Коледа и в Рио и предлага годеж. Оная приема, връщат се и той компютърен специалист и буквално без да иска цъкнал фейса и който си стоял отворен и разкрил там някакви неща. Ами как така всичко е било по мед и масло, а ти не си усетил нищо? И пак парадира с всякакви материални неща от сорта на къде ходи по света да си харчи парите. Ами в тоя случай бая като нея ще срещнеш и като нямаш избирателна пропускливост, може и пак дотам да я опреш. Някой те кара със скъпите почивки и подаръци да я впечатляваш. Мислиш, че трябва да го правиш защото ще има някой друг, който да предложи нещо такова и ако не го направиш ти, тогава той ще я впечатли ли? Ами тогава за какъв чеп ти е такава жена? По мое мнение, те и за чукане толкова стават тези. Щом си неуверен и мислиш, че няма с какво друго да я впечатлиш, купувай, има достатъчно жени, които с радост ще са с теб...и с още не се знае колко такива като теб в същото време.
Една истинска жена се среща първо трудно. Под среща нямам предвид да я видиш на улицата защото ти може и да я видиш, но надали ще разбереш каква е в същността си защото тя определено не е като отворена книга за всеки, който решил да чете. В много случаи и едно питие няма да позволи да платиш ако усети, че с този ход си мислиш, че постигаш нещо или че тя е стока за продан/наем, нито пък телефон ще получиш ей така от някоя истинска жена. Иска се внимание, подход и разбиране. Най-вече. Истинската жена ако заговори с теб и разбира веднага какви намерения имаш, не може да бъде така манипулирана и забрави да вървят някакви неща, които са вървяли преди това. За да я разбереш просто трябва да бъдеш себе си защото ако почнеш да въртиш театри, тя ще те усети ако не от първата, то от следващите няколко думи. Противно на очакванията, тези жени въобще не се впечатляват от никакви материални неща, а дори да харесват такива, то нищо на света не е способно да ги накара заради тези неща да имат нещо общо с вас. Това си го избийте от главата.
Моето мнение изградено с годините е, че като цяло трудно се срещат свестни хора вече било то мъже или жени. Трудно да, но кое е лесно е хубаво питам аз или дълготрайно, да не говорим за цял живот? И не търсете жена, търсете човека вътре в нея защото визията е нещо първостепенно и временно в много случаи е краткотрайно, а вътрешността е истински красивото и значимото.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 17 Дек 2016, 9:10

Ти си ебаси идеалиста, ако замениш няколко думи, би се получила страхотна реч от отявлен комунист за девети септември. Това в кръга на шегата разбира се. Иначе като цяло за хората, неразделени на мъже и жени, си прав.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Дек 2016, 11:29

Няма майтап, много хора са ми казвали, че ставам за политик и психолог едновременно, хахахаха...
Но избягвам да говоря пред публика защото всеки приема нещата по различен начин, което е нормално де.
Иначе си прав за идеалиста в доста отношения, но не във всичко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 17 Дек 2016, 17:07

Колега,
всичко което пишеш някак си е като по учебник , но в живота не е точно така.
Дори една качествена жена има инстинкти вкоренени от милиони години. Да роди и отгледа поколение. За тази цел е необходим силен мъж, разбирай здрав физически и финансово в днешно време.
Т.е мъжа непрекъснато е под наблюдение а когато насреща и е някой по-по- от теб в нея се събуждат точно тези инстинкти. Т.е. има помисли и при определени условия случката ще се случи.
При мъжа е същото.
Нищо на света не може да ме убеди, че съпругата ти е единствената, която те привлича сексуално. Т.е. и ти имаш подобни инстинкти.Да предадеш гените си на повече наследници.
За да е гарантирано размножаването природата ни е дала либидото и то отново не подлежи на външен контрол.
Хубаво е хората да са си верни но мисля, че е възможно само физически.
И двата пола се борят точно срещу инстинктите си за да останат верни един на друг./ изключвам пишещите в темата/
Не говоря за простия народ а за качествените хора.
Да си моногамен не е личен избор а наложено от религиите и обществото изискване.
На някои просто им е трудно а за други невъзможно да го спазват.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Дек 2016, 18:11

klintan66 написа:Нищо на света не може да ме убеди, че съпругата ти е единствената, която те привлича сексуално. Т.е. и ти имаш подобни инстинкти.Да предадеш гените си на повече наследници.

Една бутилка

Изображение

и количеството жени, които те привличат нараства лавинообразно :mhihi: Това важи и за двата пола :ok:

И на другата сутрин освен главобола и зле работещата ориентация се оказваш главен герой във филм на Енимъл планет.

Изображение

Лежи до теб и те гледа влюбено. Не пропускайки да ти припомни дадените обещания за брак предната вечер и ....

(всяка прилика с действителни лица и събития е случайна)

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Дек 2016, 18:23

Само не сравнявай първобитния инстинкт на мъжа с този на жената. В смисъл има жени, има и жени. Не ми се спори защото всичко е субективно. Даже подобни постове ме карат да се усмихвам винаги защото аз знам как стоят нещата по принцип, но знам и в някои други конкретни случаи. И няма как да ме убедиш в тия, че жените се омъжвали защото виждали финансовата стабилност в днешно време. Най-малкото знам аз колко финансово стабилен бях преди 10 години. :mhihi: Знам и как жена оставя приятеля си(не мъжа, а приятеля си)който е финансово доста добре обезпечен за да се отдаде на истинската любов, която е срещнала веднъж и толкова. А някои жени са способни на любов, която е дори трудна за разбиране в мащабите си, особено от предубеден мъж. Знам и за доста други случаи. Колкото и да не ви се вярва, има мноооого по-различни от тези, които вие наричате с лека ръка "всички жени". Както казах, субективни фактори, но докато ти няма как да ме убедиш в твоята теза защото аз съм видял достатъчно на брой изключения, тоест мога да кажа, че грешиш и твоето не е във всички случаи, то пак самия ти няма как да си сигурен, че аз наистина не съм виждал тези случаи и това не прави твоята теория грешна. На всичко отгоре, щом има дадени случаи като тези за които аз говоря, то със сигурност ма и други подобни, просто защото аз няма как да познавам всички жени на света, нито пък ти или който и да е. Та крайните заключения като твоето според мен могат да бъдат наречени спокойно дезинформирани. Което не може да те спира да им вярваш и да ги следваш с цялата си убеденост защото все пак си видял подобни случаи, но пак ти казвам, че те изключват другите. Тоест аз като виждам, че един цвят е червен, то той си е червен. Ти виждаш твоя син и той си е син. Обаче твоето синьо не значи, че на света на съществува и червен нюанс. Нещо такова. :mhihi: Та както казах поста ти ме кара да се усмихвам и да съм още по-доволен от живота като цяло.
Но, ако тръгна да ти говоря с факти като цяло за жените пак на база личен опит и истории, то да, със сигурност тези от твоите представи преобладават, но в някои случаи дори за тях виждаш само едната страна на монетата защото една жена обикновено се разделя с един мъж заради самия него, а не заради някой друг и това е трудно да се преглътне от противоположния пол и веднага следват епитетите и оправданията, а не се мисли реално какво е довело до това и че наистина ако нещата са толкова розови, защо тя е решила изобщо да гледа някъде настрани.
И като за финал ще ти кажа, че мъж тип богаташ изглежда супер жалко в очите на жена, която се опитва да впечатли с това, а тя се окаже именно от другия тип. Та тая картинка съм я наблюдавал в достатъчно случаи за да ти кажа, че тогава г-на с всичките си пачки става по-нисък от тревата и не знае откъде му е дошло. Тогава обикновено се сипят ония изтъркани клишета, че на него не можело да му отказват и т.н. с което още повече се забатачва(сякаш има умна жена на света, която наистина вярва, че тоя мъж може да има всичко и всеки :mhihi: )и когато го осъзнае сам той, тогава котвата удря дъното и картинката е смайваща. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

.. и понеже се оплаквате ама все залитате натам...

Мнение от Dextuar » 17 Дек 2016, 20:11

:OT: Колега маверик, как не те болят пръстите от тези романи, дето все ги пишеш и нерви, и време, акъла не ми го побира :OT:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Дек 2016, 20:52

dextuar написа::OT: Колега маверик, как не те болят пръстите от тези романи, дето все ги пишеш и нерви, и време, акъла не ми го побира :OT:

Всичко е в името на платоничната любов :mhihi:
ОставИ рицаря на бял кон да се изповяда :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Мнение от v1e9s8o8 » 17 Дек 2016, 20:55

Че женските са си яко комерсиал мисля че няма смисъл да се лъжем нали? :mhihi: :mrgreen:
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 17 Дек 2016, 21:33

:OT:
Вие и двамата трЕва да си боднете по един картоф за подпис :mrgreen: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Дек 2016, 22:31

Ще се изненадате колко бързо пиша когато поема, като октопод съм в пипалата. :mhihi:
Иначе за коня...хайде няма нужда чак толкова. Всъщност казах, че съм виждал и от двата типа и дори този на колегата кинта е доста по-често срещан. Толкова по тая тема, другата е по-интересна. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата