Каква е историята на прякорите ви?
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
B U L L I написа:и под секрет ще добавя ,че всяка жена която ме поеме в влажната си дупка изревава "оххх булииииии".и аз си казвам бре тая от де знае че ми викат така.
ахахахахахахахахх

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Хм интересна темичка наистина Иво (обаче внимавай че трябва да отбележиш още цели 3 пъти!!! а както знаем института играе доста дефанзивно
))
Ами кво да кажа това е един от преводите на името ми казвам се Свилен. Освен това съм и голям фен на
"Краля" и на не безизвестната му песен - Love Me Tender! (особено се вдъхнових от Диво сърце - един много як филм със Никълъс Кейдж), а и всички жени казват че отговарям на ника си

Ами кво да кажа това е един от преводите на името ми казвам се Свилен. Освен това съм и голям фен на

SGV
Моя прякор си го измислих преди около 8 години. Бях си взел първият комп и се учих да правя музика. Трябваше да си измисля псевдоним
и понеже правех всякакъв стил музика реших че хаос най ше ми отива (още повече че навсякаде мога да го изписвам с латински букви). И навсякъде из IRC ICQ и т.н съм се писал така. Само маила на майла ми е добавена една единичка отзад, защото некакъв тапунгер ми е взел ника
Иначе се казвам Радослав (Радо)

Иначе се казвам Радослав (Радо)

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Моят ник дойде от приятелите ми в ГО.Започнаха на майтап да ми викат пилоте заради начина по които карам(тогава мотор) и така си остана! 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Alpina написа:B U L L I написа:и под секрет ще добавя ,че всяка жена която ме поеме в влажната си дупка изревава "оххх булииииии".
колко дупки има в една жена?
отговор: 7
в колко от тях може да се влиза при Ф10

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
не съм от най-дейните по мнения в този форум, но просто не ми остава време
за сажаление (но когато влеза- разглеждам почти всичко), НО въпреки това ще се представа и аз- казвам се Ивайло, а пракора ми идва от детето на един приятел (не можеше да казва Ивайло а викаше Иджайло, после го съкрати още повече та оттам Джайло (JAILO)
P.S. Наистина е приятно да "срещнеш" толкова сродни души на едно място

P.S. Наистина е приятно да "срещнеш" толкова сродни души на едно място
!!!Jailo!!!
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Айде и аз да си призная - без бой.
"Един" не ми е ясно откъде идва. Ако някой знае да ми пише ЛС.
Иначе в началото бях "JJ", по-късно установих, че на много малко места мога да се доредя с този прякор и се прекръстих на "Javoresku" - което идва от името ми - Явор, и от факта че живея в югозападна Румъния
(да се чете Козлодуй).
"Един" не ми е ясно откъде идва. Ако някой знае да ми пише ЛС.
Иначе в началото бях "JJ", по-късно установих, че на много малко места мога да се доредя с този прякор и се прекръстих на "Javoresku" - което идва от името ми - Явор, и от факта че живея в югозападна Румъния

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
И аз като новак ще си призная преди батковците да са ме накарали!
Тъй като пред моя блок има един малък цигански катун и директора на бившето ми вече училище ме светна на тази прекрасна думичка, та от там:
Kokorba6iqta - така се нарича шефа на катуна!!!
Всъщност на дали някой наистина се интересува от тези глупости, но е добра тема да можеш да си кажеш болката!!!
Като го прочетох за една бройка да падна от стола от смях, ето къде се криел корена на думата BULLI! :mha:

Тъй като пред моя блок има един малък цигански катун и директора на бившето ми вече училище ме светна на тази прекрасна думичка, та от там:
Kokorba6iqta - така се нарича шефа на катуна!!!

Всъщност на дали някой наистина се интересува от тези глупости, но е добра тема да можеш да си кажеш болката!!!

и под секрет ще добавя ,че всяка жена която ме поеме в влажната си дупка изревава "оххх булииииии".и аз си казвам бре тая от де знае че ми викат така.
Като го прочетох за една бройка да падна от стола от смях, ето къде се криел корена на думата BULLI! :mha:
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
не
и от футболиста Дани Туртолеро не идва ..
на времето имаше едно детско предаване, където пееха деца (беше италианско) и имаше една мишка, която се показваше от една къщичка и ми беше адски симпатична. Казваше се Джиджо Туртурело и така една блага сутрин след много години се събудих и седнах на компютъра и написах Turturelo на мястото на nick-a, две години след това се сетих откъде ми беше влязло това Turturelo в главата ...
това е моята история ..

на времето имаше едно детско предаване, където пееха деца (беше италианско) и имаше една мишка, която се показваше от една къщичка и ми беше адски симпатична. Казваше се Джиджо Туртурело и така една блага сутрин след много години се събудих и седнах на компютъра и написах Turturelo на мястото на nick-a, две години след това се сетих откъде ми беше влязло това Turturelo в главата ...
това е моята история ..
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Помня го Джиджо, помня го! Помня, че и много хубави водещи имаше в това предаване. Каки италианки ...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4