Откраднато BMW E30, Черна, 4 Врати, Тунинг на Hamann
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: Откраднато BMW E30, Черна, 4 Врати, Тунинг на Hamann
Аз му писах на колегата на лично,тоя измекяр прости си търси майстора и смятам че почти го е намерил .Ами аматьор си е,дори не се е огледал за камери.А някой от всички които сте гледали записа да е забелязал че мъжит има особенност в походката с десния си крак от рода на ВРОДЕНА ЛОКСАЦИЯ,ДИСКОПАТИЯ или АРТРОЗА???
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
KEVIN-30 написа: ВРОДЕНА ЛОКСАЦИЯ,ДИСКОПАТИЯ или АРТРОЗА???
Колега това където си го видял е ,,поглед в бъдещето,,явно това му предстои след среща със собственика на колата

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
какво ли е развитието на тази неприятна история 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
Здравейте колеги, както бях написал и по-горе, за съжаление търсенето продължава ..... ако намеря колата или поне част от нея ще ви уведомя тук, благоаря ви отново за подкрепата, сигурен съм, че нещо от някъде ще излезе ... продължаваме да се оглеждаме
Разбира се с помощта на всички вас !!
Поздрави на всички !!!

Разбира се с помощта на всички вас !!
Поздрави на всички !!!
- touring.nightmare
- Потребител
-
- Кара: е30 touring
- Мечтае да кара: ///M5 e39
Колега, искрено съжалявам за уникалната 30-ка. Вярвай, че вече имаш човек, който да се оглежда и в друг голям краен квартал и още няколко села около София, и също в Стара Загора.
Поздрави и успех. 

mfandakov написа:KEVIN-30 написа: ВРОДЕНА ЛОКСАЦИЯ,ДИСКОПАТИЯ или АРТРОЗА???
Колега това където си го видял е ,,поглед в бъдещето,,явно това му предстои след среща със собственика на колата![]()
Колегата е прав гледайте внимателно от началото наистина накуцва странно
А за колата и аз ще се оглеждам по селата на северната дъга на околовръстното на София,че и тука е пълно с фенове на марката
Успех на всички и дано да помогнем
Здравейте колеги.Вече се замислям да сложа камера в колата.
Та въпроса ми е дали има камери за автомобили дето да предават записа към компа ми,защото всички дето гледах в нета бяха с карта памет и съответно като изчезне колата изчезва и записа.
Предварително се извинявам ако е имало такава тема,но си мисля,че в случая с колегата ако имаме по една камера да речем на вътрешното огледало и запише тоя БОКЛУК ще е много по лесно на органите на реда.
Ако не можете да го оправите с тел и изолирбанд значи е сериозно.
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Може да е аматьор ама на дали е толкова прост, че да я кара или да я пусне на части. Вероятно частите са вече на друга 30-ка или разпръснати по вътрешен кръг от хора с такива коли. Нямаше ли някаква защита против кражба? При мен за да влезе в колата трябва да счупи прозореца или ако има ключ да си поиграе малко. И имам още една екстра след като влезе. 
И си знаел, че ключовете са ти откраднати и не си предприел никакви мерки. Аз нямаше да мога да спя до като не сменя ключалките.

И си знаел, че ключовете са ти откраднати и не си предприел никакви мерки. Аз нямаше да мога да спя до като не сменя ключалките.

Последна промяна kokala на 29 Мар 2015, 1:17, променена общо 1 път

Този буквално си е някой чичка откраднал ключовете значи те е следял след това 

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Колега публикувай я и тук: http://izdirva.bg/ Колкото повече се гледа обявата ти толкова по-добре, не се знае откъде ще изскочи заека 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Още веднъж благодаря на всички, че сте съпричастни и за добрите идеи, продължаваме да търсим 

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3