Високо технологични военни разработки...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 16:53

tsurata написа:
sieg написа:
tsurata написа:
sieg написа: Никак не е сложно устройството, да не говоря че има военни устройства такива, които ще заглушат не само радара, ами и абсолютно всякакъв сигнал в определен радиус. .

:mhihi: :mhihi: :mhihi: струва ми се, че не си ги виждал тия животинки ,ти да не си мислиш че са толкова малки че да си ги слагаш по колата :mhihi:

Виждал съм ги за разлика от тебе, а на мен ми се струва че не четеш преди да пишеш. Може би не си свикнал и се уморяваш?
Аз твърдях че са големи колкото куфарче защото съм виждал такова, а ДъБос ти написа колко са големи. Аре сега се върни и пак виж...

ми аз и да гледам и да не гледам само глупости пишете -то ако се гледаше от гугъл таз инфо всеки щеше да е секретчик :mhihi:
тва у-во дет викаш че си го виждал аз все още имам възможност да го гледаам колкото си искам ,да не казвам са каде и с какво се занимавам ...вии тука за абсолютни глупсоти спорите от каде се почна каде се стигна "3та световна-ядрена война " и нз си още какво .такова животно съществува ли ядрена война и кои е тоя дето щял да издържи на ядрения удар ,май някой каза че го познавал по-горе :mhihi: човек да се смее с големи мъже

ми ти без да знаеш написа няколко верни неща...
70% от информацията на разузнавателните служби в света се добива чрез открити източници... така е било винаги и така ще бъде... в момента най-добрия открит източни е гугъл, защото той хваща дори секретни документи - не е 1 и 2 фрапиращи случай са демонстрирани, акто намерен секретен доклад на Siemens за икономическите им планове за следващото 6месечие и т.н. Имаше цяла статия, но ти просто няма как да се докопаш до нея, че един от най-добрите инструменти на информационния анализатор в службите за сигурност е точно Google . Така че не се изказвай така лековато ... :winky:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 09 Авг 2006, 17:05

ми ти без да знаеш написа няколко верни неща...
70% от информацията на разузнавателните служби в света се добива чрез открити източници... така е било винаги и така ще бъде... в момента най-добрия открит източни е гугъл, защото той хваща дори секретни документи - не е 1 и 2 фрапиращи случай са демонстрирани, акто намерен секретен доклад на Siemens за икономическите им планове за следващото 6месечие и т.н. Имаше цяла статис я, но ти просто няма как да се докопаш до нея, че един от най-добритзе инструменти на информационния анализатор в службите за сигурност е точно Google . Така че не се изказвай така лековато ...

ехе то с радиото се не спори :mhihi: ...'82 ако не ме лъже памет като избухна реактора в чернобил 70% от хората влезнаха в гугъла и от там чак след 20 години се разбра ,че тва се е случило :arrow:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Авг 2006, 17:14

хаха 20 години, едва ли... годината е доста по-близката 86та времената се менят и вече опазването на информацията е много по-трудно... за пример скоро въведените биометрични документи вече са разбити...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 17:15

tsurata написа:ми ти без да знаеш написа няколко верни неща...
70% от информацията на разузнавателните служби в света се добива чрез открити източници... така е било винаги и така ще бъде... в момента най-добрия открит източни е гугъл, защото той хваща дори секретни документи - не е 1 и 2 фрапиращи случай са демонстрирани, акто намерен секретен доклад на Siemens за икономическите им планове за следващото 6месечие и т.н. Имаше цяла статис я, но ти просто няма как да се докопаш до нея, че един от най-добритзе инструменти на информационния анализатор в службите за сигурност е точно Google . Така че не се изказвай така лековато ...

ехе то с радиото се не спори :mhihi: ...'82 ако не ме лъже памет като избухна реактора в чернобил 70% от хората влезнаха в гугъла и от там чак след 20 години се разбра ,че тва се е случило :arrow:

смени дилъра...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 09 Авг 2006, 17:20

[steeN] написа:хаха 20 години, едва ли... годината е доста по-близката 86та времената се менят и вече опазването на информацията е много по-трудно... за пример скоро въведените биометрични документи вече са разбити...

така де ама те наистина са 20 шот чак след 20 се разбира какво точно е станало,иначе и преди тва се знаеше ама мн бих казал повърхностно...а тва дето казваш че вече достъпа се разширява все повече за масата идва от факта че за 1на страна нещо си е секретно ,но за друга по-напреднала примерно вече е разсекретено и така става достъпно (такъв пример са България и Русия)... :D

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Авг 2006, 17:24

Бе той Чернобил май е 86 аам карай да върви може и 82 :mhihi: :mhihi:
А и да споделя още нещо за Чернобил относно кога се разбира още едва след 2 дни светът знае това че населението не знае и държавите го пазат в тайна не означава че не се знае
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 09 Авг 2006, 17:31

Scott написа:Бе той Чернобил май е 86 аам карай да върви може и 82 :mhihi: :mhihi:
А и да споделя още нещо за Чернобил относно кога се разбира още едва след 2 дни светът знае това че населението не знае и държавите го пазат в тайна не означава че не се знае

април '86 :D

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 09 Авг 2006, 17:47

Америка в момента е свръх уязвима държава с огромни икономически, социални и политически проблеми.Единственото нещо,което я крепи е страхът от глобална суперкриза,каращо останалите държави да не изискват своите вземания.Истината е,че държавата е близо до огромна криза и един катаклизъм тип анексия на Тайван от Китай би я отключило.Отмина времето на решаването на конфликти с оръжие-използването му вече е подчертан стремеж към запазване на оръжейната индустрия съкратила обема на производство почти в критична точка.Ненормално високия процент на административни и военни разходи,огромната корупция и умишленото многократно завишаване на корпоративните оценки прави Америка суперзависима.Прехвалената американска индустрия загуби огромна част от своите пазари и ако не е протекциониската политика на паравителството едва ли би се справила.Много ми харесват хора заминали за САЩ с ясното съзнание,че ще бъдат унижавани няколко месеца,за да изкарат некви пари-примерно 50-100лева на ден.Знам,че България си има недостатъци,че всичко гепи,че няма неща като ред и закони,но предпочитам да съм гладен и горд,отколкото сит,ма с чувството,че са ме наебали(извинявам се за термина)

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 19:20

OPASNO LUD написа:Америка в момента е свръх уязвима държава с огромни икономически, социални и политически проблеми.Единственото нещо,което я крепи е страхът от глобална суперкриза,каращо останалите държави да не изискват своите вземания.Истината е,че държавата е близо до огромна криза и един катаклизъм тип анексия на Тайван от Китай би я отключило.Отмина времето на решаването на конфликти с оръжие-използването му вече е подчертан стремеж към запазване на оръжейната индустрия съкратила обема на производство почти в критична точка.Ненормално високия процент на административни и военни разходи,огромната корупция и умишленото многократно завишаване на корпоративните оценки прави Америка суперзависима.Прехвалената американска индустрия загуби огромна част от своите пазари и ако не е протекциониската политика на паравителството едва ли би се справила.Много ми харесват хора заминали за САЩ с ясното съзнание,че ще бъдат унижавани няколко месеца,за да изкарат некви пари-примерно 50-100лева на ден.Знам,че България си има недостатъци,че всичко гепи,че няма неща като ред и закони,но предпочитам да съм гладен и горд,отколкото сит,ма с чувството,че са ме наебали(извинявам се за термина)

Не съм го казал аз! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 09 Авг 2006, 23:29

Vipers написа:Пък аз си мислех, че темата е за радар-датактори за коли, пък то било за самолети :mhihi: Колко съм се объркал :shock:
:mhihi: Много ви се радвам на авиационните познания (и за БНА :mhihi: :mhihi: :mhihi:)Много верни неща се казаха но аз пак ше кажа че устройството което ше накеца ченгелите ще бъде направено от авиационен инжинер и в чатност специалист по радио-електронна борба Дерзайте

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 10 Авг 2006, 0:08

Абсолютно правилно Панта!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Авг 2006, 13:04

:arrow:
[steeN] написа:така и така си се разписал, ще споделиш ли нещо за plasma stealth technology ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 10 Авг 2006, 14:12

Немога да разбера защо от няколко теми насам все двубоя е АМЕРИКА вс ОСТАНАЛИТЕ??? Като главния рицар защитник на Хамериканците е Тоо Куул, а другия отбор са всички останали.....
Интересен факт...Има филмчета и много информация правена за всички американски самолети и друга бойна техника и редовно се прожектират по Дискавъри-то и Н24....а за руската техника няма кажи речи нищо???
Тоо Куул на няколко пъти прочетох подигравателни реплики, че некой няма пари и прекратява проекти ...... а дали наистина е така??? Съмнява ме Русия да е супер бедна страна, която НЕможе да си позволи нещо подобно.....
Абе ти защо така върло защитаваш тия Американци.....накрая ще излезе, че си по-американец и от американците ... ;) .... не ги разбирам аз тия работи да плюеш по своята си държава и да хвалиш друга .... :confused: .. ама секи си има право на мнение де .....

И на думите...Абе наща държава е скапана, ще отговоря "Да така е, ама си е НАША"....

И като за последно....абе тия пари дето ги дават тия хора за военни проекти и техника неможе ли да се приложат за нещо по-полезно???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 10 Авг 2006, 14:20

Тази тема я създадох въз основа постовете от темата за Антирадарите в Основен форум,поради безкрайното и разводняване.
bmwdriver
Моите уважения bmwdriver ма темата не е с подходящо заглавие(кво значи "високо технологични военни разработки" ако са такива то със 100% сигурност са с максимална степен на секретност и то с гриф "строго секретно" което означава че ако от некаде изтече такава информация се счита за заплаха на Националната сигурност на дадена държава и да не кажа че само висши военни и разработчиците имат достъп до тях)Ако по темата става да се приказват общи приказки както каза цурата пействани от гугал е друго нещо ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 10 Авг 2006, 15:03

Ако имаш нещо да кажеш по темата-кажи,ако не си замълчи :!: Обърни се
към модераторите на този форум да и сменят заглавието кат не ти харесва.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата