нов световен порядък и други такива

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

света се управлява централно

да. има мощна единна тайна организация която регулира хода на света
40
21%
има няколко отделни тайни организации които са си разделили света и го контролират
66
35%
играчите са ясни- това са правилтелствата на америка, китай, русия и тн и те казват кое как
57
30%
няма такова животно- живота си върви по негов си не/логичен начин и няма централно управление
24
13%

Общо гласове : 187
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: нов световен порядък и други такива

Мнение от acho.rs » 09 Яну 2013, 11:49

Vra4anin написа:Да не едитвам горния си пост, просто да добавя нещо.

Не съм криел, че аз не карам бмв, а хонда (имам 3 такива в момента) и по принцип съм привърженик на тази японска марка, но влизам в бмв форума защото тук ми е приятно - хубав, подреден и грамотно направен форум, пишат голям брой кадърни и широко скроени хора, не веднъж съм го казвал, че bmwpower-bg.net (за мен поне) е най-добрия авто форум в България :bowdown: Отделно, тук съм научил неща за БМВ като марка, като философия, които определено са променили в мен някои стереотипи и мисли за БМВ като цяло, спрямо преди да съм прочел това и онова от тук. :bowdown:
Но да си дойдем на темата - понеже съм си хондаджийче :mhihi: съм се интересувал от първата и може би единствена за сега серийно произвеждана кола, която се задвижва от водород, въпреки че се предлага единствено и само за САЩ - Калифорния. Става дума за модела FCX Clarity. Та, в жаждата си за знание и в търсене на информация (тех. характеристики) за тази кола, не веднъж съм попадал конспирация свързана и с нея. Как ужасното земетресение и цунами в Япония от 2011-а година, не са случайни, а са поредния заговор срещу човечеството и в частност Хонда Мотор Ко. като компания (по принцип след земетресението, от авто производителите Хонда бе засегнат най-много от всички японски авто производители). Има теория, която казва, че земетресението е направено от ХААРП, с цел да се унищожи тази кола (или поне да се ограничи нейното производство до единични годишно произвеждани бройки), защото ако продължава да се продава година след година, нейното търсене (и съответно предлагане) ще се увеличи в геометрична прогресия, тази кола ще измести петролно задвижваните автомобили и всичко което до сега е било, ще рухне, а "те" не искат това да се случва. За какво говоря, ето ви нагледен пример:

Изображение

На тази картинка всеки един може да се натъкне, просто влизате в гугъл, след това "изображения" и пишете "FCX Clarity", страница след страница и ще попаднете на тази снимка. Няма да коментирам тази теория (ХААРП и уж причиненото от него земетресение с точно тази цел), без коментар :|

Мисълта ми е... защо се пишат конспирации след конспирации ? Дали защото хората в световен мащаб почват да се пробуждат малко по малко и започват да виждат и усещат истината и пародията на "бяло робство" в което уж живеят или безделието и простотията на хората, пълното изтрещяване си казват своето ?

НЕ под вола теле , ами напрво СЛОН намирате . Интересувате се , гледате малоумни сензационни филми а дори за миг не се замисляте за най-елемнтарни неща - как подяволите се произвежда водород ? Колко струва придвижването на водород ? Защо БМВ се отказаха ? Какво е хидролиза и колко ток трябва за тая работа ? От къде идва тока в Китай,САЩ,Германия - дали не е от кюмюр ?
Аз само очаквам да се почне темата за българина направил кола да върви на вода , ама го гръмнали че щял да обърне света :)

ПС: предварително се извинявам , нищо лично "врачанин" ама :
Има теория, която казва, че земетресението е направено от ХААРП, с цел да се унищожи тази кола (или поне да се ограничи нейното производство до единични годишно произвеждани бройки), защото ако продължава да се продава година след година, нейното търсене (и съответно предлагане) ще се увеличи в геометрична прогресия, тази кола ще измести петролно задвижваните автомобили и всичко което до сега е било, ще рухне, а "те" не искат това да се случва.

- спирай гъбите, остави ги другите да се тровят :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 09 Яну 2013, 14:56

а тези, които вярват в Пазарна Икономика, Свободен Пазар, Нерегулиран Пазар, Големия Взрив или произхода на човека от маймуните - те какви са? религиозни? понеже вярват в неща, писани в книги, които никой никога никъде не е виждал?

много е забавно се отъждествяват като "конспирации" неща, които се учат в училище още (Геополитика, стратегически инетерси) или се виждат с очи (кемтрейлс) :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 09 Яну 2013, 15:12

_galio_ написа:...или се виждат с очи (кемтрейлс) :)

Ти сериозно ли? :D

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 09 Яну 2013, 15:17

Мисълта ми е... защо се пишат конспирации след конспирации ? Дали защото хората в световен мащаб почват да се пробуждат малко по малко и започват да виждат и усещат истината и пародията на "бяло робство" в което уж живеят или безделието и простотията на хората, пълното изтрещяване си казват своето ?

Много просто защото има търсене - интерес към този тип истории. Все едно да питаш защо има жълти вестници след като на всички ни е ясно, че вътре има само измислици - за пари, хората ги купуват.

Тези консперативни теории никак не са от скоро, въртят се все едни и същи може би още преди 8-9 години или поне още тогава съм пападал на тях, интересно четиво ако нямаш какво да правиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Яну 2013, 15:33

Що бре Ачо,какво,къде са се отказали БМВ от водорода и точно пък китай в момента строи доста ядрени централи за да избегнат зависимостта от нефт и въглища.
Я прочети как стоят нещата в Норвегия с водородните автомобили,между другото,знаеш ли че има едни такива централки в големината на автомобил ,които чрез катализа превръщат водата във водород а самото електричество за катализата се генерира от слънчеви панели,да,малко количество произвеждат водород,но за 24 часа произвеждане стига с автомобила да отидеш и да се върнеш от работа ,тоест покриват ти дневното возене от и до работата а самата система може да се включи и към дома да го захранва с електричество.
Още преди няколко години ,една американска компания произвеждаше електромобили,които се оказаха изключително перспективни,бяха ги дали под наем на граждани,в един момент компанията си ги събира и познай какво ги направиха действащи здрави автомобили-директно за скраб!
Има цяло филмче как наемателите молеха да си закупят автомобилите и онези бяха категорични,пък после ги издириха и ги откриха как ги мелят директно в пресата дори без да се разглобяват,беше интересен филм.
Просто в глобален мащаб имаш едни петролни фирми с интерес да държат някакви юзди на потребителите,после имаш друга картинка,да кажем производители на оръжие или така нареченият военно-промишлен комплекс ,повече от ясно е че 90% от военните конфликти са в следствие не на някакво конкретно неразбирателство а е продиктувано точно от ВПК,знаят се факти за осама дето е бил от цру,ето сега в момента Израел натиска България да обяви там някаква групировка че е виновна за атентата и то те го обявиха 2 часа след атентата,в момента и щатите така искат ние да направим с тази групировка,дори сега Обама искал да назначи някакъв за военен министър ,обаче критиците му го упрекват че видиш ли говорил за диалог с някой арабски държави а не директно да нападат и другият му грях бил че критикувал еврейското лоби в парламента на сащ-има го даже в новините.
Спомнете си ирак какво стана и за какво стана така,първото бяха петролните кладенци,още не бяха приключили военните действия,когато се изнасяше петрол и то само срещу храни моля ти се,ами либия,да не мислиш че на мързеливите арабели нещо им липсваше,те са 6 милиона,колкото са и българите,имаха и медицинско обслужване без пари ,имаха и безплатно образование,чужденци им работеха обаче въоръжиха една тълпа с оръжия,вкараха и наемници и ето ти резултата,първото което заплениха бяха петролните кладенци,сега виждаме и сирия...
Така че ,твърде е възможно да има някакво споразумение в каква посока да стават нещата в световен мащаб.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 09 Яну 2013, 15:40

Fear написа:

Ти се шегуваш! :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 09 Яну 2013, 15:48

_galio_ написа:
Fear написа:

Ето ти още малко майтапи, пък дано поне ти прогледнеш:
Код: Избери целия код
http://www.aerohroniki.com/2012/01/26/кемтрейлс-или-водните-пари-в-празните/

И така, между другото да те попитам - в края на света на 21.12.2012г. вярваше ли? :D

П.П.
Линка не излиза добре, затова е в code. Ползвайте copy/paste. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 09 Яну 2013, 16:36

Fear написа:
_galio_ написа:
Fear написа:

И така, между другото да те попитам - в края на света на 21.12.2012г. вярваше ли? :D

П.П.

това за проглеждането е малко напразно, да ти кажа - късоглед съм от доста време ;) а следите от самолетите ги помня отпреди 25 години, та мога да сравнявам. а и като видя следа от хорозонт до хоризонт, а до нея - друга, която се влачи по 50-ина метра след самолета и изчезва, ми светва една лампичка. червена. а ти сигурно и за ГМО и за шистовия газ мислиш като за конспирация? нека, така по-спокойно се спи, предполагам :)

край на света вярвам, че няма да има въобще никога. а на 21.12.2012 стана друго. кой колкото разбрал -толкова :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 09 Яну 2013, 16:40

_galio_ написа:
Fear написа:
_galio_ написа:
Fear написа:

П.П.

това за проглеждането е малко напразно, да ти кажа - късоглед съм от доста време ;) а следите от самолетите ги помня отпреди 25 години, та мога да сравнявам. а и като видя следа от хорозонт до хоризонт, а до нея - друга, която се влачи по 50-ина метра след самолета и изчезва, ми светва една лампичка. червена. а ти сигурно и за ГМО и за шистовия газ мислиш като за конспирация? нека, така по-спокойно се спи, предполагам :)

край на света вярвам, че няма да има въобще никога. а на 21.12.2012 стана друго. кой колкото разбрал -толкова :)

Мхм, то за 25 години въздушния трафик изобщо не се е увеличил, ама никак. Технологиите и те горките, стоят на едно място. :banghead:
Изобщо, направи ли си труда да прочетеш реалните, доказани от физиката и термодинамиката явления зад тези "chemtrails"? :roll:

Ако не си, не виждам за какво изобщо водим този разговор, но ако искаш да го продължим, можеш да споделиш на нас, непросветените, какво точно се случи на 21.12.2012г., освен махмурлука, който ме държа след фирменото парти. :D

И всъщност, край на света ще има, но изобщо не се учудвам, че смяташ такъв край за нещо, което няма да се случи никога. Типично.
Викаш, слънцето ще свети вечно, неговите енергийни запаси са неизчерпаеми, а? ;)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Яну 2013, 22:51

Много се разводни темата, или по темата или я локвам
И на мен ми е интересно колегата да сподели какво е станало на 21.12.2012
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 10 Яну 2013, 0:22

justboy написа:За скрити символи по доларовите банкноти, говорещи за 9/11

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... MgGC9W-ks8

А това е за международното летище в Денвър и ако имате свободно време наистина е интересно да се прочете : ) Бих казал дори доста интересно, защото колкото и невъзможно да звучат теориите за гущеро-подобни, извънземни и т.н. на това летище има прекалено много брутални картини и нацистки символи : )

http://www.parallelreality-bg.com/index ... 19-47.html

Като в последния сайт има други увлекателни статии : ) С които човек може да убие време :yes:

Chemtrails - > http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nWO5KT8IhI

Не твърдя, че е факт, просто интересно видео : )

И други интересни видеа, на които попадам от една друга сходна тема в друг форум - > http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wF_n-gn-Yo Обама не си знае рожденната дата : )

И в тоя ред на мисли..

Милиардерът Доналд Тръмп постави условие на американския президент Обама да покаже документите си за американско гражданство и документите си от колежа. Той даде срок до 17 ч. на 31 октомври президентът, "който твърди, че е прозрачен", да покаже документите си. Ако Обама го стори, Тръмп заяви, че ще дари 5 милиона долара за благотворителна кауза, посочена от Обама.
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 10 Яну 2013, 8:36

N.Mihaylovski написа:Много се разводни темата, или по темата или я локвам
И на мен ми е интересно колегата да сподели какво е станало на 21.12.2012

Точно тогава шефа на федералния резерв на САЩ направи някакво изявление, което стресира икономист-конспираторите, но не помня точно какво, а и не мога да намеря статията. Ама го даваха по новините :)

А за 5-те милионо на Доналд Тръмп - май бяха награда за този, който му покаже акта за раждане на Обама :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Яну 2013, 8:39

ама направо се изпуснаха в гащите ;). бернанке обяви qe4 на 12/12. страшна конспирация :grin:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 10 Яну 2013, 9:18

принципно разговорът за кемтрейлс е яко безсмислен, информация има много и навсякъде. колко от вас са си направили труда освен да прочетат всичките "за" и "против", да погледат какво се случва в небето, колко различни следи остават след самолети, колко време се задържат в небето, по какъв начин се разнасят от вятъра? не желая да убеждавам никой в нищо, всеки има право да бъде конспиратор, консуматор и каквото там преценява :)

за 21.12.2012 също пише особено много. влезнахме в друга епоха. каква точно - пише в нета. искате да се замерваме с линкове, но аз няма да участвам в тая игра :)

а истинската конспирация е, че няма конспирации. конспирация е да окупираш официалните медии и оставиш на здравомислещите и добронамерени само аматьорски медии, обслужвани от лунатици. понеже като поразредиш 10 врачки, 5 медиума и 2-ма обикновени идиота с някой, излагащ доводи срещу ГМО, той олеква минава по същия параграф с тях. и няма нужда от мокри поръчки, които привличат внимание и създават мъченици. модерният свят е брандиран и всяко лого има конкретен имидж. примерно аз като пусна СКАТ и видя някой пенсионер, дето се плюнчи и псува, прехвърлям канала. а по каква тема говори и колко е прав минава на заден план.

ето и пример с колегата - споменах кемтрейлс и веднага ме вкара в отбора на кръглите идиоти с това 21.12.2012 :) какво общо има? общото е, че и двете минават за идиотия, коментират се в подобна среда и са заклеймени от "здравомислещите". колегата коментира целия пакет тъпотии :) а дали може да обясни какво представлява следа от самолет дълга от хоризонт до хоризонт, която се задържа в небето от 4 до 6 и повече часа и явно се разстила от вятъра, т.е. съставена е от твърди частици. пара? доообре :) повечето от коментиращите кемтрейлс вероятно не са виждали и каква диря оставя обикновен селскостопански самолет като ръси с пестициди.

някои следи имат поведение на аерозол с твърди частици - ФАКТ. дали е алуминий и барий, не знам.

а конспирацията е, че всичко е наред, нещата се движат по естествения си начин и нищо не зависи от вас.

П.С. - а откъде идва информацията, че ще изгасне слънцето, ще се обърнат магнитните полюси и твърдата убеденост, че ще "свърши светът" и защо това се приема за здравомислие, а не другото - е загадка. има много версии колко е стара слънчевата система и всички са само това - версии. а тези които ги правят официални или апокрифни, са същите, които твърдят, че са стъпвали на луната и че петролът е изчерпаем. и вярата в тях не е различна от изповядването на коя да е религия. доказателствата са същите, тъй или иначе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Яну 2013, 9:38

А "края на света" какво е ? Може би не е конспирация ?
Някой станаха милиардери покрай N-тия край :mhihi:
Има си и цяла наука по въпроситте на "манипулирането на общественото мнение" със съответните техники и похвати и конспирациите са част от атрибутите .Ако има там някъде "горе" мозък който ги управлява досега света да е станал сцена като в роман на Оруел.Слава богу че тия дето драпат за нов световен ред сами по между си се немогат се разбра та няма как да успее тая идея.
Винаги съществува център на власта.Физически е необходимо да съществува за да може да въздейства и да се управляват процесите. Според мен даже винаги са били най малко два и повече даже.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата