Да не спите и вие следващия път като гласувате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Re: Да не спите и вие следващия път като гласувате

Мнение от Radinka » 10 Дек 2012, 23:56

ето и какво точно сънува Бойко

Изображение
never drive faster, than your guardian angel can !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 11 Дек 2012, 0:22

Нормално, оня ден беше в САЩ, сега в Норвегия, после на другия край на света, да ви видим вас с тия часови зони как няма да заспите? :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 11 Дек 2012, 0:25

ти базикаш ли се, тея другите господа около него да не би да са по-малко натоварени?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 11 Дек 2012, 0:30

Наистина ли никой от вас не е гледал новините - той си ровеше в телефона и просто си задържа главата около 10 секунди надолу. Медиите са сила обаче, манипулират колкото си искат. Значи сте способни да изкажете какви ли не мнения без дори грам да сте запознати със случая. Не че го харесвам особенно ББ, но алтернативата съвсем не е хубава.

ЯЯЯЯЯЯя на колко забавен кадър го дават тука де*б* т************************

Последна промяна spacepl на 11 Дек 2012, 0:35, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от blacksapphire » 11 Дек 2012, 0:33

церемонията е час и половина, като камерата на няколко пъти го хваща в кадър, с телефона си играе 10тина мин по-рано, може да го видиш в официалния канал в ютюб на nobelprize

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Дек 2012, 1:08

за ван ромпой имам само един коментар :mhihi:

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 11 Дек 2012, 1:28

Кво се дърлите за едни и същи политически к**ва.Държавна Сигурност '89 година си свърши работата.Едните бяха назначени за бсп-ари другите за седесари,народа се хвана на въдицата и всичко мина безкръвно.Едни пари само си смениха притежателите.Един народ беше излъган.И тази лъжа продължава вече 23та година.
Затва че ме боли щепсела ББ ли е СС ли е или ИК.Събудете се,събудете се всички ,че вашите деца ще обвиняват вас и то с право,както аз обвинявам моите родители че са спали и са се оставили да бъдат заблудени преди толкова вече години.
Нито една безкръвна революция е донесла нещо коренно различно.Не ме интересува и явната подкрепа от страна на модератори към управляващите,дано поне имат файдица.Факт е че няма един реално и ефективно осъден от старите правителства,а това беше един от предизборните козове на лицето ББ,няма реални резултати с организираната престъпност,нямате си представа какъв рай е последната година за лихвари и наркодилъри и се молете никога да не разбирате от първо лице,картелните споразумения станаха хит в България,лобирането за определени икономически кръгове също,да не говорим за монополизма постигнат от определени лица и кръгове във важни сфери от живота.Кво ми ги хвалите.И забележете че и дума не обелих за пари,цени,магистрали и лентички,то тва да бяха проблемите с мед да ги намажеш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от blacksapphire » 11 Дек 2012, 1:42

Двете емоции, които движат света, са страх и алчност.
Всеки недоволства, всеки е голям патриот, всеки участва активно в протести - но само във Facebook.

Защото ви е страх, нали? Страх ви е! И мен ме е страх! Страх ме е от това, колко жестоки всъщност могат да бъдат хората в стремежа си за власт и пари!
До вчера да ревеш, че нямаш нищо, а днес да питаш "А ще има ли още?".

И да, знам - пак държавата е виновна за изкривеното мислене. Винаги все някой друг ни е виновен за това, което сме!

Нямаме нужда от революция – тя е най-скъпият процес в едно общество. Не сме толкова богати, че да си позволим да счупим всичко пак и да почнем отначало, да се надрусаме отново с илюзии и да минем през махмурлука на поредните разочарования. Хората полагат много по-големи усилия, за да избегнат онова, от което се страхуват, отколкото да получат онова, за което мечтаят.

:winky:

Предишна

Назад към Извън Темата