С какъв софт поддържате windows-а си?
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: С какъв софт поддържате windows-а си?
Абе ти гледай да не ти дожалее и за форума, че явно предишната почивка ти е била малка 
пс: като гледам къв спец си сигурно колегите ти в кол центъра ще са впечатлени

пс: като гледам къв спец си сигурно колегите ти в кол центъра ще са впечатлени

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Благодаря много.Нещата се оправиха за сега.
А за тези неща които не искат да се махнат,по принцип не ми заемат място.Присъстват единствено като празна папка и в контрол панела.
Не заемат място и така.
Махнах всичко от десктопа,изтрих тея неща които казахте и сега показва около 4гб свобоно място в С-то.
Мерси много!
А за тези неща които не искат да се махнат,по принцип не ми заемат място.Присъстват единствено като празна папка и в контрол панела.
Не заемат място и така.
Махнах всичко от десктопа,изтрих тея неща които казахте и сега показва около 4гб свобоно място в С-то.
Мерси много!

Ако не ползваш приспиването (sleep) ми драсни ще ти кажа как да освободиш още 2GB
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Да не отварям нова тема да попитам тук...Проблема ми е следния...преди няколко дни по незнайна за мене причина (дали вирус или нещо друго)лаптопа започна да забива тотално в момента в който се свърже с интернет(дали от рутер,флашка няма значение)...започваше едно гадно бавене,забиване и т.н докато днес не го преинсталирах,обаче в момента не мога да инсталирам видео драйвърите,които ги тегля от официалния сайт на Acer като ми изписва,че не покривам минималните изисквания...
П.п модела на лаптопа е Acer Aspire 7736ZG,видео картата е Ati Radeon HD 5650...
А и преди време поради разни причини сложих парола на биоса,но в момента не мога да си я спомня...има ли някакъв начин да се махне по заобиколен път ?
П.п модела на лаптопа е Acer Aspire 7736ZG,видео картата е Ati Radeon HD 5650...
А и преди време поради разни причини сложих парола на биоса,но в момента не мога да си я спомня...има ли някакъв начин да се махне по заобиколен път ?
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Bareck написа:видео драйвърите,които ги тегля от официалния сайт на Acer
Bareck написа:Ati Radeon HD 5650

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx e oттук си изтегли драйверите за видеото.
За БИОС-а трябва да го флашнеш, но силно препоръчително е да не го правиш ти, че отсега чета следващата ти тема "Прецаках си БИОС-а"

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
xpl0d написа:Bareck написа:видео драйвърите,които ги тегля от официалния сайт на AcerBareck написа:Ati Radeon HD 5650
На теб, като ти се наложи да смениш спирачни дискове BMW дискове ли си взимаш или Брембо,TRW, Zimmerman?
![]()
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx e oттук си изтегли драйверите за видеото.
За БИОС-а трябва да го флашнеш, но силно препоръчително е да не го правиш ти, че отсега чета следващата ти тема "Прецаках си БИОС-а"
Дискове не сменявам...просто няма на какво

Благодаря иначе

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Windows 7 като цяло е доста по-издръжлив от ХP. Има много начини да му се оптимизира работата му. Трябва редовно да му се трият излишните файлове от 2 папки с името ''Temp'' където след 2-3 месеца работа се натрупват страшно много ''отпадъци''. Също папката Prefetch от Windows трябва през няколко месеца да се трие ( не редовно! - прочетете из нета да смисъла от тази папка). Остатъците от ъпдейтите също трябва да се премахват.... като цяло има какво да се направи за да тръгне малко по добре след като не е преинсталиран дълго време 

уиндос 7 е супер сравнен с предишните. Днес няклко пъти спира тока, все нищо му няма но преди малко не ще да стартира. Пробвам това онова, изключвам дискове, памети - нищо. Слагам диска да преинсталирам и естествено избирам repair . След 5 мин. компютъра е готов за ползване
Ако беше ХР или нещо по-старо отиде петъчната вечер в преинсталации

- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
на XP снимка на харда се връщаше за 5 мин то4но с драйверите и вси4ки инталирани програми ,така 4е не виждам голяма разлика,Windows за мен се потдържа най добре с формат........
в случая за 5мин. може да стане само с допълнителни програми за имидж дискове и пак доста информация ще е загубена.
моя виндоус 7 изкара над 2 години без никакви проблеми. Аз го поддържам със windows 7 manager i registry mechanic. И от време на време разчиствам histori-to и сичко е на 6
п.с. Виндоус 8 не струва
п.с. Виндоус 8 не струва

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Хора,някой да има идея как се инсталира SolidWorks и защо бутона Next на първия прозорец,който отваря setup-а не работи?
При всички версии е така,става дума за Уин 7 32бит
Няма ни един сносен коментар по торентите.
Ясно ми е че проблема е там че неща да плащам ама... наистина ми е много скъп

При всички версии е така,става дума за Уин 7 32бит
Няма ни един сносен коментар по торентите.
Ясно ми е че проблема е там че неща да плащам ама... наистина ми е много скъп

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Тва най-вероятно е прозореца с License Agreement. Превърти го до долу, като и самия курсор трябва да стигне дъното за да ти се активира Next-a и най-вероятно радиобутона Accept Agreement. Ако не е тва направи един скрийншот да видим какво е точно.

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3