Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...

Пуша и съм ПРОТИВ ЗАБРАНАТА
111
23%
Пуша и съм ЗА ЗАБРАНАТА
50
10%
Не пуша и съм ПРОТИВ ЗАБРАНАТА
30
6%
Не пуша и съм ЗА ЗАБРАНАТА
265
55%
Не ме интересува
26
5%

Общо гласове : 482
младши ентусиаст
Аватар

Re: Депутатите одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни

Мнение от zazomazo » 12 Апр 2012, 7:02

ма мноо ме кефите всичките светци, дето твърдите, че ви се умирисвали дрехите от дима и мислите за здравето си...
същите вие, дето грам не мислите за здравето си, докато се наливате с алкохол /той нали е безвреден/...
същите вие, дето ви дразни тютюневата миризма по дрехите и косите ви, ама грам не ви пука като се оповръщате като свине...

ай сиктир!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 12 Апр 2012, 8:54

zazomazo написа:ма мноо ме кефите всичките светци, дето твърдите, че ви се умирисвали дрехите от дима и мислите за здравето си...
същите вие, дето грам не мислите за здравето си, докато се наливате с алкохол /той нали е безвреден/...
същите вие, дето ви дразни тютюневата миризма по дрехите и косите ви, ама грам не ви пука като се оповръщате като свине...

ай сиктир!

Аз не пия :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Апр 2012, 8:58

zazomazo написа:ма мноо ме кефите всичките светци, дето твърдите, че ви се умирисвали дрехите от дима и мислите за здравето си...

ай сиктир!

Въпроса е, че ти като пиеш, на тоя до тебе не му се уврежда черния дроб.
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 12 Апр 2012, 9:14

Ако това решение се окаже и реално приложимо и осъществимо, бих бил много щастлив. Но на мен лично не ми се вярва.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Апр 2012, 9:33

По-постижимо е от колкото си мислите . Направо като секира ще дойде забраната . Сега в малките градчета и селца , винаги някой ще пафка в дъното на заведението на масата за персонала , но това за подробности . Големите ресторанти и дикотеки се изчистват от дима .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i
Мечтае да кара: Машината на времето !
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Мнение от dagger » 12 Апр 2012, 9:40

Jordana написа:Скудоимието на европейския бюрократ няма граници.Като им пречи пушека на непушачите тогава да забранят и автомобилите и градския транспорт че носят доста по голяма вреда на околните.Досега не съм видял или чул и няма данни някой да се разболял от това че е бил в заведение където се пуши.
След щастливи кокошки ..щастливи прасета ..и един куп такива дивотии сега имаме щастливи непушачи.Само не знам в какво точно се изразява щастието на непушача ? Дали не е в това че след тая забрана следва забрана на алкохола наркотиците мазната храна захарта и каквото там вреди на човека.Цялата тая смешка със забраната за пушене на обществени места е пълно лицемерие защото цигари пак ще се продават.Не могат ли да забранят продажбата на цигари ?

НЕпушачите не пречат на никой с това, че не пушат. А дори и един ПУШАЧ пречи на всички останали с това, че е решил да се трови. Няма нищо по гадно от това да седна да изям една пица и на съседната маса някой да изпуши половин кутия цигари за 1 час. СТИГА ТОЛКОВА !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 12 Апр 2012, 9:53

ай сиктир!

Аз пия, ама пия веднъж седмично, не 18 пъти на ден, а и както каза колегата - не преча на околните. Добре, че ги отказах на време - след 16 години пушене.

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 12 Апр 2012, 10:17

Сега да изискват и задължително катализатор при гтп, каква ти е файдата че не си дишал дим в барчето като се надишаш от плътен черен облак зад някой
чавдар или голф совалка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Апр 2012, 10:47

Държавата си реше клона на който седи,10% от приходите в хазната идват от акцизите на цигарите,всичко мара втасала че опрехме до цигарите,най-голямият враг на хората е асмата,което се получава от запрашеността по улиците,всеки 3 ти е астматик в държавата,после иде ред на имунните заболявания ,за които вина имат изгорелите газове от автомобили и разни фабрики и централи....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 12 Апр 2012, 10:52

Е хайде пък нищо да не се прави. Аз смятам, че е добро начало, макар и закъсняло. Да оправдаваш една грешка с друга е ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Апр 2012, 11:05

Аз се чудя кога станахме по-големи европейци от германците :banghead: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4587351

Иначе относно тая забрана съм си казвал мнението в други теми ,в тая ще си го спестя :ranting:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 12 Апр 2012, 11:14

Супер новина, аз съм доволен :D
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 12 Апр 2012, 11:44

Аз пък не мога да разбера, що Непушачите се опитват да внушат на пушачите, колко е полезно без цигари и колко добре ще се чувстват след това. :kuku: Това е все едно Евгени Минчев да ме убеждава колко е хубаво да си гей / абе педал направо/ Щото нали - те педалите също НЕ пречат на околните :banghead: Айде Моля- всеки си живее живота както намери за добре . Не Ви ли е достатъчно това , че ЕС ви диктува начина на живот , или Ви топли мисълта че `без цигарен дим ` ще сте повече Европейци. :mhihi: Зомбирате се хора.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 12 Апр 2012, 12:02

ivoo написа:Аз пък не мога да разбера, що Непушачите се опитват да внушат на пушачите, колко е полезно без цигари и колко добре ще се чувстват след това. :kuku: Това е все едно Евгени Минчев да ме убеждава колко е хубаво да си гей / абе педал направо/ Щото нали - те педалите също НЕ пречат на околните :banghead: Айде Моля- всеки си живее живота както намери за добре . Не Ви ли е достатъчно това , че ЕС ви диктува начина на живот , или Ви топли мисълта че `без цигарен дим ` ще сте повече Европейци. :mhihi: Зомбирате се хора.

Еми ей така. Както обяснявам, че е в пъти по-добре 528 от 520 щото съм ги имал и двете. И за цигарите е така, пушил съм 16 години, сега не пуша месец и полвина и ми е 100 пъти по-добре и знам, че повече няма да пуша. Имам на работа едни стъпала - 4 етажа, знам как ги качвах преди два месеца и как ги качвам сега и разлика има (колкото и да не ти се иска). И трябва да ти кажа, че когато не пушиш цигарения дим ти се набива много яко в носа. И айде не ми ги разправяи тия педерастки работи на мен :lol: знам как един пушач си защитава фаса :mhihi:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 12 Апр 2012, 12:14

spacepl написа:Еми ей така. Както обяснявам, че е в пъти по-добре

Човече , ти прочете ли по горе какво съм написал ? Айде Моля- всеки си живее живота както намери за добре Качвай си 4-те етажа с лекота , в лек свински тръст ако щеш , ама не се опитвай да казваш на останалите да живеят по твоите правила :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата