Не пуша вече!
Модератор: Общи модератори
Re: Не пуша вече!
Не знам дали е правилно да го пиша тук, но - през цялото време, докато четете авторът периодично напомня - не спирайте да пушите! Пушете на воля и четете! Сега, след като съм приключил с книгата, мога да кажа, че докато пушех и четях, по едно време към края вече почувствах, че авторът всъщност го казва с ирония и докато пушите и в същото време четете за това с какво ви "помагат" цигарите (21 глава е мн силна
) започвате да се чувствате глупаво, че пушите
Не мога да гарантирам, че всеки ще го усети по тоя начин, но аз така го усетих - вече чаках с нетърпение да дочета книгата и да изпуша последната цигара. Но и бях твърдо решен да ги спра! В крайна сметка всичко е в главата ни...\
Колега,прав си за 21 глава...доста е силна...книгата е много добра !!!
Благодаря ти,колега за предоставения шанс да я прочета !

Колега,прав си за 21 глава...доста е силна...книгата е много добра !!!
Благодаря ти,колега за предоставения шанс да я прочета !

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
И какво стана, колега? 

- itafraji
- Потребител
-
- Кара: E90 330d
Аз прочетох книгата септември и от тогава не съм и пушил. Моето мнение е, че не на всички прочетеното действа еднакво. Сигурен съм, че само с тази книга аз нямаше да успея. При мен беше 50 на 50 книгата и ината ми 
В същото време баща ми от 2 кутии на ден спря веднага след като прочете книгата и дори и не искаше да чуе за цигари повече.

В същото време баща ми от 2 кутии на ден спря веднага след като прочете книгата и дори и не искаше да чуе за цигари повече.
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
itafraji написа:Аз прочетох книгата септември и от тогава не съм и пушил. Моето мнение е, че не на всички прочетеното действа еднакво. Сигурен съм, че само с тази книга аз нямаше да успея. При мен беше 50 на 50 книгата и ината ми
От книгата е колега,ината няма нищооооооооо общо!!! От три кутии на ден съм на нула вече 2 години и дори и не ми прави впечетление че някой около мен пуши,даже и не ми идва на акъла за цигара!И повярвай ми ината няма ама нищооооооооооо общо!

някой може ли да качи книгата пак в DOX, но да не е в .rar, че не мога да инсталирам нищо на компютъра в офиса. какво по-хубаво място за четене на книга е работното 

- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
520i написа:някой може ли да качи книгата пак в DOX, но да не е в .rar, че не мога да инсталирам нищо на компютъра в офиса. какво по-хубаво място за четене на книга е работното
Ето: http://dox.bg/files/dw?a=cd8bca4bbb
Последна промяна ivanofff на 12 Мар 2012, 18:13, променена общо 2 пъти
С тази книга, с жена ми сме щастливи непушачи, ще стане една година през Април. Тя я прочете, защото беше по-тежкия случай - с никотинова зависимост. На мен само ми я разказа
Ефекта от книгата е да осъзнаеш, че си спрял цигарите ЗАВИНАГИ; да осъзнаеш, че дори и с една цигара не ден ти пак си пушач (зависим), че няма категория "полу-пушач" или "малко пушач". Или не пушиш изобщо или си пушач, това е положението.
След като ги спрях и усетих всички позитиви на това да не пушиш, често си мисля и не мога да измисля нито един плюс на това да пушиш
Както и да е - нямам проблеми с кафето и с алкохола (пия си) и не ми се допушва от това че някой около мен си дими и не съм качил килограми.
Не мога да кажа, че никога не ми се допушва, понякога с първата глътка от хубаво питие или след хубав филм ми се допушва, но тогава пък си казвам, че не мога да пратя всички усилия по дяволите и на следващия ден съм много доволен от себе си
Успех на всички, които искат да ги спрат завинаги

Ефекта от книгата е да осъзнаеш, че си спрял цигарите ЗАВИНАГИ; да осъзнаеш, че дори и с една цигара не ден ти пак си пушач (зависим), че няма категория "полу-пушач" или "малко пушач". Или не пушиш изобщо или си пушач, това е положението.
След като ги спрях и усетих всички позитиви на това да не пушиш, често си мисля и не мога да измисля нито един плюс на това да пушиш

Както и да е - нямам проблеми с кафето и с алкохола (пия си) и не ми се допушва от това че някой около мен си дими и не съм качил килограми.
Не мога да кажа, че никога не ми се допушва, понякога с първата глътка от хубаво питие или след хубав филм ми се допушва, но тогава пък си казвам, че не мога да пратя всички усилия по дяволите и на следващия ден съм много доволен от себе си

Успех на всички, които искат да ги спрат завинаги

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Колеги, ще се повторя - пуснах темата, за да може който иска да откаже цигарите, но не може да събере смелост или няма воля, да си помогне сам, прочитайки книгата, която лично мен ме спаси от 15-16 годишно робство
Да, точно РОБСТВО е думата! Мнения с подигравателен тон ще бъдат изтривани! Общи приказки също няма да бъдат допуснати в темата! Ако има някой прочел книгата, но не разбрал нещо - нека пита! Ако има колеги, отказали цигарите след прочита й, нека се разпишат - колкото сме повече, толкова по-голям е шанса да убедим някой друг да последва примера ни! Повече четете, по-малко пишете
ПП: Благодаря на модераторите, които поддържат темата чиста

ПП: Благодаря на модераторите, които поддържат темата чиста

Пуша повече от 10 години по 2 кутии на ден. Не съм се замислял да ги отказвам. Казвам си - ще стане някога но не днес. Предвид коментарите ми стана интересно и си купих книгата , сега се каня да я прочета и ще пиша какъв е резултата. Ако ме накара да не пуша и за ден ще е голямо постижение.
Евала за темата
поздрави
Евала за темата
поздрави
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Здравейте колеги,
ето я на кратко и моята история:
Пуша от 15+ години и съм се опитвал да ги спирам Х пъти
На 12-ти февруари се запънах пак да ги махам, използвайки класическият волеви метод на магарето
След две седмици на терзания вече почти се бях предал..............докато не намерих по случайност тази книга и не я прочетох
Сега 1 месец по-късно не съм палил и нямам никакво желание за това благодарение на написаното в книгата.
Искам да кажа, че съм настроен скептично към такъв тип облъчване, но това си заслужава
Ще се радвам след време да "съживим" темата и всеки писал в нея да напише дали държи фронта
Поздрави!
ето я на кратко и моята история:
Пуша от 15+ години и съм се опитвал да ги спирам Х пъти

На 12-ти февруари се запънах пак да ги махам, използвайки класическият волеви метод на магарето

След две седмици на терзания вече почти се бях предал..............докато не намерих по случайност тази книга и не я прочетох

Сега 1 месец по-късно не съм палил и нямам никакво желание за това благодарение на написаното в книгата.
Искам да кажа, че съм настроен скептично към такъв тип облъчване, но това си заслужава

Ще се радвам след време да "съживим" темата и всеки писал в нея да напише дали държи фронта

Поздрави!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)

Today is the day !
Снощи преди да си легна изпуших последната си цигара
Сега ми е леко мътно и празно след ядене, но.. няколко пъти съм ги спирал по около месец и ми е познато
Снощи преди да си легна изпуших последната си цигара

Сега ми е леко мътно и празно след ядене, но.. няколко пъти съм ги спирал по около месец и ми е познато

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Today is the day !
Снощи преди да си легна изпуших последната си цигара![]()
Вече си мислех, че те е страх да дочетеш книгата