Избор на гуми
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Избор на гуми
Жалко, че не се включи по-рано, но ще го имам предвид за друг път. Тази зима пазарувах доста гуми и то все от интернет и бая търсене падна. Ако се бях сетил за теб 100% щяхме да се чуем
Иначе вече съм нокиан WR D3 (заради ADAC
)
Иначе вече съм нокиан WR D3 (заради ADAC

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Аз съм с 15ки Continental TS830 http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... geId=31821 Чакам снега с нетърпение.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
© написа:да не ме нападнете пак, ще кажа, че обичам да оставям аванс от 40-50км/ч до максимума на скоростния индекс и тогава 130км/ч е твърде близо до 190 и индекс Т. За това не ги взех
Гумите са гарантирани за скоростния индекс, който имат. Не е необходимо да се застраховате. Отделно от това гумите могат да поддържат 10-20км/ч над този, който им е написан. Тука говориме за качествени гуми, не за Wanli.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
тази зима за едната кола взех bf goodrich g-force winter .. цената е добра а и имат готина шарка ... ще видим как ще се представят

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Pitbull_Germany написа:Зимата си идва бавно, но сигурно и мисля, че ми е време да купувам гуми. След бая четене и разпитване се спрях на 2 модела , та да ви питам имате ли наблюдения над тях и карали ли сте с такива гуми. Става въпрос за новия модел Gislaved Eurofrost 5 и Sava Eskimo S3. Та ако сте карали с такива гуми, ще се радвам да чуя мнението ви.
3 гласа за Gislaved

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
По добри от тея за мене няма.
За съотношение цена качество нямат равни , и са класи над Фулда кристал монтеро и некои други доста скъпички гуми
http://diana-ltd.com/index.php/products/view/2277
От 6 години на сам си купувам само такива за всичките ми коли и съм доволен - и на мокро и на сухо и на сняг
За съотношение цена качество нямат равни , и са класи над Фулда кристал монтеро и некои други доста скъпички гуми

http://diana-ltd.com/index.php/products/view/2277
От 6 години на сам си купувам само такива за всичките ми коли и съм доволен - и на мокро и на сухо и на сняг

- iani qnkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
- Мечтае да кара: M-POWER
- Детайли за колата: бяга яко
миналата година си купих гиславед от метро 15ки 195 65!!!Качих се на абаджиевската хижа в сняг около 15 20 см...Като паркирах пред хижата и хижаря ме видя
ти с бмв се качи до тука... 

БМВ доставя душевни оргазми..

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3