Дългоочакваната IKEA май не е толкова евтина?
Модератор: Общи модератори
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Re: Дългоочакваната IKEA май не е толкова ефтина?
Еми явно са те лъгали хората, мага зина не ти е виновен, ходи се карай на тия, от където си взел информацията

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
мисля да си взема 1-2 етажерки и 1 ново бюро.
Кефа е в сглобяването колеги. Все едно съм си купил лего, само че после ще ми върши работа
Кефа е в сглобяването колеги. Все едно съм си купил лего, само че после ще ми върши работа

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
ИКЕА е любимият ми магазин, купувал съм доста неща за мен и за приятели и всички сме доволни. Мебели не съм купувал и не мога да кажа колко са качествени, но от всичко останало съм доволен. Всъщност утре ще съм сред поканените и след няколко дни ще мога да кажа какви са първите ми впечатления от мебелите. Както някой каза по-горе: ако ви е скъпо не ходете. Незнам как може да плюете без дори да сте влезли в магазина.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Ще го посетим, няма начин
, но дано наживо магазина да не е аранжиран като каталога, че от толкова бардаци очите ме заболяха! То бива кутии навсякъде, закачалки, дрехи, кашони.... не мога мебелите да видя от тоя цирк! 

Мишел написа:Ще го посетим, няма начин, но дано наживо магазина да не е аранжиран като каталога, че от толкова бардаци очите ме заболяха! То бива кутии навсякъде, закачалки, дрехи, кашони.... не мога мебелите да видя от тоя цирк!
не мисля, че има дрехи в икеа... или поне аз не съм виждал...
а иначе вътре винаги е малка анархия... много народ, кутии навсякъде...
едно нещо определено си струва там обаче - столовата... аз така както съм се нагрухвал в икеа- другаде не ми се е случвало... ем е нЕква мноо тъпа храна ама гъз глава затрива.. виноват...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
blackrider написа:Kristopher ти май бачкаш за ИКЕА ,а?
Защото на всякъде се тръбеше колко ще е евтино ! Да ама се оказва ,че не е такааа....
то и на сякъде има табели по булевардите дето те водят до "ниските цени на Кауфланд",ма га влезнеш вътре се фащаш за палците

Според мен икеа си струва парите.редовно виждам техни кухни и не са хич зле за цената си.Ма нека някой да иде,да купи и да каже,че така само си пишем

alx написа:не мисля, че има дрехи в икеа... или поне аз не съм виждал...
а иначе вътре винаги е малка анархия... много народ, кутии навсякъде...
Ясно, щом има и храна, значи на 20-ти ще е нещо средно между откриването на Аутлета и Лидъл

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Нищо особено не беше гръцката Икеа... А пък откакто започнаха да ми ръждясват иноксови прибори за хранене от там, няям никакво желание да купувам каквото и да е оттам...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Забравих да е похваля за нещо, че то само негативи се пишат. Това което ми харесва и купувам все още от там са чаршафи и подобни, но не са евтини чак. Много здрави, не боядисват, не избеляват бързо. Най-кофти са им тиганите, тенджарите, приборите и т.н., откровени китайски еднодневки.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Apassionata написа:Нищо особено не беше гръцката Икеа... А пък откакто започнаха да ми ръждясват иноксови прибори за хранене от там, няям никакво желание да купувам каквото и да е оттам...
тва е щото не са иноксови ... щех да им ставам доставчик на прибори на икея преди 2 години и за най-гадните ддето произвеждаме казаха, ча са прекалено луксозни, а тва дето искаха напрао си ме беше срам да го произведа .... Приборите трябва ад са хром/никел 18/10, а те в Икея са 18/0, та нали ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
мойте прибори също са от икея и са без забележка вече почти 2г.,малко си падат по дизаинерски и за това си ги взех,не си спомням цената но имаше и по евтини но тези ме изкефиха а от долу пише made in vietnam,чашите и те не са мръднали а са маde in turkey
но наистина бях забравил за зглобяването на мебелите,няма такъв кеф всичко е супер обяснено по стъпки в картиники и си има необходимите инструменти в кашона,за това единствено от комо се доближават до този гъдел да си зглобяваш сам
но наистина бях забравил за зглобяването на мебелите,няма такъв кеф всичко е супер обяснено по стъпки в картиники и си има необходимите инструменти в кашона,за това единствено от комо се доближават до този гъдел да си зглобяваш сам
икеа виц:
влиза един да го интервюират за продавач в икея. шефа му посочва един пакет и му вика: "сглобявай си стол, сядяй и да почваме"...
влиза един да го интервюират за продавач в икея. шефа му посочва един пакет и му вика: "сглобявай си стол, сядяй и да почваме"...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
alx написа:икеа виц:

Е сега разглеждам хартиения каталог.... някои неща са еФтини, други хич не са еФтини ... тая лудница както се очаква.... май ще я посетя след месец поне...да не кажа след Нова Година и то, само ако стегнат околомРъсното, щото е като лабиринт в момента

Много като тебе вече плакаха ...
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Чуда се защо толкова много се впрягате, все едно някой ви кара насила да ходите или са построили магазина с ваши пари........

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Helix написа:Чуда се защо толкова много се впрягате, все едно някой ви кара насила да ходите или са построили магазина с ваши пари........
Щото при такива скапани мебели или адски скъпи навсякъде ... Икеа-та е като люто на шкембенце...оправя всички проблеми

Иначе, ако ми се даваха МНОГО пари ... по поръчка!

Много като тебе вече плакаха ...