Е91 330xd или как вкарахме колата в гората : )

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Мнение от M6 » 18 Дек 2005, 18:17

Пуснете малко снимки :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 18 Дек 2005, 18:19

MaXimal написа:Ние тука пробвахме едно Е90 320i(без Х) - резултатът беше отчайващ :)

еми ние бяхме с 2 АТV-та ...една G-класа и един VW sharan 4x4 (бмв-тата останаха на почивка в гаражите)
резултата си беше доста добър =)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 18 Дек 2005, 18:30

Изображение
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Дек 2005, 21:39

Като се заговорихме за проходимости,аз днес минах през 3 прохода :arrow: с.Бистрица - с.Железница (Витоша), проход "Предела"(Рила-Пирин) и прохода по пътя Банско - Велинград през с.Юндола (Родопа планина) :arrow: в момента ходя из нас като идиот,ухилил съм се и няма край мааму стара :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нагледах се на какви ли не сеири :arrow: хората изпитват панически страх от сняг,олелее вериги,чудеса :mhihi: :mhihi: ... за нема нищо :!: Навсякъде се пътува като по учебник (за дрифтове :mhihi: )
Утъпкан,бял сняг,сцепление до господа и какво му трябва повече на човек :D :D :D

За мен щом колата е БМВ и е с хубави гуми съотетно шофьора не е левак неможе да има проблем освен ако не реши да се качва от "Шилигарника" към вр.Тодорин :mhihi: :mhihi:

Вчера пък правих тестове от с.Бели Искър в посока Боровец и на втория опит изкачих адската стръмнина и гадни завои,които миналата година с един приятел с Голф 3 оборудван с Ултра грип 6 не можахме от поне 4 опита ... задното предаване си е задно :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 18 Дек 2005, 22:02

Аз пък днес от гаража едва излезнах :mhihi: :mhihi: С тез гуми на мокро и сухо ядове никви,обаче на сняг никви ги няма :(
One passion,one car,one life...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 18 Дек 2005, 23:51

Днес тотално се убедих в качествата на задното.Единственият проблем беше при потеглянето пред блока ,защото снега беще над предния капак(пред блока ми духа и става навейще) и имаше малко прибоксуване.След това колата тръгна и яко газ давам на правата улица и колата тръгва да поднася задница-лошият фън :twisted: и минах покрай едни приятели дето си ринеха Аудито и ми викат това не става за кола,защото съм боксувал при тръгването.Аз като нагал ги питах понеже Аудито им е с предно,защо ринат като луди пред него :mhihi:.Но нали съм болен мозък и спрях БМВ-то пак в толкова сняг и им викам,а сега ако излезе и те да бе ще излезе и аз добре.Леко газчица на полусъединител и колата излезе перфект,а те си глътнали езиците и им викам да тръгнат със 100-та им от такъв сняг,но те почнаха кви ли не оправдания.Аз обаче нали съм дружелюбен и при потеглянето ми от място в снега яко газ на първа и ги направих на снежни човеци. :twisted: ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 21 Дек 2005, 11:02

Sharo написа:тия дни май и на банско я разтривахте ....

Аха....ама на връщане замина едната гума в една дупка. Спешъл благодарности на Виктор газара и на Динко че съдействаха :) единия с гума, другия с крик....и тази като еденицата няма резервна и се получава много тъпо кат спукаш гума през зимата ;)
А колкото до снега, в Неделя в най големия сняг я тествахме до Витоша....пред нас се случи едно Ауди А6 комби куатро....е нямаше такъв фън казвам ви...нагоре летяхме със 120 на правите....виждаха се 2 облака прах и нищо друго :twisted: Направи ми впечатлени че аудито е доста по стабилно в завоите, но на правите поради повечето пауър на бимата имах чувството , че ще го прескочим :mhihi: Нещото което не ми хареса много при бмв-то беше че като тръгне да поднася веднага хиляди електроники почват да връщат колата в правия път и се получава едно забавяне....газта е натисната до долу а двигателя на реагира за секунди докато не стъпи здраво на земята....там аудито ни дърпаше малко......Горе паркирахме пред Алеко до един ратрак на пистата:twisted: Там явно много си повярвахме и като тръгнахме да обръщаме се забихме в един мек сняк доста дълбок и колата легна по корем :mhihi: и 4-те уми се въртяха във въздуха...беше като костенурка по гръб :lol: нищо де...един джип ни дръпна малко...после пък ние дръпнахме една зафира и едно Ивеко дейли :lol: Абе голям фън беше пак :twisted:
Изображение Изображение Изображение Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 21 Дек 2005, 11:51

Пак съм изпуснал партито :( :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 21 Дек 2005, 12:45

quixzole написа:
Sharo написа:тия дни май и на банско я разтривахте ....

Аха....ама на връщане замина едната гума в една дупка. Спешъл благодарности на Виктор газара и на Динко че съдействаха :) единия с гума, другия с крик....и тази като еденицата няма резервна и се получава много тъпо кат спукаш гума през зимата ;)
А колкото до снега, в Неделя в най големия сняг я тествахме до Витоша....пред нас се случи едно Ауди А6 комби куатро....е нямаше такъв фън казвам ви...нагоре летяхме със 120 на правите....виждаха се 2 облака прах и нищо друго :twisted: Направи ми впечатлени че аудито е доста по стабилно в завоите, но на правите поради повечето пауър на бимата имах чувството , че ще го прескочим :mhihi: Нещото което не ми хареса много при бмв-то беше че като тръгне да поднася веднага хиляди електроники почват да връщат колата в правия път и се получава едно забавяне....газта е натисната до долу а двигателя на реагира за секунди докато не стъпи здраво на земята....там аудито ни дърпаше малко......Горе паркирахме пред Алеко до един ратрак на пистата:twisted: Там явно много си повярвахме и като тръгнахме да обръщаме се забихме в един мек сняк доста дълбок и колата легна по корем :mhihi: и 4-те уми се въртяха във въздуха...беше като костенурка по гръб :lol: нищо де...един джип ни дръпна малко...после пък ние дръпнахме една зафира и едно Ивеко дейли :lol: Абе голям фън беше пак :twisted:

За тая цел има горе над радиото(ако не е с навигация) едно копченце ДТЦ :)

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 21 Дек 2005, 19:59

Абе копченцето го знам къде е, ама не помага....има разни други гадове, за които копчета ниенте ;)
Изображение Изображение Изображение Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 21 Дек 2005, 20:12

SlipKnoT написа:Веселба си е било.. ма за да се проверят найстина качествата и.. има едно място.. Пецата ще те заведе... ;) :mhihi:
:OT: ОХООО и кво друго място открих :mhihi: :mhihi: :mhihi: Иначе колите 4х4 са си мания ;)
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 21 Дек 2005, 20:25

quixzole написа:Абе копченцето го знам къде е, ама не помага....има разни други гадове, за които копчета ниенте ;)

Е па като го натиснеш два пъти май трябва да се изключи всичко без абс и тн.

П.С. Не ми се е налагало да изключвам на мойта.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 21 Дек 2005, 23:20

quixzole написа:Абе копченцето го знам къде е, ама не помага....има разни други гадове, за които копчета ниенте ;)

трябва да го задържиш няколко секунди ... тогава на таблото трябва да ти излезне триъгълничето за буксуването и DSC ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 22 Дек 2005, 11:22

Не знам дали е тук точното място .. но имам следния проблем.Като тръгвам(примерно на пясък или лед) ако поднесе колата ми се изкючват всички системи и нещат да се пуснат после дори и с копчето.Това така ли трябва да бъде или е бъг?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 22 Дек 2005, 17:20

MaXimal написа:Не знам дали е тук точното място .. но имам следния проблем.Като тръгвам(примерно на пясък или лед) ако поднесе колата ми се изкючват всички системи и нещат да се пуснат после дори и с копчето.Това така ли трябва да бъде или е бъг?

Определено не трябва да е така ...
а за каква кола говорим?!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата