Препоръчайте ми банка за отваряне на сметка
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Препоръчайте ми банка за отваряне на сметка
weedminer написа:Здрасти,
прегледах всички мнения обстойно и ви благодаря много на всички за отделеното време.
Реших да бъде ПИБ, до сега и сайта им преглеждах. Единствено банкомати и клонове няма точно до мен(само един на България на 1.2 км. от мен до 19 часа пон-пет.), но всичко друго ме изкефи.
Сигурен съм, че темата ще помогне и на други за напред благодарение на вас.
Поздрави![]()
ако българия е Бул България - пич там имаш 2 клона на българия и нестеров и 2та работят и в събота и неделя.
и в почти всяко ОМВ имат банкомат

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
pepitoooooooooo написа:Веселин|Василев написа:Аз съм в ДСК в момента и нямам проблеми там, а и най-хубавото е, че имат ДСК Директ с виртуална сметка.
Спокойно, колега...... има време.. и на теб ще скроят некой номер, просто е въпрос на време, рано или късно ще стане. Почти не познавам човек, минал през ДСК и да не ги е псувал после. Гадни копеленца са си там.
А по темата конкретно- работил съм с няколко банки. Най- кофти са ДСК, а без проблеми беше при ОББ. Тва е констатация, както се казва, нищо лично към банките.
И аз съм на ДСК вече 5-6 години, от 4 години всичките ми приходи и всичките ми сметки за токове, телефони и т.н минават от там. Абсолютно никакви проблеми не съм имал, ползвам си ДСК директ-а, виртуална карта, две дебитни и една кредитна (която закрих преди няколко месеца

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
с риск да прозвуча "негативно"-аз лично бях отказан от ПИБ точно от неприемливо отношение
Спор няма че са иновативни и динамични и с много клонове и банкомати,но за мен основно е отношението..
А и факта ,че двете сладурчета собственици ако не се лъжа са свързани с " Първа Частна Банка",която "фалира".. е също предостатъчно отблъскващ...

Спор няма че са иновативни и динамични и с много клонове и банкомати,но за мен основно е отношението..
А и факта ,че двете сладурчета собственици ако не се лъжа са свързани с " Първа Частна Банка",която "фалира".. е също предостатъчно отблъскващ...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Имам сметки в три банки- ДСК, Уникредит и Пощенска. Уникредит са много любезни и нямам проблеми, малко са им скъпи услугите, но съм много доволен. За ДСК само лоши думи мога да кажа. Като си изпратя пари от Пейпъла до кредитната карта, докато не им се обадя и не се скарам с тях парите се губят по трасето...Като отида в някой от офисите съжалявам, че изобщо съм се родил....В общи линии това е банката, която ме кара да се чувствам като в соца. Отделно моите колеги изгърмяха по различни схеми точно с ДСК. Значи един глупак решава, че няма да си плаща кредита, ей така за идеята. Работи си на заплата 2 бона и парите му минават през ДСК, но копелетата не запорират неговата сметка а тези на поръчителите. И то ударно за да му оправят кредита. Ама да оставим това настрана, поръчителите да не са ставали поръчители, вината си е тяхна. Но друг колега се оказва, че с подправен подпис е станал поръчител, без негово знание. Експертизи, полиции и прокурори и като си му е реда. Да де, но вече близо година му удържат пари за кредита на измамника докато мине делото за измама. А в случая е замесена служителка на банката и е доказано. За Пощенска също само лоши неща мога да кажа. Те поне не са мошеници, но са мърлячи. Как ли не ми объркваха сметката, преводите и всичко. Но за една проста сметка като че ли няма особено значение, стига да има наблизо банкомат.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ukelichko написа:................... Като си изпратя пари от Пейпъла до кредитната карта, докато не им се обадя и не се скарам с тях парите се губят по трасето.....
до 3 работни дни е международния превод. Прехвърлял съм към и от пейпал и най-много на третия ден парите са ми в сметката.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
+ ПИБ -Това е банката 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
blacksapphire написа:Има нова банка от 1 юли - Иш Банк, може да и пробваш услугите.![]()
Какво чак толкова голямо значение има за една разплащателна сметка за 2 лева къде ще е.
доста интересно... в момента турските банки са изключително добре междо другото.
28% собственост на партията

Işbank was founded in 1924 by Mustafa Kemal Ataturk, the founder of the modern Turkish republic, so
that the growing new country would have the means of financing the industry which it needed to
modernise. As such, Işbank can be said to be Turkey’s oldest private bank. The largest shareholder is
the Işbank Pension Fund (42%), and 28% is held by Ataturk’s political party (the Republican People’s
Party, or CHP). The party has the same voting rights as the other shareholders, but as per Ataturk’s
will, dividends are received by two charitable organisations.
Işbank is Turkey’s largest bank, and commands a market share of almost 16%. It is a universal bank,
providing services to the corporate, commercial, retail and SME market segments. Because of the
Bank’s size, it dominates in all of those segments.
The ratings are underpinned by the Bank’s full coverage of its non-performing loans, a balanced and
diversified loan portfolio, strong levels of non-interest income and a liquid balance sheet marked by a low
level of loans in the balance sheet, although the latter is somewhat offset by higher levels of investments
in affiliates. Ratings are constrained by the Bank’s high cost structure, below-average interest differential
and consequent modest levels of net interest income, and a rising level of NPLs in the past three years.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
само ПИБ-а
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
steeN написа:blacksapphire написа:Има нова банка от 1 юли - Иш Банк, може да и пробваш услугите.![]()
Какво чак толкова голямо значение има за една разплащателна сметка за 2 лева къде ще е.
доста интересно... в момента турските банки са изключително добре междо другото.
28% собственост на партията![]()
Вече пращам запорни съобщения и до тях. 31 банки х 18лв = 558лв.

ДСК - хубаво, обаче там е пълно с цигани или пък най-малкото пенсионери с километрични опашки
Винаги като отида за нещо там се радвам, че не съм им редовен клиент
Както казва един познат, който работи там - и да затворят банката с месеци ще идват пенсионери да внасят или теглят пари ... банката на народа

Както казва един познат, който работи там - и да затворят банката с месеци ще идват пенсионери да внасят или теглят пари ... банката на народа

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
След като всички споделиха на коя банка са клиент, нека колегата да каже какво точно иска да прави и какво очаква от сметка + карта, защото продуктите са доста, има различия и специфики
само да кажа, че лихвата по сметка с дебитна карта отдавна не е 3%

само да кажа, че лихвата по сметка с дебитна карта отдавна не е 3%

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3