....
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Посягали ли сте на половинката си?
_galio_ написа:Е.Димитров написа:Добре де,а как реагирате ако някоя жена ви удави шамар дето не сте заслужили (въпроса е към мъжете)?
а как се "заслужава" шамар? предвид колко са неуравновесени и как всичко може да се очаква постоянно, ако не успея да се дръпна, си го отнасям, то колко е
на колегите, които осъждат толкова остро насилието - евала, че са попадали на точни жени, понеже някои такива ги творят, че нямам думи ... наистина е по-мъжко просто да се разкараш, но понякога не ти се иска да си капо ...
хахахахах,далеч не съм попадал на точни жени колега, но просто като се стигне дотам най -разумният вариант е да извадиш този дразнител от живота си напълно...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ей ся ше ви обясня,сестра ми ме е учила,че ако не съм заслушил шамар от жена,то трябва да съм еманципиран и че еманципацията не е само женска територия,това е също и някакво достойнство,а мога да ви споделя че сестра ми е много,много умна жена!
Та така един ден една девойка,ей така и се "отплесна" ръката и ми плясна един шамар,моята ръка съответно и реципрочно се "отплесна" и и върнах "жеста" много леко разбира се,беше силно учудена как така съм си позволил,обясних и че винаги трябва да е готова за реципрочни мерки и опита и да ме унижи,дори и без да си дава сметка,няма да се получи,така че драги колеги,мъже,бъдете еманципирани и ако не заслужавате нещо,не позволявайте да се поизгаврят с вас,иначе по темата,не ме интересува побоят над дами,дори когато гледам телевизия с филми ,се възмущавам искренно че чак ми става гадно,не е решение да ошамариш гадже/жена или нещо друго (какво ли трябва да е другото
),по-добре тегли една майна и да си ходи кой от където е,началото на побоищата са краят на една връзка
Та така един ден една девойка,ей така и се "отплесна" ръката и ми плясна един шамар,моята ръка съответно и реципрочно се "отплесна" и и върнах "жеста" много леко разбира се,беше силно учудена как така съм си позволил,обясних и че винаги трябва да е готова за реципрочни мерки и опита и да ме унижи,дори и без да си дава сметка,няма да се получи,така че драги колеги,мъже,бъдете еманципирани и ако не заслужавате нещо,не позволявайте да се поизгаврят с вас,иначе по темата,не ме интересува побоят над дами,дори когато гледам телевизия с филми ,се възмущавам искренно че чак ми става гадно,не е решение да ошамариш гадже/жена или нещо друго (какво ли трябва да е другото

- Bogat-Beden
-
-
Е.Димитров написа:..началото на побоищата са краят на една връзка

Любов по български :
Жената-Убий ме,обичам те!!
Мъжът- Аз затуй те бия,'щот те обичам!..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
...
Последна промяна vicho на 22 Юли 2014, 12:51, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bogat-Beden
-
-
пернишка романтика- бой на свещи.. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:пернишка романтика- бой на свещи..
Бе мани тая работа,преди време имах една приятелка,те така си падаше по побоя,не моем бе,не моем да я ударим,садо мазо беше малко,иначе красива,ма пипната,обаче искаше кютек и самата тя се маризише,на плажа ставах за смех,много дереше,викам "тая ше ме свърши ебаси" и постъпих мъжки-скрих се и не и се обаждах повече,мисля че ми се размина,още се оглеждам когато съм на открити големи площи!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Е.Димитров написа:Добре де,а как реагирате ако някоя жена ви удави шамар дето не сте заслужили (въпроса е към мъжете)?
включвам погледа от аватара ти

а иначе никога не съм посягал ама колко техника е изяла нейните шамари не е истина

и както казваше един приятел "една жена не може да се възпита с бой, но опитите продължават"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
ineedmoney написа:Е.Димитров написа:Добре де,а как реагирате ако някоя жена ви удави шамар дето не сте заслужили (въпроса е към мъжете)?
включвам погледа от аватара ти![]()
а иначе никога не съм посягал ама колко техника е изяла нейните шамари не е истина![]()
и както казваше един приятел "една жена не може да се възпита с бой, но опитите продължават"
Аз установих нещо друго,по-лесно е да си намеря друга,от колкото да зема да се занимавам,че и шамари да бия,направо си тръгвам и некс

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Не съм си позволявал, но си признавам че ми се е искало
И той не кой да е, а майка ми
Имал съм жестоки скандали с нея, тя е единственият човек който може да ме изкара от равновесие, а иначе съм много спокоен принципно. И то успява да ме ядоса за 2-3 минути и вече съм готов да ми падне пердето - как го прави не знам
Но не съм я удрял, разбира се. Други жени не са ми давали повод да ги шамаря, ама и не мога да съм представителна извадка, защото съм само на 22 и нямам огромен житейски опит 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Никога, не съм бил, няма и да ударя едно момиче... Естествено, че на всеки му се е приисквало, може да не си признава ама е така.. Но това да удариш жена показва колко си слаб психически, щом неможеш да се контролираш. Факт е, че някои жени просто трябва, ама това е друга тема 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Bogat-Beden написа:_galio_ написа:веднъж, преди ужасно много време - показва безсилие и е съвсем ненужно
но пък има жени, които са форматирани така - една я посрещах всяка сутрин с роза на седалката, кафе и кроасан на таблото и накрая ми сервира, че не ме възприема като мъжза цифра жени мъжкият модел на поведение включва скандали, търсене на сметка, псувни, шамари, изневери ... и сами влизат в тоя филм
Аз не съм,да пази Господ,но с другото съм 100 процента съгласен с колегата..
Дълбоко (или не чак толкова) подсъзнателно мнозинството "дами" имат нужда от мъжко доминиране и примитивизъм дори в най-груби форми като изброените..-друг е въпроса ,че никога няма да си го признаят на глас..
+1
Да посегна на гадже - никога... през ум ми е минавало неведнъж, ако има нещо, което може да ме изкара извън нерви за минути или буквално секунди, то това е момиче...
Само веднъж съм вдигал ръка срещу момиче... ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА, че не съм я докоснал даже, но и вдигнах ръка, защото се сбих с гаджето и в една дискотека и тая започна да ме бута, да ме блъска, да ми посяга и да ме заплашва - какво щяло да стане сега... имал ли съм представа аз. Нямах реакция за такова поведение от страна на момиче и само леко да я шашна го направих, но просто немога да ударя момиче... изкарвали са ме извън нерви по всякакви брутални начини, е, немога и това е, дано и никога не се стига до там.
П.С.
Вичо направо ме разби с тая пернишка история

E34, E38
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
жената трябва да се уважава!може да я биеш, може да я псуваш, всичко може, ама трябва да я уважаваш!
в кръга на шегата естествено, не съм посягал!
в кръга на шегата естествено, не съм посягал!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
A да обобщиме:
Всички в тоя форум са баси джентълмените,с патлак на задният джоб и бухалка под седалката,често когато карат автомобила си,който автомобил,дори да е на над 20 години,той е уникален,присаден двигател,дето освен че е присаден,не е некакъв прост,а уникален мотор,средно между самолет и подводница,винаги спират на пешеходна пътека,и често некой пешеходец ако се запъне,задължително се превежда,дори и да не иска да стигне от другата страна!
Тука сме и много здрави,всеки ден фитнес,никакви анаболи,а тея дето не одат на фитнес-имат тяло по рождение на богове!
Тук никой,никога не нарушава закона-в града-50,извън 90 а на магистрала 120.Верно е,а който нарушава е ебаси идиота,за алкохол-категорично,никой от форума не пие и не кара.Понякога едновременно!
Тук всички сме богати,правиме си колите пред блока,но това е щото сме богати и есцентрични!!!
На последно място,но не и по значение,във форума всички имат поне по едно висше образование и поне по некоя докторантура
К'во да правиш,се сме убавци,ааа,да не забравя,и много скромни!

Всички в тоя форум са баси джентълмените,с патлак на задният джоб и бухалка под седалката,често когато карат автомобила си,който автомобил,дори да е на над 20 години,той е уникален,присаден двигател,дето освен че е присаден,не е некакъв прост,а уникален мотор,средно между самолет и подводница,винаги спират на пешеходна пътека,и често некой пешеходец ако се запъне,задължително се превежда,дори и да не иска да стигне от другата страна!
Тука сме и много здрави,всеки ден фитнес,никакви анаболи,а тея дето не одат на фитнес-имат тяло по рождение на богове!
Тук никой,никога не нарушава закона-в града-50,извън 90 а на магистрала 120.Верно е,а който нарушава е ебаси идиота,за алкохол-категорично,никой от форума не пие и не кара.Понякога едновременно!
Тук всички сме богати,правиме си колите пред блока,но това е щото сме богати и есцентрични!!!
На последно място,но не и по значение,във форума всички имат поне по едно висше образование и поне по некоя докторантура

К'во да правиш,се сме убавци,ааа,да не забравя,и много скромни!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Така е! 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Е.Димитров написа:A да обобщиме:
На последно място,но не и по значение,във форума всички имат поне по едно висше образование и поне по некоя докторантура![]()
К'во да правиш,се сме убавци,ааа,да не забравя,и много скромни!![]()

Заслужаваш 2 шамара по дупето за тва дето изписа

Много като тебе вече плакаха ...