Полицията си прави каквото иска.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Полицията си прави каквото иска.

Мнение от Мишел » 10 Апр 2011, 10:58

Сондьора написа:
Nukem написа:.........и идва въпроса добре като има бордър на едно ниво ли са и отговора е не са, ........

Пусни си клипчетата пак, на едно ниво са.

Е не са. Там, където е спрял е изравнено нивото само за участъка на пътеката, за да минават може би по-лесно майките с количките. От другата страна категорично си има бордюр.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 10 Апр 2011, 11:12

Сондьора написа:
Nukem написа:.........и идва въпроса добре като има бордър на едно ниво ли са и отговора е не са, ........

Те може и на едно ново да са, обаче това е поради некъдърно изпълнение на строителя, принципно не може да са и това е важното, иначе Мишел е права на едно ниво са само където има скосяване за инвалиди и майки с колички, но това няма връзка със случая за нивата.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 10 Апр 2011, 11:13

ако се приеме за вярно твърдението на полицая, че това е кръстовище би следвало да може да се кара надясно по Александровска....щото нито има знак, забраняващ десния завой, нито такъв, забраняващ влизането на автомобили по Александровска...
ама ако се навреш с колата сред пешеходците едва ли ченгето ще се съгласи, че просто си завил надясно на това "кръстовище" :banghead:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 10 Апр 2011, 11:24

zazomazo написа:ако се приеме за вярно твърдението на полицая, че това е кръстовище би следвало да може да се кара надясно по Александровска....щото нито има знак, забраняващ десния завой, нито такъв, забраняващ влизането на автомобили по Александровска...
ама ако се навреш с колата сред пешеходците едва ли ченгето ще се съгласи, че просто си завил надясно на това "кръстовище" :banghead:

+1

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Апр 2011, 11:34

Nukem написа:
Сондьора написа:

Те може и на едно ново да са, обаче това е поради некъдърно изпълнение на строителя, принципно не може да са и това е важното, иначе Мишел е права на едно ниво са само където има скосяване за инвалиди и майки с колички, но това няма връзка със случая за нивата.

Бе кьорав ли съм или кво ли:
http://www.youtube.com/watch?v=E2skerva ... re=related
Между двете пътеки, е на нивото на платното, кви инвалидни колички.
п.п. В началото почва още.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 10 Апр 2011, 11:36

:mhihi:
Това в единия край на двете пътеки. А в другия как е?
Или ще кажеш, че е Т-образно, само със завой на дясно?

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 10 Апр 2011, 11:40

saleen написа:
Is написа:В случая червеното не е изобщо маркировка и изобщо не е част от пешеходната пътека :winky:

Сложено е против уроки?! :conf:

Ами да , гони зли духове . :banghead:
П.С. Точно тази настилка , на това място е поставена с друга цел , а не с цел обозначаване на пешеходна пътека .
П.С. Доооста грапава е и началото и е доста ПРЕДИпешеходната пътека . Предполагам ,че вече и сам можеш да си обясниш какво е предназначението и , а не да трупаш мнения .
П.П.С. :bchug:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 10 Апр 2011, 11:58

Мишел написа::mhihi:

Чакай сега първо ме изкарахте кьорав, после че било некво малко само за колички, нукема писа, че не било верно...А сега ма то от другата страна...

И никой нищо не казва за знака забранено паркирането?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 10 Апр 2011, 12:04

Сондьора написа:...

и двата знака "забранено паркирането" са придружени с допълнителни табели :winky:
за чий се слагат тия допълнителни табели може да прочетеш ТУК

обърни по-специално внимание на табела Т17 и на пояснението от долу чл.60 ал.4
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 10 Апр 2011, 12:06

Сондьора написа:
Мишел написа::mhihi:

Чакай сега първо ме изкарахте кьорав, после че било некво малко само за колички, нукема писа, че не било верно...А сега ма то от другата страна...

Знака за забранено паркиране е с допълнителни табели което значи,че не се отнася за цялата отсечка. Приятел живее точно там и от 15 години си спира колата точно преди знака за 18м. таксита и досега никога не е имало проблеми. Никаде в района няма знак за кръстовище,табелата улица " Александровска" липсва или поне аз не съм виждал. Много ми е интересно утре ако реша да тръгна с джипката нагоре срещу пешеходците как ще ми докажат,че това е пешеходна зона. По тая логика трябва да се глобяват всички пешеходци,че се движат по пътното платно...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 10 Апр 2011, 12:08

Кои крив ,кои прав те ще си го обяснят това.
Въпроса беше друг; За държанието на служетеля./както каза един колега -ще го гоня като заек из полето./
Баси сеира направиха.А въпросния просто трябваше да напише и да си тръгне.
А водача ако е смятал че е неправилно -пише възражение и си тръгва.
Абсурдистан братче.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Апр 2011, 12:09

Is написа:Ами да , гони зли духове . :banghead:
П.С. Точно тази настилка , на това място е поставена с друга цел , а не с цел обозначаване на пешеходна пътека .

Алоооо Русе ай стига леки работи! Червената маркировка е част от пешеходната пътека, не са си я нацапали ей така за кеф или щот са нямали друга боя или пък да не се лъзгат русенките зимъска :banghead: Тва първо, второ теа ваште куки са много халипави бе, явно и те не знаят що е то пешеходна пътека или пък просто си го оставиха операторчето да подскача, а те си пишат ли пишат :mhihi: И трето, така паркирана таа зверска мега тройка баш на пътеката дразни бро, мен лично като пешеходец би ме издразнила зверски. Явно там си е неква пешеходна зона, ако да нема знак или ние не го виждаме, и пичкопотока оттам си е добър и изведнъж Бие-Ем-Вието пляяяяяяс отгоре....еми кофти е некак си. Аз съм върл противник на паякообразните и имам неколко битки с тех, ама при нас тука в Сф са мноо нагли докато при вас явно си вършат хората работата :yes:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 10 Апр 2011, 12:49

Dpy написа:абре колега дака, като си нямаш представа от едно нещо, защо се опитваш да разсъждаваш по него :mhihi:.
За тези неща си има закони и не са по лична преценка на сульо и пульо, в случая на невежи, груби, полу-олигофренски ченгета...
Навсякъде по света, органите на реда са уважавани, заради защитаването на правата на хората и опитите им да им помогнат всячески (което е тяхно задължение).
В България обаче, са символ на комплексарщината, мерзостта и наглостта. Единсвеното което правят е да злоупотребяват със служебното си положение, с цел лична облага или просто да задоволят егото си, като тъпчат обикновените хора. Както е и в случая...
Браво на колегата, който отстоява правата си! Ако всички бяха като него, положението щеше да е различно.

За разлика от теб аз гледам знаците, маркировката и ти казвам ,че колегата с БМВ то си е виновен. Междодругото за това ,че е снимал и е разпространил клипа може да носи и наказателна отговорност -- знаците са достатъчно ясни ,това ,че полицаите не могат да го обяснят си е техен проблем , да не говорим за глупоста да паркираш на такова место от елементарна култура

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 10 Апр 2011, 13:01

zazomazo написа:
Сондьора написа:...

и двата знака "забранено паркирането" са придружени с допълнителни табели :winky:
за чий се слагат тия допълнителни табели може да прочетеш ТУК

обърни по-специално внимание на табела Т17 и на пояснението от долу чл.60 ал.4

Бе то точно тва е кво пише на допълнителната табела...
Шото по обяснението на операторчето, е че е валиден за едно място....Аз такава допълнителна табела небех виждал, честно :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 10 Апр 2011, 13:03

daka1972 ти добре ли си ве? :kuku: ?????????????
Горе ти обяснихме че знаците са с допълнителна табела, че маркировката е грешна, че позицията че това е кръстовище е грешна и все пак си написал по-горния пост?????? :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: !
Ти казваш полицаите не можели да обяснят знаците, нали затова са пътни полицай???? Ти ако не можеш да си вършиш работата и не си компетентен ще то остави ли на работа шефе, като не можеш да му обясниш какво си свършил!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата