най-смешното нещо,което са ви казвали за БМВ
Модератор: Общи модератори
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
VARBAN написа:4 Харчели много повече от другите коли
Абеее . . . да ти кажа има някаква истина в това изказване. Това не е защото двигателите не могат да бъдат икономични, просто БМВто плаче да го юркаш 24/7 . . . и аз слушам.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
имат АВТОБУСЕН педал за газта
волана бил тънък
защо таблото било завъртяно настрани
зимата разбира се всякакви митове и легенди, сякаш едно време като имаше само ладички, москвичи и волги всички с автобуси са се возели
волана бил тънък
защо таблото било завъртяно настрани

зимата разбира се всякакви митове и легенди, сякаш едно време като имаше само ладички, москвичи и волги всички с автобуси са се возели

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Metan4o написа:muhaha написа:Metan4o написа:еми кво да ти кажа,например,4е Голф2 1.6 '90 щяло да ме отвее...се едно съм спрял ???4удно защо не стана така
Е, кво няма ли да те смаже такъв голф?
ме4тииииииииииии...

Хаха, какви мечти бе бате ?
Ако се дърпате на 400 метра, просто ще те остави 2 коли назад

muhaha написа:Metan4o написа:muhaha написа:Metan4o написа:еми кво да ти кажа,например,4е Голф2 1.6 '90 щяло да ме отвее...се едно съм спрял ???4удно защо не стана така
Е, кво няма ли да те смаже такъв голф?
ме4тииииииииииии...
![]()
Хаха, какви мечти бе бате ?
Ако се дърпате на 400 метра, просто ще те остави 2 коли назад
абе пи4 виждаш ли за кво говоря,първите 100-200м да,но ти гарантирам 4е е малко трудно...

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
falko написа:не знам защо бъркате голфа със БМВ, всички знаеме че кой не може да кара БМВ кара голф
Тука си почти прав

П.С. абе бате дай някаква снимка на М3ката ти...
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ами и аз да се включа с нещо ново (изказване от лятото) . Е-34 е най нестабилният автомобил произведен някога от БМВ.Невъзможно било с него да се поддържа скорост от 200км/час на магистралата Пловдив-София (не говорим за двигатели а за това купе)

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
AGT написа:Ами и аз да се включа с нещо ново (изказване от лятото) . Е-34 е най нестабилният автомобил произведен някога от БМВ.Невъзможно било с него да се поддържа скорост от 200км/час на магистралата Пловдив-София (не говорим за двигатели а за това купе)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Един таксиджия в софия ми развиваше същатата теория за Е36цата

каза че само иХ били стабилни.
И бакшиш не получи . . .
БИАД Авто-Пазар Тийм
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
"ти зимата внимавай с тва задно, че е опасно" -
"на сняг твойта кола не потегля" -
- "ми изключи АСЦ-то - пише го в мануала" - не знае как да потегли и разправя, че не можела

"на сняг твойта кола не потегля" -

Touring & windsurf club
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
пред център за продажба и монтаж на гуми "щастлив " собственик на новопридобит "се яд "Ибиза оглежда бившето ми / е34/ и ме пита "що ти е тоя шлеп.... , като пътуваш мигар си спокоен.....? "
какво да му обясняваш , че по - спокойно пътуване в BMW 5-ца
, здраве му кажи . онзи продължава да ме провокира
и да сипе бисери от посочения по-горе вид
Писна ми накарая и го питах продавали "сеата " , " що ?" ме пита оня , отоговирх му кратко и ясно / за смях на всички зяпачи покрай нас / та му казвам "абе требва ми двигателя ти , нещо ми стана с моторчето на парното ............... ":mhihi:
Повече човека не се обади , само като си тръгваше изгледа злобно новичките 225-ци още с етикетчета по тех

какво да му обясняваш , че по - спокойно пътуване в BMW 5-ца

Повече човека не се обади , само като си тръгваше изгледа злобно новичките 225-ци още с етикетчета по тех

- фен на BMW
- кандидат ентусиаст
-
GEGO_N написа:пред център за продажба и монтаж на гуми "щастлив " собственик на новопридобит "се яд "Ибиза оглежда бившето ми / е34/ и ме пита "що ти е тоя шлеп.... , като пътуваш мигар си спокоен.....? "![]()
![]()
какво да му обясняваш , че по - спокойно пътуване в BMW 5-ца, здраве му кажи . онзи продължава да ме провокира
и да сипе бисери от посочения по-горе вид
Писна ми накарая и го питах продавали "сеата " , " що ?" ме пита оня , отоговирх му кратко и ясно / за смях на всички зяпачи покрай нас / та му казвам "абе требва ми двигателя ти , нещо ми стана с моторчето на парното ............... ":mhihi:
![]()
![]()
![]()
Повече човека не се обади , само като си тръгваше изгледа злобно новичките 225-ци още с етикетчета по тех![]()
xaxaxa

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
XaMaB написа:че са здрави и вървят много и че от задното са неуправляеми
аз познавам такъв човек - имал няква Е36ца... каза че миналата зима мн се въртял с нея по снега и леда и затова я сменил с ауди А4