All girls are bitches.
Модератор: Общи модератори
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Re: All girls are bitches.
Е, ся има вероятност някоя грозничка и дебеличка да не е bitch...
Зависи какво търси човек...-" дали да яде торта с приятели или едно лайно да си го яде сам"
п.п. Има изключения разбира се, което му е хубавото...

Зависи какво търси човек...-" дали да яде торта с приятели или едно лайно да си го яде сам"

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
sa_hellrot написа:Е, ся има вероятност някоя грозничка и дебеличка да не е bitch...![]()
Те това ми беше приказката за изключенията

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Как няма да е разминаване като хората се примиряват с това, което имат и се самозалъгват, че може и така да се живее.
За да не се разочароваш от човека срещу теб, трябва да знаеш какво искаш и когато не го получиш, просто спираш.
Откъде мислиш има 'слугини', 'мъже под чехли' и тн.
Хубаво, жените искат мъж с пари, скъпи коли, положение и тн.. Какво дават срещу това?
Тяло, красота....
Ми доста месо има на пазара, аз ако съм такъв и си хвана някоя такава тъпа п.тка,пък поне ще си ги сменям...да е прясно.
А когато аз съм умна,красива жена, с положение и пари, ще търся някой, който да може да ми върне със същото, а няма да се оплаквам пред приятелките ми ..аз кво го търпя тоя тъпак(това го чувам през ден в разговори)...или пък да го издържам.
В крайна сметка ивчо е прав, има голямо разминаване в интересите, да не говорим, че хората са забравили какво е уважение,жест, честност...
За да не се разочароваш от човека срещу теб, трябва да знаеш какво искаш и когато не го получиш, просто спираш.
Откъде мислиш има 'слугини', 'мъже под чехли' и тн.
Хубаво, жените искат мъж с пари, скъпи коли, положение и тн.. Какво дават срещу това?
Тяло, красота....
Ми доста месо има на пазара, аз ако съм такъв и си хвана някоя такава тъпа п.тка,пък поне ще си ги сменям...да е прясно.
А когато аз съм умна,красива жена, с положение и пари, ще търся някой, който да може да ми върне със същото, а няма да се оплаквам пред приятелките ми ..аз кво го търпя тоя тъпак(това го чувам през ден в разговори)...или пък да го издържам.
В крайна сметка ивчо е прав, има голямо разминаване в интересите, да не говорим, че хората са забравили какво е уважение,жест, честност...

Много като тебе вече плакаха ...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- Ronka
- русата мафия!
-
Zagy написа:Обаче жените само как наскачахаааа![]()
![]()
Не бе Заги, аз не съм казала, че жените не са кучки, ама животните се опитомяват...ако знаеш как, ако не знаеш, ще пускаш теми у форумО колко е кофти всичко, а не е

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Zagy написа:Обаче жените само как наскачахаааа![]()
![]()
Регни се в някой дамски сайт за разкрасяване и пусни подобна тема, така ще те налазят, че свят ще ти се завие, накрая посрамен от очевидната истина, която те ще извъртят по всякакъв начин, ще се откажеш да спориш. А за да има толкова много "кучки", виновни са само мъжете, които допускат така да се подиграват с тях, че и да споделят по форуми.
- Alpina_fanatic
-
-
LizarD написа:Ако искате ме баннете, ебахти писна ми.. няма една жена, която да си струва. Всички до една са...
Абе разправят, че имало и свесТни, но те се като "Йети" - всеки е чувал за тях, но никои не ги е виждал

- Ronka
- русата мафия!
-
Alpina_fanatic написа:LizarD написа:Ако искате ме баннете, ебахти писна ми.. няма една жена, която да си струва. Всички до една са...
Абе разправят, че имало и свесТни, но те се като "Йети" - всеки е чувал за тях, но никои не ги е виждал
Сори, ма с тва мислене, нема и да ги видите

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Да не ви дреме! Винаги ще дойде някоя която щи ни оплете главите! Има свестни жени ама трудно се намират. За това малко повече търсене и ви гарантирам че свястна жена в дискотека няма да намерите! "Една жена може да ви издигне или провали" ако смятате че намирането на момиче по клубовете ще доведе до нещо сериозно жестоко се лъжете! Може и да има такива връзки ама са нищожен процент! Трябва да се замислите защо жените излизат да се "забавляват" по женски:
1. Неангажираща връзка
2. Преживяват раздяла
3. Решили да се напукат като свини
4. Още се радват на падналите вечерни часове дадени от родителите им
Нито едно от посочените които искам да подчертая че са лично мнение не водят до нищо сериозно! Жените ако "излизат по женски" в клуб или дискотека не е за да си споделят разни историйки!!! Нали все пак за това мобилните оператори измислиха "безплатните минути"?
Има естествено и такива нощни заведения в които могат да се намерят свестни жени но дори тогава те(свестните) се открояват!
Ако се отнасяте към жената като "поредната бройка" не очаквайте връзката ви да издържи дълго! С подобно отношение нищо добро не ви очаква!
1. Неангажираща връзка
2. Преживяват раздяла
3. Решили да се напукат като свини
4. Още се радват на падналите вечерни часове дадени от родителите им
Нито едно от посочените които искам да подчертая че са лично мнение не водят до нищо сериозно! Жените ако "излизат по женски" в клуб или дискотека не е за да си споделят разни историйки!!! Нали все пак за това мобилните оператори измислиха "безплатните минути"?

Ако се отнасяте към жената като "поредната бройка" не очаквайте връзката ви да издържи дълго! С подобно отношение нищо добро не ви очаква!

- Alpina_fanatic
-
-
Ronka написа:...
Не е и нужно! Добре, че поне в БГ "стоката" е евтина и избор има богат - от качество няма да го докараме, но количество има доволно!

- Ronka
- русата мафия!
-
Alpina_fanatic написа:
Не е и нужно! Добре, че поне в БГ "стоката" е евтина и избор има богат - от качество няма да го докараме, но количество има доволно!
Това важи в пълна сила и за мъжете

пс.Макар, че ти пожелавам да усетиш качество, ако не... винаги имаш правото на избор да минеш на другия бряг

- Alpina_fanatic
-
-
Ronka написа:,,,
Определено! Ама има една разлика .... мъж с много жени е пич, а жена с много мъже е к****

- Ronka
- русата мафия!
-
Alpina_fanatic написа:
Определено! Ама има една разлика .... мъж с много жени е пич, а жена с много мъже е к****
Да,ако си в 7-ми клас

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Не че нещо, ама нали знаете приказката "не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава" 

- Alpina_fanatic
-
-
Ronka написа:Alpina_fanatic написа:
Да,ако си в 7-ми клас![]()
Ако не вярваш питай некои (то даже в повечето култури е така; не е само БГ феномен)