Имате ли шантави съседи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Re: Имате ли шантави съседи?

Мнение от Xscape » 16 Фев 2011, 12:26

И при мен има глупости на поразия... имам си съсед, който си работи редовна смяна - от 8 до 5 от понеделник до петък... и познайте в събота сутринта в 8 или в неделя пак по това време - я флекс, я кирка, я нещо друго. Човека реши, че е много добра идея да си направи сам банята, сещате се като се свалят плочки шума колко е добър и това 3-4 месеца всяка неделя. После същия реши да си направи метална врата - естествено я прави вътре във входа на площадката на етажа му - не питайте пак колко месеца уикендите не съм спал в нас, защото не ми се става в 7-8. Друг случай - хитрите ми съседи звънят, проблем - в мазето където е общата тръба за кофти водите на входа - леко се запушила, викахме там некви да чистят - изкараха хавлиена кърпа. Кой нормален човек ще си пусне в тоалетната хавлиената кърпа, ооо колко са прости... Друг случай - един ден седим на терасата, вънка некви деца викат "пожар", викам я да се махате, че ще ви раздам по един пожар зад врата, викат не бе наистина, гледам аз нагоре - една тераса гори, айде на бегом, шутове на вратата и вътре, изкарахме неква бабка, загасихме всичко и какво се оказа... пожара почти стигнал до газовата бутилка (от тия сините, дето не са много малки), а как е тръгнал - жената събирала орехи и билки на терасата която е открита - някой явно просто си е метнал фаса. Изобщо джунгла. Фасовете и торбичките с боклуци през прозореца всяка нощ дори не ги броя вече, аман :| Няма да се оправим скоро...
Think. Believe. Dream. Dare...

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 16 Фев 2011, 12:46

Аааа немога голям смях падна досега докато четох. Сега по- темата: докато живях в Бургас преди да дойда в Софето в кооперацията в която живея там (все още имам апартамент за лятото), на 2-я етаж живеят семейство мейзга. Семейството е съставено от: дъщеря к-а, голяма дъщеря (30 г.) детствена пази се за първата нощ, майка която е колорита в историята, баба и дядо. Така дъщерята е полу арменка-българка докато бях там всеки ден яко секс. Случвало се е вечер когато има запой в къщи сама да идва и да правим тройки и четворки и то не един път. Сестрата нямам какво да кажа 30 годишна грозна, космата, отвратителна сектантка. Членува в секта и се пази за първата брачна нощ, но последно разбрах, че е станала лезбийка (по- разбираеми пречини). Майката е колорита в историята: нанасяме се ние в апартамента, и тя да види кво става идва до петия етаж с една чашка да иска олио. Непрекъснато ме муфти за цигари като ме види. Един ден слизам за работа и я гледам седи на стълбите. И ми се струва променена с нова прическа. Съвсем културно е поздравявам и решавам да и направя комплимент:
Аз: добро утро! Нова прическа?
Тя: Ааа не изкъпах се.....
При което след тази реплика реагирах така :shock: не можах да повярвам на това което ми казва. Принципно винаги е със спластена мазна коса на клечки и фаняри на манджа! Бабата и дядото са уникуми, бабата само се кипри прически работи а дядото ходи се кара с хората за щяло и нещяло. На всичкото от горе не чува и с него като се говори се крещи буквално. Имам и други образи но ще разкажа за тях, по натам ако се задържи темата...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 16 Фев 2011, 14:30

Аз като цяло имам някои ненормални съседи и някои доста свестни.Ще започна с откачените: два етажа над мен са семейство музиканти баба,дядо,син,жена,две внучета.Често в 07:00 или в по-добрия случай 08:00 часа засвирва по някоя цигулка или пияно.Полуизкуфялия дядо Милко има гараж в края на паркинга и е трудно да не го запушиш затова слага по някоя гума да не му паркират пред гаража иначе недай си някой да си сложи колата пред гаража му(който е пълен с боклуци) намираш всякакви "подаръци" вържу колата си :D .Кашони бележки дори гума :shock: ,ама не му се сърдя защото не е лош човек.Следващия е дядо Недялко и той както много пенсионери скучае и гледа да свърши някой ремонт,ама тоя човек не се спира.Живея на втория етаж и той също си има гараж и все реже,кърти и пробива.Миналото лято реши да си направи решетки на вратите на гаража си.По норматив почваше всяка сутрин в 07:30 то беше режене с флекс,заваряване и какво ли още не.Една сутрин се поядосах и почнах да му викам през терасата ама оня не чува и продължава да реже.Слязох долу по гащи да му направя забележка и взе че се спря за два дни.След това същата работа.Следвашия е бат Данчо бивше ченге(съмнително богат) :lol: кара два напълно еднакви джипа :shock: ,единия на лозе другия на паркинга пред блока :lol: .Загради си място на паркинга,въпреки че няма право.След това още един взе,че си загради място на паркинга нищо,че само родителите му живеят в блока :shock: .Обаче често се случва някой да не им види колчетата и да ги смачка без да иска :mhihi: .Следващата е Цеца лудата,пенсионерка цял живот бачкала в лудница,естествено и тя не е нормална,затова и е такъв прякора :lol: изпокара се с целия блок за глупости по събранията.Та на тези събрания обикновено или се карат и заплашват(с куршуми в главата) :mhihi: или пък спорят много.Домооправителя е свестен човек-бат Мишо и обикновено прави нещата на своя глава защото на събранията нищо не се решава.Събраха се пари обаче,поправи се покрива на блока,боядиса се целия вход и сложиха качествени светлини във входа.Върши си я работата.На втория етаж до мен са само свестни хора,вдясно живее бай Иван любимеца на входа :lol: типичен добряк вечно засмян и добродушен.Вляво е леля Николета много приятна и умна жена.Етаж над мен в момента живеят някакви студенти турци,не вдигат шум почти само от време на време лятото през терасата малко късно през нощта звучи турска реч на висок тон и някакви ориенталски музики.До тях живее една доста възрастна жена баба Стефка се казва "боцманката" и викат :mhihi: .Апартамента на тази жена прилича повече на склад отколкото на апартамент :lol: ,събира всякакви боклуци и често ме караше да и преместя или хладилника или печката,но вече не защото замина за Германия при дъщеря си.Иначе пускаше под наем стаите,които не позлва и квартирантите и вечно бяха недоволни,а тя все излизаше с версията че някой и дължи пари :mhihi: .В съседство има един 18 етажен блок и постояноо хвърчат някакви боклуци от него.Жителите на този блок ги мързи да слязат и да си изхвърлят боклуците като нормални хора и затова всичко през терасата.Като ходя до магазина цепя през една пътечка през градинките на високия блок и си отварям очите на четири да не ме прати в нокаут някоя торба с боклук.Няколко пъти ми се размина и не знам обаче до кога ще продълважа този късмет :) .Стъклени бутилки са падали около мен,обаче като им се развикам се крият като мишки по терасите си и си мислят че не ги виждам.Има едни пияници които преди редовно се карат.Една вечер докато се каня да заспя се чу силен вик "К*РВА" този така силно извика все едно че имаше микрофон до себе си,естествено докато крещеше тази дума на жена си не пропусна да удари по масата може би със всичка сила и се чу силно трошене на бутилки и чаши паднали от масата.Една сутрин от терасата на същото това семейство хвърчаха табуретки,малки масички и още какви ли не неща.Изхвърли си сигурно половината покъщнина.Иначе само затова се сещам засега ще допълвам ако се сетя за още нещо. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 16 Фев 2011, 14:57

Kregec написа:голяма дъщеря (30 г.) детствена пази се за първата нощ,

Само да ни разясниш какво ще рече това :mhihi: :help:

Беше развален апаратът за забавено затваряне на входната врата на блока... Мой съсед на първия етаж реши да предприеме кардинални мерки по отстраняването на проблема... Като демонтира 4 броя масивни 2 метрови двукрили врати и ги прибере на сигурно у дома си. :mhihi: Полиция, щуротии, 17 етажен блок, баби и дядовци на килограм, в чудене на кого, аджеба, му трябват 30 годишни врати. :mhihi: Дървени на всичкото отгоре, не метални да речеш. Били му хлопали :mhihi:

Същият този си изрисува с валяк супер криво външната стена на хола в бяло, зелено и червено :bowdown:

И пак той си направи нестандартна изолация, като си облепи всички прозорци със стиропор от вътрешната страна, и си запуши фугите на дограмата с теракол и не знам как се казва оная черната мъзга против ръжда. :mhihi: :ok:

Потребител
Аватар

Мнение от rindi » 16 Фев 2011, 16:55

Тя работата била много на излуй гащи, чудя се вече да се смея ли или да плача! :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 16 Фев 2011, 17:35

Темата е суууупер забавна Илийка, паднах да се смея с някои попадения, но най ме изкефи 30ката, готова за пустинята...сигурно щот' имам същата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе, около мен все свестни хора (имам предвид на етажа и под нас), или както казаха други колеги - може би в техните очи аз нещо не съм У ред...

Де да знам... дразни ме само климатика на семейството до мен - все едно имат изстребител.. то не се трае..
Е имаме и няколко селски попълнения.... като едно семейство - мъж, жена, сина им и жена му и 2те им малки деца, които живеят в гарсониера... а зад блока където имаШЕ градинка си го направиха на частен паркинг само за техните коли - 6 на брой..коя от коя по-голяма трошка... грам тревичка не остана :censored:

Ааааа, така като се замсиля, се сещам и за един случай, преди няколко години, някой гений си беше хвърлил новогодишната елха в шахтата на асансьора, пожара си се заформи както си му е реда, а тия смотаняци от 1ви до 4ти етаж не искаха да дават вода, защото били на водомер :kuku: :kuku: :kuku: съответно нали до 1ви етаж се носеше вода от 5тия, докато дойде пожарна :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 16 Фев 2011, 18:15

Имаме, ние сме, бухахаха, музиката е... оле майко помощ, лепиме заплашителни стикери на постоянно паркирали коли пред блока, но за сметка на това кичиме коридорите с BMW календари от Камор, коит гепят за 1-2 седмици... и самоинициативно чистиме хасансьоря, особено огледалата вътре, че МРАЗИМ мръсни стъкла и огледала :evil: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Фев 2011, 20:44

Apassionata написа:Имаме, ние сме, бухахаха, музиката е... оле майко помощ, лепиме заплашителни стикери на постоянно паркирали коли пред блока, но за сметка на това кичиме коридорите с BMW календари от Камор, коит гепят за 1-2 седмици... и самоинициативно чистиме хасансьоря, особено огледалата вътре, че МРАЗИМ мръсни стъкла и огледала :evil: :mhihi:

Хахахаха, като видях, че си писала, тъкмо си помислих, че няма начин вие да не сте хахавелниците на квартала :mhihi: :mhihi: Имайки предвид точно музиката, разбира се :mrgreen:

Темата е супер забавна, обаче аз като се сетя за моите "шантави" съседи и ми става лошо!
Тия над нас. То е някакъв ужас, ама с тоя не сме в една категория и на един акъл, а от приказки не разбира и си ги търпим :banghead:
До посред нощ крещи, вика по жена си, по дъщеря си, с едни и същи цинични обръщения, през терасата вика по тях, отделно че са те двамата, три деца там - неговото, нейното и общото, куче и котка! Трагедия! А са мизерници до Господа! В каква кочина живеят веднъж имах възможност да видя заради някакъв ВиК проблем.
Всяка събота сутрин се пуска я Цеца, я Тони Стораро! Точно в 7 и нещо, само една единствена песен, копчето до край. И после спира..... ама аз вече съм будна! Иде ми да го убия в този момент!
Нещо непрекъснато се мести горе, влачат мебели, деца крещят, звука е такъв, все едно тоя буквално ги хвърля по земята :mhihi: Капака на всичко беше това лято като сложи надуваем басейн на децата на терасата.... само като чувах каква вода се плиска и плющи горе, ходих периодично да си гледам тавана. Слаба Богу щети не ми нанесе!
От темата оставам с впечатлението, че ненормалниците са просто навсякъде!

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 16 Фев 2011, 20:47

Мишел написа:...От темата оставам с впечатлението, че ненормалниците са просто навсякъде!

Това сега ли го осъзна? :angel:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Фев 2011, 21:04

Alpina_fanatic написа:
Мишел написа:...От темата оставам с впечатлението, че ненормалниците са просто навсякъде!

:OT: Хахах, ти представяш ли си? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 16 Фев 2011, 21:07

Мишел написа:
Alpina_fanatic написа:

:OT: Хахах, ти представяш ли си? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Лошото е, че нормалници не останаха! :cry:
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 16 Фев 2011, 21:50

Apassionata написа: музиката е... оле майко помощ,.....

те май за тва и хлебарките от блока избегаха в http://sgbbg.com/bg/
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 16 Фев 2011, 22:29

Седя си аз снощи, чета темата и си мисля, че няма какво да напиша. Проблеми със съседи досега не съм имал. НО! Тва до тази сутрин.

Излизам аз с приятелката, отключвам колата и зад мен чувам "Ей приятелче"! Обръщам се аз и гледам един чичка стои до мене. Тук е мястото да кажа, че от известно време ми прави впечатление, че въпросният господин (около 60 годишен) всяка сутрин излиза и с вещина гледа как синчето пали семейния автомобил. След като малкия, де не е много малък ( примерно на около 25, но явно още не е дорасъл да пали колата без баща си ) тръгне, чичката се прибира. Та вика ми чичката "Ей приятелче", обръщам се аз и тоя започва. Да съм спирал от другата страна на улицата, щот видиш ли съм бил там под наем (което не е така), а той бил плащал данъци и не можело да спирам там. Аз по принцип и без това спирам от другата страна под една лампа. Ма вечерта там имало място, там съм спрял. През това време гледам, че синчето тъкмо монтираше волана на колата :weed: , който преди това изнесе от вкъщи и реших, че случаят е много тежък и няма смисъл да се разправям. Той си говори аз си викам "Да, да няма да се повтори" и тва е. Правя си каквото искам без да давам обяснения на когото и да е. Просто рзбрах, че каквото и да кажа насреща стои касетофон със записана реч. Просто се подразних от наглия му и ароганен тон. Едва ли не казваше "ей са ще набия" :mhihi:
Тъкмо се качвах в колата и чух, че каза нещо на прителката ми и тя разбира се не му остана длъжна. След това разбрах, че и е казал "Не ме гледай така!" :shock:
Та за сега толкова. Надявам се да нямам повече поводи да пиша в темата, ма с тия съседи :weed: знае ли човек :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 16 Фев 2011, 22:49

Имах проблеми със щерката на хазаина под мене, тя да беше убава да разберем като мъж с жена :mhihi: , ма не е :mhihi: Техните като ги няма и врътва купонче, то хубаво ама аз като съм на работа другата сутрин...търпя до 12, после слизам, казвам като човек, спира се музиката. Така няколко купона подред, веднъж обаче, след слизането ми спряха музиката, таман се унасям вече, айде пак, баба ви ивана извива гъро за шампанско и сълзи...
Епа не издържах, пода отдолу бетон и мокет, веднага погледа му се стрелна върху двата дъмбела от по 20 кг :mhihi: Засилих ги 5-6 пъти в земята, то още след втория удар спря музката, ама другите 3-4 бяха за респект :mhihi: Пак като не излязаха пред кооперацията да чакат да свърши земетръса е добре :mhihi:
Оттогава музика нема :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Фев 2011, 5:06

Аз имам некакъв комшия който подозирам че е некакъв сериен убиец,защо така мисля ли,щото има блага физономия и е много тих на улицата,но редовно от горе ,около култовият час 14-16 часа на дните събота и неделя,нещо влачи от горе,нещо тропа с глухи удари,леко се притеснявам да му направя забележка,че туко виж ме поканил на ракиика и повече никой няма да чуе нищо за мен...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата