Интересни факти за М-Тел

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Re: Интересни факти за М-Тел

Мнение от Hito » 30 Яну 2011, 19:14

gold_1 написа:
LuBo1 написа:Аве Глобул ти дават телефон като предподпишеш. Шефа ми му подариха Нокия Н8 , а в Мтел му подаряваха само надписани сметки :D

Дават, дават.... и Мтел дават. ;) Поне на бизнес абонатите. Всъщност и 3-те оператора дават, само да знаеш, как да си потърсиш.... :mhihi:

:yes:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 30 Яну 2011, 20:58

Hito написа:
gold_1 написа:
LuBo1 написа:Аве Глобул ти дават телефон като предподпишеш. Шефа ми му подариха Нокия Н8 , а в Мтел му подаряваха само надписани сметки :D

Дават, дават.... и Мтел дават. ;) Поне на бизнес абонатите. Всъщност и 3-те оператора дават, само да знаеш, как да си потърсиш.... :mhihi:

:yes:

Какви модели са ви дали, че ми стана интересно ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 30 Яну 2011, 21:39

BONO написа:Какви модели са ви дали, че ми стана интересно ?

Всички модели не си ги спомням. Общо взето актуалните за момента. Иначе изборът беше за телефон/и до една определена сума. Ние взехме 2 бр. LG GD880 mini.
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 30 Яну 2011, 21:45

BONO написа:Какви модели са ви дали, че ми стана интересно ?

Всичко зависи от FOC бюджета които ще ти определят :idea:
Преди няколко седмици една моя фирма отвлече 3 броя iPhone 4 ;)
Колега BONO пиши ми на лично ..... да ти обясня някои неща :idea:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 30 Яну 2011, 21:57

Hito написа:Преди няколко седмици една моя фирма отвлече 3 броя iPhone 4 ;)

Еее това си е идея... :D Когато преподписвахме нямаше iPhone все още... Но след няколко месеца... :mhihi:
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 31 Яну 2011, 23:00

:no: haha Тия от МТЕЛ са навсякъде , изтрили ми клипа от ВБОХ7 . . . много сте зле пичове !

Истината как трябва да им плащате на тия гадове от МТЕЛ :)
http://www.youtube.com/watch?v=af7ryEVrOwI

Клипа е качен вече на няколко места , и вече се разпространява из Феисбук . Не вярвах , че някои може да изтрие точно този клип ! Явно на оня сервитиор от ВБОХ7 са му предложили безплатни минути в мрежата на МТЕЛ :nono: :no:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 01 Фев 2011, 1:31

абе, много ми е интересно на мен, има ли аджеба осъден абонат на мтел за неплатена сметка?
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-43Б-18,318i

Мнение от emes691 » 01 Фев 2011, 9:58

Толкова ли не се намериха българи с пари,да направят чисто български моб.оператор.Нашите пари излизат на вън,м-тел храни Израел,глобъл Гърция,вива Австрия,да не споменавам ЕРПтата.Храним такива държави,впрочем те смучат от наште малки заплати,респективно държавата.Сигурен съм,поне 60% от вас ако имаше български оператор,че ще се преместят на каквато и да е цена,защото тогава наще пари ще се въртят в България,а съгласете се че не са малко пари.Турците ни правят магистралите.....смях ме е,яд ме е и какво ли още не.Защо са ни такива загубеняци управниците ??Защо не премахнат роуминга,не свалят цените още,да ама не,има картел между тях,чакат последната дата докато не ги натиснат от Евро съюза.Защо в България не влязоха Водафон,Т-мобил и други световни оператори,а дадоха честотите на офшорки които вече като заработиха се превърнаха в големи фирми....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Lupo

Мнение от Georgi_G » 01 Фев 2011, 15:59

От 2000г. съм абонат на Мтел, до последно се дърпах ама тяхното вече не се трае, на всичко отгоре последния месец ми бяха начислили и трафик, който съм сигурен, че не съм използвал но според тях съм. На едната карта си платих 3 мес. неустойка и се преместих при друг оператор.
Халал да са им всички надписани сметки, давам си още един месец за тест и си вземам и останалите два номера.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 31 Мар 2011, 18:23

има ли някой осъден за непатени сметки/наустойки по договор/ с Ментел?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 31 Мар 2011, 20:09

M2PR написа:абе, много ми е интересно на мен, има ли аджеба осъден абонат на мтел за неплатена сметка?

Ми не знам дали има осъден,но доколкото знам нямат договор с фирма която да събира задължения :mrgreen: (като глобул)
Преди няколко години си бях взел карта на loop.
Направих една сметка 180++ която не знам откъде се появи,и като отидох да я плащам платих над 220 по спомени,а сметката на фактурата като крайна цена беше около 180!!
След като излязох от офиса на м-тел,който се намира почти до нас,се прибрах и оставих телефона в който беше картата в къщи да се зарежда и излязох!
2 дена тоя телефон не беше докосван,и след като се сетих,че и той съществува,разбрах,че имам да плащам НОВИ 200 лева...е не съм ги платил до днес и никой не си ги е потърсил.Чудно ми е защо... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 31 Мар 2011, 20:34

Темата е интересна ;)

Имам една забутана в шкафа сим карта на М-Тел и не съм й плащал последните три сметки на стойност малко над 200 лв. Съответно сим картата е вече деактивирана.

Според вас, дали по някакъв начин ще ме задължат да платя тази сметка?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 01 Апр 2011, 12:59

и аз се чудя дали да рискувам с неплащане,защото имам няколко сим в група. Само от месечните такси сумата е над 50лв имам оставащи още към 13 месеца до края на 2г договор.Дойдоха ми няколко сметки /малко са ги натоварили само,според мойте изчисления/ които искат в рамките на месец да си ги платя.Добре де ама докато си изплатя тези няколко ф-ри за 4-те месеца ,ще се натрупат още толкова за следващите! Е то излиза,че аз все ще имам да им дължа? Ако ги заеба и мина на др оператор,се питам дали няма да получа некое писъмце за съд след време?

пп.ще ги зарежа пък да видим кво ще става.Така или иначе,безплатен обяд няма.Само ,че Ментел вече не са акуални ,нито с цени ,нито с качество на услугата и това ще е причината да ги сменя!

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 01 Апр 2011, 17:57

Нещо напоследък нещата с М-тел тръгнаха на зле. От 2 седмици не ми дава да си проверя сметката, пък последно като я проверих беше минал кредитния лимит. :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 01 Апр 2011, 18:02

Днес питах в Мтел дали е вярно това, че вече няма автоматично преподписване. отговора им направо ме разби: Още не знаели най вероятно от месец Май щяло да е така, но само за нови абонати. За старите щяло да си важи автоматичното преподписване. Няма отърваване от тея.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата