Циганин с туба!?!
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: Циганин с туба!?!
Мене по Надежда и Обеля ме гони един мангал дека само иска 1 левче да ходи до аптеката аналгин да си купел, ма седи на тротоара и като го наближа изскача пред колата и ме спира и не ме пуска.3 пъти ме спира, на 4-я му бях взел един аналгин 3 месеца го возих в колата и като ме спря пак му го дадох, оня опули поглед щото му го дадох преди още да е обелил дума и му казах, че ако още веднъж ме спре така ще го возя на капака

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
kemakozeE36 написа:Мене по Надежда и Обеля ме гони един мангал дека само иска 1 левче да ходи до аптеката аналгин да си купел, ма седи на тротоара и като го наближа изскача пред колата и ме спира и не ме пуска.3 пъти ме спира, на 4-я му бях взел един аналгин 3 месеца го возих в колата и като ме спря пак му го дадох, оня опули поглед щото му го дадох преди още да е обелил дума и му казах, че ако още веднъж ме спре така ще го возя на капака![]()
Ми аз да взема да прескоча до Надежда да поскачам по колите, че съм си харесала едни обувки ,барем някой ми ги купи да ми ги даде след известно време

Не става, докато има такива дето дават, ще има и такива дето просят

Много като тебе вече плакаха ...
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Ronka написа:kemakozeE36 написа:Мене по Надежда и Обеля ме гони един мангал дека само иска 1 левче да ходи до аптеката аналгин да си купел, ма седи на тротоара и като го наближа изскача пред колата и ме спира и не ме пуска.3 пъти ме спира, на 4-я му бях взел един аналгин 3 месеца го возих в колата и като ме спря пак му го дадох, оня опули поглед щото му го дадох преди още да е обелил дума и му казах, че ако още веднъж ме спре така ще го возя на капака![]()
Ми аз да взема да прескоча до Надежда да поскачам по колите, че съм си харесала едни обувки ,барем някой ми ги купи да ми ги даде след известно време![]()
![]()
![]()
![]()
Не става, докато има такива дето дават, ще има и такива дето просят![]()
Само пред 303-ти блок не скачай по колите

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Тука в Търново като се появи някой просяк,най-много да го пребият и да му вземат парите. 

- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
Тва като една по центъра движи.''Извинявайте,може ли да ви питам нещо''?...е кажеш ли да става нещо страшно,няма отърване 

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Скоро имаше по бтв ли по нова ли ,едни 2 ромчета/циганенца/момчета и тн ,които просеха в метростанцията срещу цум(незнам как се казва
) немога да кажа с точност,но с 2 думи под 20лв не падат стигат до 100тина лв на ден......50ст 50ст ама неска 50 човека по 50ст,а неска през тая метростанция минават 50 000.....(примерно).Отделно едно приятелче учеше на равно с мен,но той беше в музикалното с акордеон/цигулка тропаше кат цигане,абе сръчко.... наби се 1 месец да свири по метростанции,улици и тн и си изкара парите за бала, костюма,почерпките ,ресторантите и тн.Просията си стана направо професия,щом зад самите просяци има "по-големи" хора наподобяващи "сводници" за какво става на въпрос.ех България.... 

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Днес сутринта нашия човек беше в Шела на България с ТУБАТА.
Пак ми пусна оферта и викам дай тубата и ще ти сипя бензин и тоя пак сдуха. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Ogi написа:п.п. вчера един ми иска 68 стинки не му стигали за влака да се прибере... само дето за последната една година тва му е 14-ти път дето не му стига близо левчепървите 3 пъти му дадох ама след тва спрях да му давам... толкова ли е тъп че неможе да ме запомни незнам
а и дори и да е истина... ми да си си правил сметката ве брат ми
Ако става въпрос по линията София,посока Варна има един дето е постоянно проси така стинки за билет,тоа е некъв наркоман от София,за него са ми разправяли как често си изкарва пари за белото за една седмица напред,има маса хора които го знаят ама и ммного които не пътуват често и му дават,вади една шепа стинки и показва колко не му стигали и как видите ли кондуктора иска да го свали на еди коя си гара,иде кондуктора и наитина иска да го сваля ама то е щото тоя изобщо никъв билет няма и защото повечето и кондуктори го знаят тоя и хорта кат видат че кондутора го дърпа и им става гадно и му дават-много е хитър тоа,аз един път го шамарих,беше една седмица след като му бях дал левче,беше защото пак беше на лов за пари,ама тоя път явно беше попредрусал,нещо почна да бушува из купето и в момента когато каза неква мръсотия на приятелката ми и беше вече времето лошо да го бия,после като се появиха ченгетата-тогава като никога у влака да има ченгета и единия вика-оооо,тебе от колко спирки те дебна мама ти де**а наркоманска и като го подкараха и те....абе гадна паплач са тея просяци,но както казаха и по-горе колегите-лошо е че заради такива изроди понякога подминаваме хората с истински нещастия

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Леле момчета, в какви размисли ме хвърлихте Вие с тая тема
Сега си спомних преди време, как дадох 12 или 14 лева на един на Пирогов, защото скъсал ремък, и му трябват пари за да си купи ремък
Изглеждаше доста добре, грамотен, лъснат, на 22-23 години. В тоя ден обаче бях без кола за да му предложа да го дръпна, и му дадох, макар и да се усъмних леко в ремонтьорските му възможности да си смени ремъка на място, пък и в същия ден бях ударил хубава трицифрена сума от Божков, и си викам здраве да е
После ми обясни подробно къде живее, ако имам път натам да ми върне парите, аз не отидох, разбира се
А пък преди година може би, си се прибирам по цариградско към нас, и слизам на четвърти километър на кръговото, и гледам едни спрели на платното и махат. Слизам, и ми викат че им свършил бензина, трябвали има 10-11 лева да се приберат до Ботевград
Дори и да предположим че са били с печка, която харчи 4/100 и ще стигнат с 10 лева до Ботевград, как точно си тръгваха за Ботевград през 4-ти километър, а не са по Ботевградско на другия край на града
Разбира се изсмях се и си отидох
Между другото, преди време тука в съседство на голямото кръстовище на Подуене при гарата, имаше едни цигани, които си мятаха децата по/върху/под колите, и като стане гафа, искаха по 200 лева за да не викали полиция. И това без никакъв майтап, те го надушиха от медиите и направиха документален филм за тия гнусни мангали. Аз ако бях тогава директно газя чавето и й давам 200 лева. Хем едно по-малко, хем парите ще отидат за алкохол, и току-виж пукнали и дъртите мангали от цироза някой хубав ден

А пък преди година може би, си се прибирам по цариградско към нас, и слизам на четвърти километър на кръговото, и гледам едни спрели на платното и махат. Слизам, и ми викат че им свършил бензина, трябвали има 10-11 лева да се приберат до Ботевград

Между другото, преди време тука в съседство на голямото кръстовище на Подуене при гарата, имаше едни цигани, които си мятаха децата по/върху/под колите, и като стане гафа, искаха по 200 лева за да не викали полиция. И това без никакъв майтап, те го надушиха от медиите и направиха документален филм за тия гнусни мангали. Аз ако бях тогава директно газя чавето и й давам 200 лева. Хем едно по-малко, хем парите ще отидат за алкохол, и току-виж пукнали и дъртите мангали от цироза някой хубав ден

- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
Коста го знам и аз, ама не ми се стори да е циганин... Понеже често го виждам и наблюдавам, че се опитва да запомни хората, да не се дъни много
Като види някой, който го знае и пита за работа... нещо да свършел, ако има... абе наркоманска работа... Поне да се премести малко, че в района го научиха всички 

Я този бил даже известен..
Карам към вкъщи на 31 Декември ли беше или май 1 Януари рано рано сутринта (доста пообиколих същата нощ по приятели) и спирам на ВМА,заедно с още няколко коли.
Този го подминавам! все още не спрял на светофара,защото се разхожда по платното направо и после го гледам в огледалото.С голям ентусиазъм,подскачащ! тръгва да ме гони.Явно е реши като катаджийте-'тия с бмвтата имат пари да ми дават'.Подскача до колата с тубата,отварям си малко прозореца....'к'во?!' ->абее тука нямам бензин,некви пари..?->нямам! ' и затварям...Помисли 5 секунди и пак почна да подскача! -> 'к'во?!?!' ->абеее.....може ли да ме ЗАКАРАШ !!! до следващия светофар там има бензиностанция...->
к'во ще те карам до следващия светофар е на 100 метра!! ще си ходиш пеша!
(оставаха още 10тина сек на светофара) Пак помисли.....-> А цигари имаш ли?!?!
Попрепсувах го здраво няколко пъти на ум и тръгнах
Толкова ли миловиден изглеждам,като някво благотворително дружество на тези отпадъци
Единствения,който посмя да се опита !! само да ми мие стъклото (хората които ме познават,знаят колко често ми е мръсна колата-веднъж в годината!) беше под моста на НДК.По случайност точно този път не бях с колан и по-добре.Още на първата стотна вече бях с единия крак навън готов да го убия,изчезна с 200!
Обикновено ги гледам доста свирепо ама този беше от смелите..единствения...
Карам към вкъщи на 31 Декември ли беше или май 1 Януари рано рано сутринта (доста пообиколих същата нощ по приятели) и спирам на ВМА,заедно с още няколко коли.
Този го подминавам! все още не спрял на светофара,защото се разхожда по платното направо и после го гледам в огледалото.С голям ентусиазъм,подскачащ! тръгва да ме гони.Явно е реши като катаджийте-'тия с бмвтата имат пари да ми дават'.Подскача до колата с тубата,отварям си малко прозореца....'к'во?!' ->абее тука нямам бензин,некви пари..?->нямам! ' и затварям...Помисли 5 секунди и пак почна да подскача! -> 'к'во?!?!' ->абеее.....може ли да ме ЗАКАРАШ !!! до следващия светофар там има бензиностанция...->

Попрепсувах го здраво няколко пъти на ум и тръгнах
Толкова ли миловиден изглеждам,като някво благотворително дружество на тези отпадъци

Единствения,който посмя да се опита !! само да ми мие стъклото (хората които ме познават,знаят колко често ми е мръсна колата-веднъж в годината!) беше под моста на НДК.По случайност точно този път не бях с колан и по-добре.Още на първата стотна вече бях с единия крак навън готов да го убия,изчезна с 200!
Обикновено ги гледам доста свирепо ама този беше от смелите..единствения...
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Абе що някой не направи един файл с POI за Гармин и да казва - "Зона със скрит мангал"
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Don_Emilio написа:Абе що някой не направи един файл с POI за Гармин и да казва - "Зона със скрит мангал"
Ако искаш и по един http://www.gps.zoohit.bg/

Много като тебе вече плакаха ...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Скоро не се сдрържах и свалих прозореца да му кажа на едни постоянен да хване да смени булеварда, че го видждам за найсти път и ако още веднъж ми навре шишето на предния прозорец ше сляза и ше му го навра еди къде си...
Не че днеска не си помислих да дам 1-2 лева на дядката с цветята на кръстовището бул. България - НДК, посока Бояна
Много тъжен, измръзнал и отчаян изглеждаше... 
Не че днеска не си помислих да дам 1-2 лева на дядката с цветята на кръстовището бул. България - НДК, посока Бояна

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4