Бригада-САЩ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Re: Бригада-САЩ?

Мнение от lubaka_320 » 03 Фев 2011, 20:51

Иииии още един въпрос се сетих,понеже не разполагам с парите,нужни за инвестиране,обмислям сериозно да се тегли някъв кредит чрез тея Интеграл,работели с банка алианц и се ползвали с някви преференции,някой има ли подобен опит с кредитите за заминаване...че аз като чуя кредит и малко неухотно ми става :mhihi:...ама няма начин
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Фев 2011, 21:28

lubaka_320 написа:Иииии още един въпрос се сетих,понеже не разполагам с парите,нужни за инвестиране,обмислям сериозно да се тегли някъв кредит чрез тея Интеграл,работели с банка алианц и се ползвали с някви преференции,някой има ли подобен опит с кредитите за заминаване...че аз като чуя кредит и малко неухотно ми става :mhihi:...ама няма начин

продай е30-ската и замини :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 03 Фев 2011, 22:32

Той я изпи вече, ти продай я :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 N46B20

Мнение от Luki Junior » 03 Фев 2011, 22:37

Аз теглих кредит на времето. Не помня от коя банка, и след като се завърнах го върнах целия на куп. Естествено платих и някаква такса че го завръщам предвремено.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 03 Фев 2011, 23:17

Като гледам колегите са ти казали всичко.Но за мен лично тази година я отпиши.Последните интервюта с работодатели са точно тези дни.Следващи може и да има през март,но може и да няма.А също и че в момента избора вече е много по-малък,тъй като всеки решил да ходи се е записал още миналата година,намерил си е работа и прочее.Но все пак ако си толкова ентусиаст действай още тази седмица.За записването не ти трябва цялата сума,а само 200тина долара.Другите пари са по-нататък ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 04 Фев 2011, 0:49

азззз написа:Като гледам колегите са ти казали всичко.Но за мен лично тази година я отпиши.Последните интервюта с работодатели са точно тези дни.Следващи може и да има през март,но може и да няма.А също и че в момента избора вече е много по-малък,тъй като всеки решил да ходи се е записал още миналата година,намерил си е работа и прочее.Но все пак ако си толкова ентусиаст действай още тази седмица.За записването не ти трябва цялата сума,а само 200тина долара.Другите пари са по-нататък ;)

Има интервюта през 16-17ти март(последните),но наистина с доста по-малко работни позиции,а и по-хубавите от тях вече са заети със сигурност,но може да се пробва,ако е останало нещо :yes: По-повод изкарването и печалбите..,миналата година в Калифорния,мой колеги се върнаха(аз не бях с тях) се прибраха с по 2000$ чиста печалба,като това е чисто след като са обиколили прилично..,изхарчили са някой $,приспаднали са си разходи по-заминаване и чистата печалба е била около 2000$-това имайте в предвид с 1 работа,поради факта,че не са успели да си намерят 2ра.Бие ги кризата и там яко :mhihi: Според мен не трябва да се тръгва с големи очаквания за печалби,големи планове..Преди години наистина се правеше пачка и хората се връщаха по доволни..,нещата и там са затегнати сега,но преживяването,екскурзията и запознанството с нови хора са незаменими :yes: Не му мислете палете моторите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 17 Фев 2011, 0:09

lubaka_320 написа:...

Колега, докъде стигна с организацията?

Потребител
Аватар

Мнение от angel_mitev » 26 Фев 2011, 16:32

Nikolay86 написа:
азззз написа:Като гледам колегите са ти казали всичко.Но за мен лично тази година я отпиши.Последните интервюта с работодатели са точно тези дни.Следващи може и да има през март,но може и да няма.А също и че в момента избора вече е много по-малък,тъй като всеки решил да ходи се е записал още миналата година,намерил си е работа и прочее.Но все пак ако си толкова ентусиаст действай още тази седмица.За записването не ти трябва цялата сума,а само 200тина долара.Другите пари са по-нататък ;)

Има интервюта през 16-17ти март(последните),но наистина с доста по-малко работни позиции,а и по-хубавите от тях вече са заети със сигурност,но може да се пробва,ако е останало нещо :yes: По-повод изкарването и печалбите..,миналата година в Калифорния,мой колеги се върнаха(аз не бях с тях) се прибраха с по 2000$ чиста печалба,като това е чисто след като са обиколили прилично..,изхарчили са някой $,приспаднали са си разходи по-заминаване и чистата печалба е била около 2000$-това имайте в предвид с 1 работа,поради факта,че не са успели да си намерят 2ра.Бие ги кризата и там яко :mhihi: Според мен не трябва да се тръгва с големи очаквания за печалби,големи планове..Преди години наистина се правеше пачка и хората се връщаха по доволни..,нещата и там са затегнати сега,но преживяването,екскурзията и запознанството с нови хора са незаменими :yes: Не му мислете палете моторите :mhihi:

и аз си мислех до вчера, че вече записванията са приключили,докато не намерих в гоогле една реклама на Куул Травел, че имали още оферти, отидох до офиса им вчера и се оказа че все още имат много работни оферти...работили там с повече организации в Сащ от другите агенции...нещо такова и заради това имали много оферти...аз исках за източното крайбрежие и ми изкараха към 20 30 оферти за там,харесах си 7 8 за които ще кандидатствам...другата седмица ще имат интервюта с работодатели по скайп и ще гледам да съм готов с работата :)) :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 27 Фев 2011, 15:01

Късно се вкючвам в темата ама кво да се прави....
Гледам някои колеги са дали отговори, но съдейки по сумите за таксите не са пътували в близките 2 години, тъй като сумите са променени.
Отностно колегата с гореспоменатата агенция Куул Травел, ако пътуваш за първи път наистина ти препоръчвам това да става с голяма и доказана фирма- Юсит или Ориндж.Интеграл са от доста време на пазара но не мисля, че са конкуретно способни на споменатите 2.
Ако имаш някакви конкретни въпроси задавай.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 27 Фев 2011, 16:32

Колега фиил не е точно така. На интеграл таксите са им доста по-високи от на куул, ориндж и др. А оферитите им не са от най-добрите. Ориндж преди бяха мн добра фирма, но имам наблюдения, че мн хора са недоволни. Не защитавам никакви агенции и не препоръчвам никоя, защото според мен агенцията играе роля докато подпишеш договор от там нататък си ТИ. Аз съм пътувал 2 пъти със скайтравел и останах мн доволен откъм цени за програма оферти и цени на билети, докато едни познати пътуваха с ориндж същите години и не бяха от най-доволните относно разходите....
Брат ми ще заминава с Ориндж тази година, но не заради агенцията, а само защото предлагат работа в града в който иска да отиде. Иначе като ми разправя какви му ги говорят ..... но комент.
За съвет на колегите които ще заминават, не ги мислете много агенциите просто си харесайте град и работодател пък после търсете коя фирма предлага оферти за тях. А за датите дали е късно ... ами казаха ми, че вече не е само джоб фейр а има и джоб шоп където почти по всяко време можеш да си намериш оферта и да заминеш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 27 Фев 2011, 23:06

Някой да има информация за Канада? Ще съм много благодарен ако сподели!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: Е36 М3

Мнение от CAIIIO » 28 Фев 2011, 1:07

Аз ще ходя бригада в Аляска, Анкъридж, ако някой ще ходи натам да пише лично :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 03 Мар 2011, 13:45

Колеги работата е 90% готова,остана ми само интервюто в посолството и айде на самолета...оставете го тоя джоб феар...бях на джоб феара на скай травел,ориндж и т.н,офертите бяха крайно оскъдни и неодовлетворяващи и всички които бяха там го караха на принципа давай да се записваме тука,квото е тва е,не може да сме толкоа претенциозни.Аз обаче бих посъветвал всички които искат да заминават да не постъпват по този начин,няма смисъл просто да се забиваш на няква мизерна оферта,по добре исчакай малко поогледай се,поослушай се и ще искочи твоята работа!Аз не подписах на джоб феар-а,върнах се в пловдив,и исчаках да дойдат офертите на джоб пуул...т.е. работа без интервю с работодателя,човека се доверява на агенцията че ще му намери читави хора :lol: ...казах му на онзи от агенцията че искам оферта с голяма ставка на час,с бакшиш такава оферта да ми намери и е получих!Сега остава да видим кво ще е в действителност положението.
Специални благодарности на колегата latrel,който ми помогна страшно много с безценните си савети иии скай наистина се държат добре с клиентите си и най-вече се съобразяват с критериите ти за работна оферта,бях в още няколко агенции...еми няма място за сравнение,не искам да повлиявам на никой,просто изразявам личното си мнение,както беше казал в една своя песен колегата СПЕНС :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 03 Мар 2011, 15:55

Честито Любак! Кажи къде ще ходиш... За визата не се притеснявай щом си за 1 път ще ди дадат лесно. От тук нататък само здраво бачкане за да може накрая да си наемеш един М пауър и да го разходиш до Калифорния както си му е редът, без да се притесняваш от цени на горива или поддръжка :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от angel055 » 03 Мар 2011, 18:29

Важна подробност е , че освен да си студент е необходимо и да си на РЕДОВНО обучение . Аз съм задочно и ми казаха че няма вариант да отида ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата