TЯ КАЗА.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Сеп 2005, 12:34

Хм... За и против тази тема може много да се каже... Ама за жените просто си е нормално и естествено да се унижаваш, бориш, работиш и какво ли не за тях... Междувременно приемат факта,че дори са с теб и ти позволяват разни неща за нещо грандиозно, което едва ли не им къса от сърцето... Освен това винаги смятат за правомерно недоволството си. Просто така са устроени... Или ги мачкаш или те мачкат... Допреди година-две бях най-големия противник на тази теза, но по-добър учител от живота няма... Мога да напиша един том примери, подкрепящи казаното от мен и то с различни жени, да не си помислите,че правя изводи само от една... Дали е от времената или жените винаги са били такива, не знам... Само съм се убедил,че колкото по-добре се държиш с една жена, толкова по-голямо удоволствие й доставя да те мачка... Ако се държиш лошо си мръсник, ако се държиш добре си мухльо... Средните положения си зависят от хората и от финансовото положение... Каквото и да ми разправяте безпаричието може да утрепе и най-силната любов. Такива са нещата от живота, мили дами... Останалото е сапунен сериал...
Never mistake motion for action...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 16 Сеп 2005, 12:38

Lion написа:Хм... За и против тази тема може много да се каже... Ама за жените просто си е нормално и естествено да се унижаваш, бориш, работиш и какво ли не за тях... Междувременно приемат факта,че дори са с теб и ти позволяват разни неща за нещо грандиозно, което едва ли не им къса от сърцето... Освен това винаги смятат за правомерно недоволството си. Просто така са устроени... Или ги мачкаш или те мачкат... Допреди година-две бях най-големия противник на тази теза, но по-добър учител от живота няма... Мога да напиша един том примери, подкрепящи казаното от мен и то с различни жени, да не си помислите,че правя изводи само от една... Дали е от времената или жените винаги са били такива, не знам... Само съм се убедил,че колкото по-добре се държиш с една жена, толкова по-голямо удоволствие й доставя да те мачка... Ако се държиш лошо си мръсник, ако се държиш добре си мухльо... Средните положения си зависят от хората и от финансовото положение... Каквото и да ми разправяте безпаричието може да утрепе и най-силната любов. Такива са нещата от живота, мили дами... Останалото е сапунен сериал...

:yes: И тва е много жалкото, че трябва винаги единия да мачка.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Сеп 2005, 13:35

Моето мнение е малко по-друго.
Дълга връзка без взаимни компромиси не става.
Това с мачкането все в един момент на единия от двамата ще писне и ще спре връзката.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 16 Сеп 2005, 13:52

Lion, евала за написаното! Толкова ясно и добре синтезирано, а вътре се крие цялата истина за мъжката гледна точка от нещата. Ама чакаме и дамите да се изкажат 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 16 Сеп 2005, 14:28

Айде дойде и моето свободно време и аз да си кажа думата.

Специално за Любо понеже много ме кефи при първия удобен случай ще го черпя няколко бири, за да му спестя инфаркта, та да не ми лежи на съвестта. Имам и една приятелка масажистка и ше му направи специален масаж, за да не му изтръпва вече нищо. :yes:

Както е добре известно на всички, в природата винаги женската избира мъжкия. Това разбира се е първосигнално, но и естествен подбор за по здраво поколение. Женската си търси здрав, издръжлив и разбира се, не на последно място, добре изглеждащ екземпляр. За това и те се бият по между си за женската, стараят се да и угодят и даже, ако трябва и на маймуни ще се направят в името на успеха.

Оня ми ти дядо боже решил да ни даде разум и да ни гледа сеира, кой как се справя с него (имам предвид разума). И така сътворил Адам, от него Ева и право в рая. Ама пустата му ябълка се оказала проблем. И след нея и двамата гризнали дръвцето и долу на земята да се гърчат, заради лакомията си. Ако Адам беше застанал като мъж и беше казал: "Жено ще правиш каквото ти кажа", намаше да ги имате тези страдания. А сега какво: "Жената е зло, ама необходимо зло. Такава била, онакава била, имала много претенции и искала да я глезят и т.н." Ами ще иска и ще продължава да иска докато има кой да и изпълнява желанията. След това ще се намери друг и така до без край.

А всеки, който по един или друг начин е изстрадал една връзка, без значение мъж или жена, знае че без взаимно уважение и компромиси никоя връзка няма да издържи дълго време. Затова всеки си намира златната среда за себе си и това за него е начина на живот. За мъжа и жената темите край нямат и само се надявам малко да съм ви развеселила. На всички най вече живи и здрави - другото е вятър.
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 16 Сеп 2005, 14:40

Имам и една приятелка масажистка и ше му направи специален масаж, за да не му изтръпва вече нищо.

искам и аз :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 16 Сеп 2005, 14:42

Има утрепки и готини типове както сред жените, така и сред мъжете. Не наличието на вагина или пенис те прави "боклук", а отношението ти към околните. Сигурна съм, че всеки от нас е наранявал и е бил нараняван, дори неволно. Няма живот без болка. Пълната хармония е илюзия. Страданието, ако съумеем да го преживеем, ни дава повече отколкото ни взима. Всички сме чували крилатата фраза "Нещата, които не ни убиват, ни правят по-силни." Абсурдно е (според мен) да лепим етикети на хората по признак полова принадлежност. А да създадеш връзка и да вложиш всичко от себе си в нея е страхотно. Дори да се разруши. Интересно ми е, защо винаги след края на някоя афера хората винаги си спомнят човека, когото доскоро са боготворили, само с лошо?! Принцесата автоматично става кучка, а сладурът се превръща в идиот...

И в крайна сметка, мисля че една неуспешна връзка не бива да ни кара да поставяме представителите на противоположния пол под общ знаменател. Някъде из дебелите книги съм чела, че когато се задавиш с черешова костилка, пиейки вишновка, не отказваш вишновката за цял живот. Нали?! :roll: Ако кретенът от съседната улица не е твоя човек, не влизаш в манастир... Мисля аз.

П.П. Просто мнение :winky:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 16 Сеп 2005, 14:57

GaD написа:Имам и една приятелка масажистка и ше му направи специален масаж, за да не му изтръпва вече нищо.

искам и аз :roll:

Искаш, ама ако беше толериран пич можеше и да те огрее... ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 16 Сеп 2005, 15:09

fastestbmw написа:Интересно ми е, защо винаги след края на някоя афера хората винаги си спомнят човека, когото доскоро са боготворили, само с лошо?! Принцесата автоматично става кучка, а сладурът се превръща в идиот...

Като потвърждение на това ще добавя, че да оплюваш разрушила се връзка може да се счита и като неуважение към самия себе си, защото до преди време ти си живял с този човек и си делил с него добро и зло. Изключвам случаите на тотална експлоатация на единия към другия. Дори и най-големия психопат обожава жертвите си преди да ги обезкости. За това разделите трябва да се приемат с благородство и разбиране, за да не се стига до ексцесии.

Ако има още дами, които да си кажат мнението ще стане интересно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 16 Сеп 2005, 15:40

Общо взето в тази тема повечето хора оплюват някои други.
Болка, щастие, радост, защита и нападение.

Няма лоши хора има лоши събития, моменти и обстоятелства. Но има и хубави моменти . Това с мъжете и жените никой не може да го разбере убедих се за пореден път , любов обич ........ о в един момент какво цък край ама много лош.

А това да обвиняваш другия за краят не една връска са пълни глупости , според мен си е цяла излагация . К..ки, к...ни глупости на търкалета . От ят или от гляв някои хора почват да злословят срещу другит пол.

Човекът или жената решава че му е дошъл краят и това е .

Тъпото е само ако се лъжете един друк, просто се подигравате на човекът до вас . Не го правете не си струва . Нали знаете рано или късно всичко излиза на яве .

Всеки избира как да живее и какво да прави с живота си , понякога е трудно , но сам ако не вдигнеш глава няма кой да ти помогне. Трудно е , но това не е края на света . Все някой ден ще се събудиш и ще усетиш, че от болката няма и следа . А до тогава се оправяш както можеш .

fastestbmw написа:
Интересно ми е, защо винаги след края на някоя афера хората винаги си спомнят човека, когото доскоро са боготворили, само с лошо?! Принцесата автоматично става кучка, а сладурът се превръща в идиот...

Не при всички е така .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 16 Сеп 2005, 17:30

Eli написа:Специално за Любо понеже много ме кефи при първия удобен случай ще го черпя няколко бири, за да му спестя инфаркта, та да не ми лежи на съвестта. Имам и една приятелка масажистка и ше му направи специален масаж, за да не му изтръпва вече нищо. :yes:

Хвала на таквиз люде! От днес почвам да ти строя паметник! Кажи само къде искаш да го издигна? :mhihi: :bchug:

GaD написа:искам и аз

Тихо сега. Ти си още малкък за такива работи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 16 Сеп 2005, 18:44

Жените могат да бъдат и най-хубавото и най-лошото нещо на този свят ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Nelly » 17 Сеп 2005, 13:22

Здравейте на всички!
Аз съм чисто нова в този форим :) /в смисъл-влизала съм, гледала съм, но не съм взимала участие в дискусиите/. По тази тема не можах да се въздържа...
Подразних се от толкоз крайни мъжки мнения. Защо слагате всички жени под един знаменател? Всички са разглезени бездушни използвачки? Всички се интересуват от това какво кола карате и каква е банковата ви сметка? В интерес на истината няма нищо лошо в това да те возят в лъскава кола /въпреки, че аз лично предпочитам да си се возя в моята – не се чувствам зависима/. Няма нищо лошо в това да ти правят подаръци – в крайна сметка подаръка би трябвало да достави удоволствие и на подаряващия, стига да не е с...А и може ли някой от вас да каже, че не обича да го получава подаръци или да го глезят?!?Няма нищо лошо и в това да се чувстваш закриляна и защитена до един силен мъж до себе си...Вие също се ласкаете от това. Как бихте се чувствали, ако тя е тази, която ви защитава и е като орлица над вас? Много е хубаво да проявява майчински чувства, но не за това сте с нея, нали?
Но това не е достатъчно, ако жената до вас не се чувства ЖЕНА...единствената!
И би трябвало да приемете, че чувствата все пак някога може и да изчезнат. „Никой не може да те излъже, излъгал си се сам” А може и да се появи някой по-добър от вас – право на всеки е да избира и да се стреми към по-доброто. Трябва ли жената, за която сте направили толкоз много да би е благодарна цял живот? А тя така ли пък нищо не ви даде през времето, за което бяхте заедно?
Когато раздялата настъпи приемете факта, поучете се от грешките си, запазете хубавите спомени, потърсете жена, която заслужава цялата ви любов и....й я отдайте без резерви! За да ви отвърне и тя със същото!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Сеп 2005, 13:30

:wave: :welcome: Здравей и добре дошла при нас!

Nelly написа: ...потърсете жена, която заслужава цялата ви любов и....й я отдайте без резерви! За да ви отвърне и тя със същото!
... докато намери следващият и ви замени :mhihi: и после пак същото упражнение от начало. ;) :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 17 Сеп 2005, 21:02

X-citer написа:Nelly написа:

...потърсете жена, която заслужава цялата ви любов и....й я отдайте без резерви! За да ви отвърне и тя със същото!
... докато намери следващият и ви замени и после пак същото упражнение от начало.
:yes:

Nelly написа:Защо слагате всички жени под един знаменател?

Тва пък колко пъти съм го чувал не е истина :evil: Извинявай,че не сме се уточнили :arrow: не всички,а около над 90% ;) Поздрави и добре дошла :wave:
One passion,one car,one life...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата