БМВ за 5-6 хиляди?
Модератор: Общи модератори
Re: БМВ за 5-6 хиляди?
Е тук ме вкарахте във филма, колко точно ще смъкне тоя климатик
Аз лятото почти не съм карал без и не съм усетил такива филми (м44). А зимата парното прави ли пак тези ефекти (не, че ще го спра при -10
)? Иначе както и други казаха много мощна в началото може би не е добре, въпреки че в момента 140 коня вече ми умаляха
А също така за мен не е и опция Е46 за 6000 лв., то ако не е с обратен волан не мога да си представя каква кочина трябва да е (ако не е крадена) или ще е една от първите бройки на е46 с последващи "изненади" за оправяне.

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Парното не прави тия неща , но компресора на климатика си дърпа едни 7-9 кс . Не знам как не си го усетил , но при мен , в ниските обороти се чувства осезаемо , за по-малки мотори вече ....
А ако някой се чуди защо толкова плямпаме за тоя климатик - ако е хубава колата , ще Е36 за 6000 ще е с климатроник , който аз лично не спирам , даже и зимата . Та като ще се гледа , дали е достатъчно мощността на колата , трябва да се сложи шофьора + поне един човек + климатроника и тогава да се прецени , дали е достатъчно удобна колата за изпреварване .
А ако някой се чуди защо толкова плямпаме за тоя климатик - ако е хубава колата , ще Е36 за 6000 ще е с климатроник , който аз лично не спирам , даже и зимата . Та като ще се гледа , дали е достатъчно мощността на колата , трябва да се сложи шофьора + поне един човек + климатроника и тогава да се прецени , дали е достатъчно удобна колата за изпреварване .
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Какво се чудите на Е46 за 6000лв.? ми те стават на 13 години след някой друг месец
е колко да струва една 316ка? на 13 години
А това дали ше е кошер зависи от много неща.
То като погледнеш обявите и всички коли са на 120-170к км.
бах мама му, аз дет не карам много и праскам по 30к на година, ми тия у европата балами ли са бре
За толкова пари може да се вземе или постно Е46 бензин или от последните Е36 със всичко за модела в прилично състояние.
А колкото до това в коя колко ше се набива после, то си е на късмет, в Е46 се набива повечко, че за момента частите им държат по високи цени иначе не е кой знае колко по скъпа поддръжката и спрямо Е36.

А това дали ше е кошер зависи от много неща.
То като погледнеш обявите и всички коли са на 120-170к км.

За толкова пари може да се вземе или постно Е46 бензин или от последните Е36 със всичко за модела в прилично състояние.
А колкото до това в коя колко ше се набива после, то си е на късмет, в Е46 се набива повечко, че за момента частите им държат по високи цени иначе не е кой знае колко по скъпа поддръжката и спрямо Е36.

Оптимисти
е46 320 за 6 бонбона с всЕ платено
Да, ама да си го гледаш от терасата
Чакайте да направя малко реклама на един колега... Ще има да черпи
'Е ви 46ца за 6 бонбона
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=227419
Скачай на е36 328 и да не ти пука... Разхода - подобен на 20ската... (Тей казва на чичо ми, леля му, дето има внучка, чието гадже има познат, който има брат с 328ца, а негов браЧед 320ка, та от там знам...) ... Части - същата работа... Обслужване - пак така... Само като се запалиш, малко повече ще са ти разходите за гуми, 'ма то е 'арно ...
Е, на... Стана ми бавна 20ската и "к'во прайм" ??
Т'ва, че си щял да бъдеш опасен с 28ца и прочие глупости, са толкова банални, че няма накъде... За мен в пъти по-опасна е една 16ка, грохнала от всякъде, която 1 час не може да изпревари 1 тир... Защото бързата кола можеш да я караш и бавно, но бавната - бързо - НЕ
Едит... vld е прав, че ценовата разлика в поддръжката м/у е36 и е46 не е много голяма... Но го има и друго... Едно е да влезеш в сервиза с е36ца, друго е с е46ца... Сещате се... "А, тоя 'щом кара такова БМВ (е46), значи има пари..." и бам, работата, спрямо същото нещо за е36 е идентична, но цената е доста по-различна... Защо ли... Лични примери с това мога да дам много
И от там разликата става още по-голяма... Но пак не е фрапантна
Това не го казвам за автора, тъй като не му препоръчвам да взима за 6к е46 

Чакайте да направя малко реклама на един колега... Ще има да черпи

Скачай на е36 328 и да не ти пука... Разхода - подобен на 20ската... (Тей казва на чичо ми, леля му, дето има внучка, чието гадже има познат, който има брат с 328ца, а негов браЧед 320ка, та от там знам...) ... Части - същата работа... Обслужване - пак така... Само като се запалиш, малко повече ще са ти разходите за гуми, 'ма то е 'арно ...
Т'ва, че си щял да бъдеш опасен с 28ца и прочие глупости, са толкова банални, че няма накъде... За мен в пъти по-опасна е една 16ка, грохнала от всякъде, която 1 час не може да изпревари 1 тир... Защото бързата кола можеш да я караш и бавно, но бавната - бързо - НЕ
Едит... vld е прав, че ценовата разлика в поддръжката м/у е36 и е46 не е много голяма... Но го има и друго... Едно е да влезеш в сервиза с е36ца, друго е с е46ца... Сещате се... "А, тоя 'щом кара такова БМВ (е46), значи има пари..." и бам, работата, спрямо същото нещо за е36 е идентична, но цената е доста по-различна... Защо ли... Лични примери с това мога да дам много

И от там разликата става още по-голяма... Но пак не е фрапантна

- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
uCnaHeTcA написа:Оптимистие46 320 за 6 бонбона с всЕ платено
Да, ама да си го гледаш от терасата
![]()
Чакайте да направя малко реклама на един колега... Ще има да черпи'Е ви 46ца за 6 бонбона
viewtopic.php?f=46&t=227419
![]()
![]()
Едит... vld е прав, че ценовата разлика в поддръжката м/у е36 и е46 не е много голяма... Но го има и друго... Едно е да влезеш в сервиза с е36ца, друго е с е46ца... Сещате се... "А, тоя 'щом кара такова БМВ (е46), значи има пари..." и бам, работата, спрямо същото нещо за е36 е идентична, но цената е доста по-различна... Защо ли... Лични примери с това мога да дам много![]()
И от там разликата става още по-голяма... Но пак не е фрапантнаТова не го казвам за автора, тъй като не му препоръчвам да взима за 6к е46
46-цата не изглежда зле на снимките , но си е пълна стоковица и все пак приличен автомобил

Иначе подкрепям мнението ти, че издуханата малолитражка може да бъде по - опасна от големио шестак

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тая 46-ца с врътки
,не бях виждал такова нещо.цената й е оправдана

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
павката написа:тая 46-ца с врътки,не бях виждал такова нещо.цената й е оправдана
Именно...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Мад Пецата продаде оняден e46 323i Coupe за ... 7900ЛВ! с климатроник и прочее
въобще не ми говорете за цени на е46, защото прилична e46 328i с кожа и маса шукарии е 10-11к, което е нормално за кола на 10-11 години
някой да е виждал тая на mihmor-а???
цените не са това, което бяха
5к за е36 18/20-ска, БОЖЕЕЕЕЕ!!! Това, ако някой го продаде може да се хвали още 30-се години, че е преебал човечеца!
то няма кой да даде 6к за фрашкана с екстри е36 328-ца последна година, пък ще извади 5к за 18-ска някой ... айде глупости на търкалета!
6 хиляди лева са достатъчни за МНОГО ХУБАВА е36 328i със сите екстри и достатъчни за е46 316/318, че и 320i с доволно малко екстри
също са достатъчни за средна е39-тка
не хвърляйте човека в размисли, че за 6к не може да си вземе дори и компакт!
значи ти е много вървежна М44-ката, евала
и има тяга (н/м) да не се изморява от климатика 
въобще не ми говорете за цени на е46, защото прилична e46 328i с кожа и маса шукарии е 10-11к, което е нормално за кола на 10-11 години
някой да е виждал тая на mihmor-а???

цените не са това, което бяха
5к за е36 18/20-ска, БОЖЕЕЕЕЕ!!! Това, ако някой го продаде може да се хвали още 30-се години, че е преебал човечеца!
то няма кой да даде 6к за фрашкана с екстри е36 328-ца последна година, пък ще извади 5к за 18-ска някой ... айде глупости на търкалета!
6 хиляди лева са достатъчни за МНОГО ХУБАВА е36 328i със сите екстри и достатъчни за е46 316/318, че и 320i с доволно малко екстри
също са достатъчни за средна е39-тка
не хвърляйте човека в размисли, че за 6к не може да си вземе дори и компакт!

Rainbow написа:Е тук ме вкарахте във филма, колко точно ще смъкне тоя климатикАз лятото почти не съм карал без и не съм усетил такива филми (м44).
значи ти е много вървежна М44-ката, евала

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- TytusPulo
- младши ентусиаст
-
- Кара: CLS 320
- Мечтае да кара: X6 M6, CLS AMG, 6 Series Gran Coupe
Момчета, благодаря за мненията. Както казах кинти ще имам след 4-5 месеца. Iначе мерси за офертите, но сега просто реших да проуча нещата малко в аванс, понеже като влязат парите ще искам бързо да си взема кола
Иначе към е46 не искам да скачам, по-нататък ако всичко е наред и на това ще му дойде времето, но за тези пари предпочитам нещо по-старичко, но с повече екстри и по-добър двигател. Все пак защо на мен ми се струва, че 2.0 (150 коня) са предостатъчно на кола с тези размери? В смисъл на моя авер с петицата му е такъв двигателя и по завоите за Кранево лятото си изпреварваше много арно
. Освен това погледнах обявите в мобиле и карс.бг и не видях почти никакви 323 и 328 в този ценови диапазон.

- vld
- Старши ентусиаст
-
vicho написа:Rainbow написа:Е тук ме вкарахте във филма, колко точно ще смъкне тоя климатикАз лятото почти не съм карал без и не съм усетил такива филми (м44).
значи ти е много вървежна М44-ката, евала![]()
и има тяга (н/м) да не се изморява от климатика
По-скоро никога не и е давал пълната газ и незнае какво да очаква като възможности от колата си, та така...

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- vld
- Старши ентусиаст
-
ditko1 написа:за 6 хиляди няма как да купиш последна година е36 328 перфектна..
Дидо перфектни са само в магазина и то за 12-15 пъти повече пари, втора ръка кола винаги има изненади и допълнителни разходи, въпроса е да са по-малко.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
vld написа:ditko1 написа:за 6 хиляди няма как да купиш последна година е36 328 перфектна..
Дидо перфектни са само в магазина и то за 12-15 пъти повече пари, втора ръка кола винаги има изненади и допълнителни разходи, въпроса е да са по-малко.
Пресен случай е моята за 6хил., момчето си свали окачването, джантите. Калниците са раздувани и има напукан кит, преден капак напукан кит, предна броня за боя от камъчета. Като купя два калника и купих преден капак, и като сметнем боя. Еко, такса, кат, каско и гражданска, няма как 2.8 да се вмести в 6 хил. Сега те първа трябва да взимам джанти, окачване и шпер. Няма как да стане за тея пари. Не сам смятал пари за обслужване и данък..
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
vld написа:ditko1 написа:за 6 хиляди няма как да купиш последна година е36 328 перфектна..

обаче като гледам колега с Х6 на 500 км какви приключения има ме съмнява и там да са перфектни!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
acho.rs написа::OT: А как мислите е на Пасат 5ца 1.6 с 4 човека + климатик![]()
Това е все едно да караш Голф 75 коня на газ. Има си правило и то е да не се взима кола с базовия двигател. Мога да ти кажа за Пасат 1.8Т набухан до горе с багаж и 3-ма човека, лятото с клима даваше 7 разход без да се жали много, много.
П.С. сега по темата. Нека колегата да си вземе нещо по-малко до 2.0 примерно, да посвикне със задното и тогава да си вземе нещо повече, ако не му стига тръпката.