БМВ за 5-6 хиляди?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Re: БМВ за 5-6 хиляди?

Мнение от Rainbow » 12 Дек 2010, 22:28

Е тук ме вкарахте във филма, колко точно ще смъкне тоя климатик :shock: Аз лятото почти не съм карал без и не съм усетил такива филми (м44). А зимата парното прави ли пак тези ефекти (не, че ще го спра при -10 :lol: )? Иначе както и други казаха много мощна в началото може би не е добре, въпреки че в момента 140 коня вече ми умаляха :mhihi: А също така за мен не е и опция Е46 за 6000 лв., то ако не е с обратен волан не мога да си представя каква кочина трябва да е (ако не е крадена) или ще е една от първите бройки на е46 с последващи "изненади" за оправяне.
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Дек 2010, 22:45

Парното не прави тия неща , но компресора на климатика си дърпа едни 7-9 кс . Не знам как не си го усетил , но при мен , в ниските обороти се чувства осезаемо , за по-малки мотори вече ....
А ако някой се чуди защо толкова плямпаме за тоя климатик - ако е хубава колата , ще Е36 за 6000 ще е с климатроник , който аз лично не спирам , даже и зимата . Та като ще се гледа , дали е достатъчно мощността на колата , трябва да се сложи шофьора + поне един човек + климатроника и тогава да се прецени , дали е достатъчно удобна колата за изпреварване .

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 12 Дек 2010, 23:23

Какво се чудите на Е46 за 6000лв.? ми те стават на 13 години след някой друг месец :idea: е колко да струва една 316ка? на 13 години ;)
А това дали ше е кошер зависи от много неща.
То като погледнеш обявите и всички коли са на 120-170к км. :kuku: бах мама му, аз дет не карам много и праскам по 30к на година, ми тия у европата балами ли са бре :kuku:
За толкова пари може да се вземе или постно Е46 бензин или от последните Е36 със всичко за модела в прилично състояние.
А колкото до това в коя колко ше се набива после, то си е на късмет, в Е46 се набива повечко, че за момента частите им държат по високи цени иначе не е кой знае колко по скъпа поддръжката и спрямо Е36.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 12 Дек 2010, 23:34

Оптимисти :mhihi: е46 320 за 6 бонбона с всЕ платено :mhihi: Да, ама да си го гледаш от терасата :mrgreen:
Чакайте да направя малко реклама на един колега... Ще има да черпи :mhihi: 'Е ви 46ца за 6 бонбона :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=227419 :mhihi: :kuku:
Скачай на е36 328 и да не ти пука... Разхода - подобен на 20ската... (Тей казва на чичо ми, леля му, дето има внучка, чието гадже има познат, който има брат с 328ца, а негов браЧед 320ка, та от там знам...) ... Части - същата работа... Обслужване - пак така... Само като се запалиш, малко повече ще са ти разходите за гуми, 'ма то е 'арно ...
Е, на... Стана ми бавна 20ската и "к'во прайм" ??
Т'ва, че си щял да бъдеш опасен с 28ца и прочие глупости, са толкова банални, че няма накъде... За мен в пъти по-опасна е една 16ка, грохнала от всякъде, която 1 час не може да изпревари 1 тир... Защото бързата кола можеш да я караш и бавно, но бавната - бързо - НЕ
Едит... vld е прав, че ценовата разлика в поддръжката м/у е36 и е46 не е много голяма... Но го има и друго... Едно е да влезеш в сервиза с е36ца, друго е с е46ца... Сещате се... "А, тоя 'щом кара такова БМВ (е46), значи има пари..." и бам, работата, спрямо същото нещо за е36 е идентична, но цената е доста по-различна... Защо ли... Лични примери с това мога да дам много :yes:
И от там разликата става още по-голяма... Но пак не е фрапантна :yes: Това не го казвам за автора, тъй като не му препоръчвам да взима за 6к е46 :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от Nitrowalk » 12 Дек 2010, 23:41

uCnaHeTcA написа:Оптимисти :mhihi: е46 320 за 6 бонбона с всЕ платено :mhihi: Да, ама да си го гледаш от терасата :mrgreen:
Чакайте да направя малко реклама на един колега... Ще има да черпи :mhihi: 'Е ви 46ца за 6 бонбона :arrow: viewtopic.php?f=46&t=227419 :mhihi: :kuku:
Скачай на е36 328 и да не ти пука... Разхода - подобен на 20ската... (Тей казва на чичо ми, леля му, дето има внучка, чието гадже има познат, който има брат с 328ца, а негов браЧед 320ка, та от там знам...) ... Части - същата работа... Обслужване - пак така... Само като се запалиш, малко повече ще са ти разходите за гуми, 'ма то е 'арно ...
Е, на... Стана ми бавна 20ската и "к'во прайм" ??
Т'ва, че си щял да бъдеш опасен с 28ца и прочие глупости, са толкова банални, че няма накъде... За мен в пъти по-опасна е една 16ка, грохнала от всякъде, която 1 час не може да изпревари 1 тир... Защото бързата кола можеш да я караш и бавно, но бавната - бързо - НЕ
Едит... vld е прав, че ценовата разлика в поддръжката м/у е36 и е46 не е много голяма... Но го има и друго... Едно е да влезеш в сервиза с е36ца, друго е с е46ца... Сещате се... "А, тоя 'щом кара такова БМВ (е46), значи има пари..." и бам, работата, спрямо същото нещо за е36 е идентична, но цената е доста по-различна... Защо ли... Лични примери с това мога да дам много :yes:
И от там разликата става още по-голяма... Но пак не е фрапантна :yes: Това не го казвам за автора, тъй като не му препоръчвам да взима за 6к е46 :yes:

46-цата не изглежда зле на снимките , но си е пълна стоковица и все пак приличен автомобил :yes:

Иначе подкрепям мнението ти, че издуханата малолитражка може да бъде по - опасна от големио шестак :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 12 Дек 2010, 23:47

тая 46-ца с врътки :roll: ,не бях виждал такова нещо.цената й е оправдана
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 12 Дек 2010, 23:52

павката написа:тая 46-ца с врътки :roll: ,не бях виждал такова нещо.цената й е оправдана

Именно... :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Дек 2010, 0:03

Мад Пецата продаде оняден e46 323i Coupe за ... 7900ЛВ! с климатроник и прочее
въобще не ми говорете за цени на е46, защото прилична e46 328i с кожа и маса шукарии е 10-11к, което е нормално за кола на 10-11 години

някой да е виждал тая на mihmor-а??? :bowdown: :driving:

цените не са това, което бяха

5к за е36 18/20-ска, БОЖЕЕЕЕЕ!!! Това, ако някой го продаде може да се хвали още 30-се години, че е преебал човечеца!

то няма кой да даде 6к за фрашкана с екстри е36 328-ца последна година, пък ще извади 5к за 18-ска някой ... айде глупости на търкалета!

6 хиляди лева са достатъчни за МНОГО ХУБАВА е36 328i със сите екстри и достатъчни за е46 316/318, че и 320i с доволно малко екстри
също са достатъчни за средна е39-тка

не хвърляйте човека в размисли, че за 6к не може да си вземе дори и компакт! :mhihi:

Rainbow написа:Е тук ме вкарахте във филма, колко точно ще смъкне тоя климатик :shock: Аз лятото почти не съм карал без и не съм усетил такива филми (м44).

значи ти е много вървежна М44-ката, евала :bowdown: :wave: и има тяга (н/м) да не се изморява от климатика :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: CLS 320
Мечтае да кара: X6 M6, CLS AMG, 6 Series Gran Coupe

Мнение от TytusPulo » 13 Дек 2010, 1:42

Момчета, благодаря за мненията. Както казах кинти ще имам след 4-5 месеца. Iначе мерси за офертите, но сега просто реших да проуча нещата малко в аванс, понеже като влязат парите ще искам бързо да си взема кола :) Иначе към е46 не искам да скачам, по-нататък ако всичко е наред и на това ще му дойде времето, но за тези пари предпочитам нещо по-старичко, но с повече екстри и по-добър двигател. Все пак защо на мен ми се струва, че 2.0 (150 коня) са предостатъчно на кола с тези размери? В смисъл на моя авер с петицата му е такъв двигателя и по завоите за Кранево лятото си изпреварваше много арно :D. Освен това погледнах обявите в мобиле и карс.бг и не видях почти никакви 323 и 328 в този ценови диапазон.

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 13 Дек 2010, 10:15

vicho написа:
Rainbow написа:Е тук ме вкарахте във филма, колко точно ще смъкне тоя климатик :shock: Аз лятото почти не съм карал без и не съм усетил такива филми (м44).

значи ти е много вървежна М44-ката, евала :bowdown: :wave: и има тяга (н/м) да не се изморява от климатика :mhihi:

По-скоро никога не и е давал пълната газ и незнае какво да очаква като възможности от колата си, та така...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Дек 2010, 10:31

за 6 хиляди няма как да купиш последна година е36 328 перфектна..
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 13 Дек 2010, 10:40

ditko1 написа:за 6 хиляди няма как да купиш последна година е36 328 перфектна..

Дидо перфектни са само в магазина и то за 12-15 пъти повече пари, втора ръка кола винаги има изненади и допълнителни разходи, въпроса е да са по-малко.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Дек 2010, 10:43

vld написа:

Дидо перфектни са само в магазина и то за 12-15 пъти повече пари, втора ръка кола винаги има изненади и допълнителни разходи, въпроса е да са по-малко.

Пресен случай е моята за 6хил., момчето си свали окачването, джантите. Калниците са раздувани и има напукан кит, преден капак напукан кит, предна броня за боя от камъчета. Като купя два калника и купих преден капак, и като сметнем боя. Еко, такса, кат, каско и гражданска, няма как 2.8 да се вмести в 6 хил. Сега те първа трябва да взимам джанти, окачване и шпер. Няма как да стане за тея пари. Не сам смятал пари за обслужване и данък..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Дек 2010, 11:56

vld написа:

:yes:

обаче като гледам колега с Х6 на 500 км какви приключения има ме съмнява и там да са перфектни! :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T

Мнение от Alex_GT3 » 13 Дек 2010, 14:02

acho.rs написа::OT: А как мислите е на Пасат 5ца 1.6 с 4 човека + климатик :driving: :OT:

Това е все едно да караш Голф 75 коня на газ. Има си правило и то е да не се взима кола с базовия двигател. Мога да ти кажа за Пасат 1.8Т набухан до горе с багаж и 3-ма човека, лятото с клима даваше 7 разход без да се жали много, много.

П.С. сега по темата. Нека колегата да си вземе нещо по-малко до 2.0 примерно, да посвикне със задното и тогава да си вземе нещо повече, ако не му стига тръпката. :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата