Винетките за 2011 г. с вписан рег.номер на автомобила!
Модератор: Общи модератори
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Винетките за 2011 г. с вписан рег.номер на автомобила!
Спри са бе
Кажи чесно това че са го приели, има ли го обявено някъде

Щото последно от вчера е тва е новината: http://www.publics.bg/bg/news/2955/
..."-Годишната винетка е с валидност от 1 януари на текущата година, за която е издадена, до 31 януари следващата година;"...

..."-Годишната винетка е с валидност от 1 януари на текущата година, за която е издадена, до 31 януари следващата година;"...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
и аз ще си купя защото ми писна да ме гони тоя на Църна маца всеки път когато минавам

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
... като заговорихме за винетките, да няма някаква акция в момента?
Вчера един Ушев само дето не си нацапа носа да се взира в моята, чак ми търка стъклото с ръка.
Днес, докато чаках на светофара до караулката на Горубляне, спряха една кола и пак забиха носовете във винетката.
Вчера един Ушев само дето не си нацапа носа да се взира в моята, чак ми търка стъклото с ръка.
Днес, докато чаках на светофара до караулката на Горубляне, спряха една кола и пак забиха носовете във винетката.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
deyan-enchev написа:Спри са беКажи чесно това че са го приели, има ли го обявено някъде
![]()
![]()
Не знам дали е прието,така говореха ама нямам идея

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И мойта се отлепя и ме спира един и ме пита що така стърчи единия ъгъл. Ми викам,щото си я лепя и на другата кола,няма да купувам 100 винетки я
Нали е идеята като минаваш по пътя да си плащаш,а другата кола като седи пред нас през това време що да не и ползвам винетката? 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Абсолютно си прав с горното, колата ползваща пътя трябва да плаща. Аналог - тол таксата.
НО роднини отнесоха точно акт за това преди 3 месеца, със случая на отлепящата се винетка = 100лв
НО роднини отнесоха точно акт за това преди 3 месеца, със случая на отлепящата се винетка = 100лв
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Малко инфо. източник 24 часа.
При пререгистрация на колата, КАТ ще издава служебна бележка, която удостоверява, че стикерът важи. При проверка водачите ще показват нея.
Стикера има защита от изтриване на нанесеното.
Така изглежда:

При пререгистрация на колата, КАТ ще издава служебна бележка, която удостоверява, че стикерът важи. При проверка водачите ще показват нея.
Стикера има защита от изтриване на нанесеното.
Така изглежда:

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
да,ама с тва последното кадето изрично трябва да се пише номера,маи идеята ти отива на кино
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Club BMW написа:Така изглежда:
Според говорителя на Пътна Агенция, карето където е задължително да се запише рег.номер с химикал, е направено от защитен фон против изтриване.
Смятат да увеличат от 1 януари глобата за коли без винетка/изтекъл срок или фалшива да е вече точно 300 лева за лек автомобил и 3 хиляди лева глоба за камион или автобус.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Аз не мога да разбера що трябва да се вписва рег. номер?!?!?!?!
Лепиш на едната кола, после сваляш и слагаш на другата - в случая която и да е колата ще има винетен стикер?!?!?!
За тия години откакто въведоха винетките да бяха изградили съоръженията за таксуване, както е и в другите страни.....или поне пътищата да бяха оправили, а не да точат евро паррите.......

Лепиш на едната кола, после сваляш и слагаш на другата - в случая която и да е колата ще има винетен стикер?!?!?!
За тия години откакто въведоха винетките да бяха изградили съоръженията за таксуване, както е и в другите страни.....или поне пътищата да бяха оправили, а не да точат евро паррите.......
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Абе лепя му едно друго тиксо отгоре и ще си пиша каквото си искам. Зашитено било от изтриване
Колкото и сегашните бяха защитени от разлепяне. Не че е много скъпа ама след като наскоро минах през Юндола,Смядово и разли такива китни местности могат да забравят да дам и един лев излишен над минимума за който няма да ме глобят за пътища,винетки,такси,данъци и т.н.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Смятам че ще направят зор ченгетата ако е лепена с тиксо. Винаги може да се заядат, а ние само повод им търсим, не че оправдавам 
И аз бих искал да си я лепя с тиксо, но ненужно заяждане е лош избор.
През юндола сбърках да мина преди 50 дена ... груба грешка, по разбит асфалтов път аз никога не съм виждал, то направо да му се отще на човек да си помисли за купуване на винетка ... страшно е

И аз бих искал да си я лепя с тиксо, но ненужно заяждане е лош избор.
През юндола сбърках да мина преди 50 дена ... груба грешка, по разбит асфалтов път аз никога не съм виждал, то направо да му се отще на човек да си помисли за купуване на винетка ... страшно е
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Да се заяждат,нали тва им е работата.
И аз така мислех,преди да мина през Смядово
deyan-enchev написа:През юндола сбърках да мина преди 50 дена ... груба грешка, по разбит асфалтов път аз никога не съм виждал,

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
bum_bum написа:Да се заяждат,нали тва им е работата.deyan-enchev написа:През юндола сбърках да мина преди 50 дена ... груба грешка, по разбит асфалтов път аз никога не съм виждал,
Е мини през Враца

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Сондьора написа:bum_bum написа:Да се заяждат,нали тва им е работата.deyan-enchev написа:През юндола сбърках да мина преди 50 дена ... груба грешка, по разбит асфалтов път аз никога не съм виждал,
Е мини през Враца
ама баш през центъра

You said: "Time will change!" What if it changes you?