Месечен доход
Модератор: Общи модератори
Re: Месечен доход
pampo написа:За сега 76% от хората взимат по-малко от 1600 лева, скоро нема да ги догоним нито Холандия, нито Словения ...
По-заможните явно се скътават или няма такива ...
Е. Димитров, не виждам къде видя тея богати хора при жестоките 76 % под 1600. Повече от 50% са под 1000...
Не е на добре работата дееба ...
Мда, направо си е трагично, ама това е положението. Докато си траем и ни тъпчат, така ще е.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
pampo написа: Повече от 50% са под 1000...
Къде вземат 1000 лв. на месец? Уредете ме и мен

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Fear написа:Мда, направо си е трагично, ама това е положението. Докато си траем и ни тъпчат, така ще е.
Аха, от известно време ми се иска да има масов акт на гражданско неподчинение за около седмица. Ама направо да спре да функционира държавата. Ама ще си остане само в мечтите ми това ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
pampo написа:За сега 76% от хората взимат по-малко от 1600 лева, скоро нема да ги догоним нито Холандия, нито Словения ...
По-заможните явно се скътават или няма такива ...
Е. Димитров, не виждам къде видя тея богати хора при жестоките 76 % под 1600. Повече от 50% са под 1000...
Не е на добре работата дееба ...
2001 до 2500 7% [ 13 ]
от 2501 до 3500 4% [ 8 ]
от 3501 до 5000 4% [ 7 ]
над 5000 3% [ 6 ]
34 пипъла зимат над 2001 лева,иначе колегата дето пише че зима 450 лева а колежката дето работи същото като него зима 1600 лева,веднага възникват 2 (два) въпроса:
1-к'во работиш ти и респективно колежката или колежката ти е собственика на фирмата?
2.как с 450 лева може да си позволиш Е46 и Е36???
- Демирев
- ентусиаст
-
pampo написа:Fear написа:Мда, направо си е трагично, ама това е положението. Докато си траем и ни тъпчат, така ще е.
Аха, от известно време ми се иска да има масов акт на гражданско неподчинение за около седмица. Ама направо да спре да функционира държавата. Ама ще си остане само в мечтите ми това ...
Имало е няколко пъти масови огромни протести - последния път 2008г. ли беше протеста на учителите дето затваряха пътища..какво постигнаха?
Заплати от 450 на 550 лв.
Като няма - няма...колкото и да се протестира като всичко е окрадено и няма големи инвестиции отвън..с протести няма да пристигнат по-големи пари отвън.
Гърците вече го ядат дебелия с прекалено честите си протести.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Моя доход като тв оператор е 380лв твърдо + 100/150лв за репортажи към други медии.

Не че нещо, колеги, обаче само на мен ли ми се струва странно? Хората, взимащи по 500-600 лева, имат по две коли?
Колега Е.Димитров, както и да го погледнеш излиза така, че 18% имат, а три четвърти, че и повече, взимат под хиляда лева. Е това достатъчен доход за европейска страна ли е? Петстотин евро. Заплатата на учител по няколко предмета с две висши и много стаж, е около 500 лева. Това са двеста и петдесет евро. Чудя се колко ли са изкарвали българските мангали във Франция.
Колега Е.Димитров, както и да го погледнеш излиза така, че 18% имат, а три четвърти, че и повече, взимат под хиляда лева. Е това достатъчен доход за европейска страна ли е? Петстотин евро. Заплатата на учител по няколко предмета с две висши и много стаж, е около 500 лева. Това са двеста и петдесет евро. Чудя се колко ли са изкарвали българските мангали във Франция.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Трябва да си посочват хората реалния доход просто
. Не да взимаш 300лв заплата ама и 700 отгоре ако имаш 1-2 апартамента. И не майка ти да гледа баба в гърция и да ти праща 500Е на месец - ма ти си гласувал под 600лв доход а колата е е39 с 18ки джанти 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Факт е, че всички се жалват от ниски доходи, а наистина по 2 коли имат, дискотеките и кафетата пълни..
Иначе аз лично взимам засега доста приличен доход и съм го посочил наистина. Но като знам майка ми като учител колко получава и баща ми също, а се занимава със сругарство и подобни дейности, направо се чудя как са ме отгледали. Просто смешни пари. Тъкмо се връщам от екскурзия в Париж и Италия, ми то там 100 евро ги нямат за нищо..тук такса, там такса, сандвич на улицата 4 евро, кафе 2 евро..верно в магазините масовите е по-евтино даже някой неща, но там хората и други заплати взимат.
Айде със здраве и дано се оправим някога.
Иначе аз лично взимам засега доста приличен доход и съм го посочил наистина. Но като знам майка ми като учител колко получава и баща ми също, а се занимава със сругарство и подобни дейности, направо се чудя как са ме отгледали. Просто смешни пари. Тъкмо се връщам от екскурзия в Париж и Италия, ми то там 100 евро ги нямат за нищо..тук такса, там такса, сандвич на улицата 4 евро, кафе 2 евро..верно в магазините масовите е по-евтино даже някой неща, но там хората и други заплати взимат.
Айде със здраве и дано се оправим някога.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ryapoff написа:Не че нещо, колеги, обаче само на мен ли ми се струва странно? Хората, взимащи по 500-600 лева, имат по две коли?
Ами колега как ше е нормален доход и освен това тука храната е по-скъпа,просто сме адски идиотска държава и сега вместо по време на криза поне да се задържат цените...ми те скачат а пък заплатите не само че се замразяват,ами даже на някой места се намаляват,ето,пак нови акцизи готвят за горивата,пак нови данъци,били сме в сивата икономика-ми естествено че и тия дето не сме ще минем...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не е важно колко вземаш. а какви разходи имаш. Я мама и тате да са ми купили колицата, тъсто и тщата да са ми купили къщата, всички заедно да са ми купили мебелите. И накрая децата да живеят при бабите и дедовците и ще съм на коня дори с 500 кинта заплата. За 100 нафтица у печката да си джиткам, некоя дрешка, за кафенце, цигарите са вредни, и петък некоя дискотечка...И да си вечеряме с любимата при нашите. Ех мечти.....
- Демирев
- ентусиаст
-
Ryapoff написа:Не че нещо, колеги, обаче само на мен ли ми се струва странно? Хората, взимащи по 500-600 лева, имат по две коли?
Продават наследствен имат или им идва месечна помощ отвън от роднина! Някой късметлии и двете едновременно.
Скоро ще се свърши и това с наследствените имоти. След 20 г. няма да го има и като навън ще станем 95% ще бъдат с 35 годишен жилищен заем здраво завързани.
През деня хич не ги виждам пълни кафенетета - повечето са 16 годишни на по мин.вода с цигара в уста и до тях стоят намръщени управител и сервитьор с подкана по-бързо да се махат че нямат никакъв кяр.
Не знам и каква е тази завист ли е злоба ли е. Няколко човека седнали на кафе с кола за лев и петдесет в 12 ч. да бъдат анатемосани за баровци?
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Освен във Варна да е по-различно, не знам. От моята студентска гледна точка в София кафетата ми се струват доста пълни. Друг пример: бях на море началото на август в Несебър, ами всеки ден бяхме в различна дискотека, и всеки ден беше пълно, да не говорим, че в някои и за нас нямаше място. В София също забелязвам това. В повечето дискотеки дори през седмицата ако си без резервация няма смисъл да се влиза. Това са моите наблюдения. И наистина в различните градове парите имат различна тежест.
Последна промяна stasko5 на 09 Сеп 2010, 17:40, променена общо 1 път
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
абе ниски са заплатите в БГ ,то нямаше нужда от тая анкета то е ясно на всички .. малцина с успешен бизнес изкарват някъв човешки лев .. но има и голямо значение в кой град го взимаш тоя лев бил той заплата или бизнесче ...
- Демирев
- ентусиаст
-
stasko5 написа: бях на море началото на август в Несебър,
Нима искаш август на морето да няма клиентела?

Аз ходих изминалата неделя вечер за пръв път от 2г. на дискотека и имаше 15-тина човека. Бях и с колата. Изтраях 1 час на бира 0.330 от 6 лева и ред бул от 8 лева.