Зловещата катастрофа патрулка-лийнейка с двама мъртви
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Зловещата катастрофа патрулка-лийнейка с двама мъртви
BiTurbo написа:SKISA написа:а тва ,че отгоре седи буркан не я прави кола със специален режим на движение-не бъркайте нещата. прави я само ако буркана е пуснат или сирената е включена-не и щото са монтирани на нея
тогава по обратната логика, аз ако си сложа буркан на колата ама за буркан говоря е такова нещо
а не тия малките буркани и ако не го пускам, то тогава не би трябвало да съм в никакво нарушение, щото колата не ми е със специален режим, така ли
колега. прочети правилника -мисля че го има някъде из форума тука и ще видиш! малки,големи,от туршия или бидони-буркани върху колата не означават абсолютно нищо. означават само ако са пуснати или свири сирената и тогава колата става със специален режим на движение. иначе си е едно нормално ППС на пътя!!!!!!!!абсолютно нормално ППС! без никакви повече права от останалите участници в движението! четете бе хора...има си отделен член от закона кой може да си монтира буркан и да го ползва и отделен член кога колата става със специален режим на движение.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чудното в репортажа беше, че "изясняват причините за инцидента". Ако не беше намесена патрулка причините щяха да са ясни- несъобразена или превишена скорост. Жалко за роднините за загиналите, защото е ясно, че който и да е виновен причината е единствено и само тъпоумието на някой от водачите.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
В случая е шит хепънссс, но и на репортажа беше от полза само едно, на кръстовище са пожарна, полицейска и линейка, кой е с предимство???
п.п аз бех малко озадачен от отговора.
Сондьора написа:В случая е шит хепънссс, но и на репортажа беше от полза само едно, на кръстовище са пожарна, полицейска и линейка, кой е с предимство???
Пожарната естествено. Сетете се защо сами

dimithur написа:Сондьора написа:В случая е шит хепънссс, но и на репортажа беше от полза само едно, на кръстовище са пожарна, полицейска и линейка, кой е с предимство???
Защото е най голяма.

Kris написа:dimithur написа:Сондьора написа:В случая е шит хепънссс, но и на репортажа беше от полза само едно, на кръстовище са пожарна, полицейска и линейка, кой е с предимство???
Защото е най голяма.
Има и друга

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Комична ситуация е тази случка, жалко за загиналите полицаи.
аналогично клипче
http://www.youtube.com/watch?v=qo8-1RfmQzk
аналогично клипче
http://www.youtube.com/watch?v=qo8-1RfmQzk

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
JOGI написа:щото в нея е бойко борисов!
Браво, това е верният отговор на загатката

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
жалко за загиналите ама нали знаете че скороста на удара се смята + на отсрещния...та полицейската ако е била със 80 а линейката със 60 = 140км скорост на удара...е незнам в ладата кой ще остане жив след такъв удар... 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
добре,обясни как е?аз така знам 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
[FF]GODFLESH написа:жалко за загиналите ама нали знаете че скороста на удара се смята + на отсрещния...та полицейската ако е била със 80 а линейката със 60 = 140км скорост на удара...е незнам в ладата кой ще остане жив след такъв удар...
Били са най-много 30+30

За нива не намерих, ама при ВАЗ 2107 нещата са много зле http://www.youtube.com/watch?v=erJtIM5r ... re=related
При 64км/ч и двамата са пътници за оня свет

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
значи по последна информация...полицайте са изпреварвали на завой...достоверност над 90%
[FF]GODFLESH написа:добре,обясни как е?аз така знам
Ами грубо казано, смята се масата х скоростта . Ама специалистите да го обяснят с по-точните формули . Бтв тука изниква един интересен факт. Да речем, че сте с 2 еднакви коли с маса по 1тон всяка. Праскате се челно - едната кола се движи с 30, другата с 60. Тея дето се движат със 60 имат по-голям шанс да оцелеят

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4