Александър Балкански Цирк Балкански
Модератор: Общи модератори
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Re: Цирк Балкански - Селяк
Купи си това и като те запуши занаеш какво да правиш.
http://www.belarusguide.com/images/indu ... Z-7513.jpg

http://www.belarusguide.com/images/indu ... Z-7513.jpg

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
///Ivan написа:Е.Димитров написа:ми аре да си направиме едно минисъборче зад цирка му за да видим какво ще стане,кои е за?
Къде е цирка,отивам веднага!!!
това е идейка,ама оня е известен и като викне полицаи и медии и ше има бтв репортаж-собственици на бмв-та се подиграват с цирк балкански

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
kriso85 написа:
Винаги с мен има едно такова желязо (само че е оксидирано) - предпочитам да съм подготвен за всякакви случаи.
Не ми се е налагало досега да го вадя на някой щото по принцип съм кротък и не беснея по пътищата.
Si non confectus, non reficiat.
дано е видял стикерите по колата ти, да знае къде се прави реклама на цирка 

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Тъпа работа....
аз изядох един пирон до шофьорската врата оня ден... ама няма кво да го коментирам този, които го е направил- ще си оправя вратата и може пак да ми я надраскат
тъпаци.
А този, който ти го е казал това- нема да му се верва като се появиш с х6М и паркираш там
аз изядох един пирон до шофьорската врата оня ден... ама няма кво да го коментирам този, които го е направил- ще си оправя вратата и може пак да ми я надраскат

А този, който ти го е казал това- нема да му се верва като се появиш с х6М и паркираш там

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Ем в ей такъв случай паля си колата и се изнизвам по терлички, зимам няква умряла лада на някой приятел, дето ши я дава за скрап, отивам на същото място и я заебавам. Ако пък още на момента не спре да ме храни и почне да ме заплашва му показвам що боли като си наднеш на главата... Тоз играч като оня четирикрилен гардероб, дето вчера по бтв се обясняваше що не строй блока на хората, дето са си купили апартаментите там вече.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Mamouk написа:Тъпа работа....
мислих аз след 30 мин да цъфна с една Х6, едно Q7, и една S500... и да го питам сега удобно ли е да си поговорим...ама убии тъпака с мълчание е най-добре за такива. Питах после приятели за него и всички казаха, че е арогантен селяк. Ходил в Мото Пфое да си купува коли и псувал по търговците..гуменият чичка ...
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW

П.П: Евала ти правя за нервите... аз ако бях, както ми е кипнало отвсякъде, щях да го закопая словестно с 30 минутен монолог!!!

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И аз да цитирам една актуална в случая мъдрост- "Прост човек и силен вятър нямат спиране, по- добре се дръпни, да не те отнесат" 

Никой не мое ма връне на селу!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тулупа е мангал! кво се чудите! те са нагли и напористи! за тех сичко е даденост,треа им се дава папо без пари,да ги дундуркат и за тва и смятат ,че сичко е техно и им е позволено....
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Комплекси, комплекси. Като че ли това е масово заболяване в страната. Ама то и аз ако имах такава физиономия и такъв цвят на кожата щях да си купя златна гривна и джип и да си заплюя място за паркиране. И да си търся някой за да покажа колко съм велик. Абе пълно е с такива тупани. Иначе на цирк се ходи два пъти, първия за да видиш какво е и втория за да видиш, че си е същото.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе ходил съм в тоя цирк преди доста години,когато за първи път дойде тук,останах с впечатлението че просто никъде вече не го искат,нито акробати като хората нито дресура на животни-евтина работа,ама медиите му подлагат мощно за да изкара некой лев,все пак не е лошо да се сурнем пред цирка,да си спрем колите и да отидем някъде,ако е казал "когато си купиш такъв джип",ние да му отговорим "когато намериш толкова задружни приятели..."
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:,да си спрем колите и да отидем някъде,ако е казал "когато си купиш такъв джип",ние да му отговорим "когато намериш толкова задружни приятели..."
е тва ми хареса наистина

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Любо Мегов написа:Е.Димитров написа:,да си спрем колите и да отидем някъде,ако е казал "когато си купиш такъв джип",ние да му отговорим "когато намериш толкова задружни приятели..."
е тва ми хареса наистина

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Не знам що се занимавате с глупости. Оставете цирка на циркаджийте.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!