НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ, ЗА ДА ИМАМЕ БЕЗОПАСНИ И СИГУРНИ ПЪТИЩА..
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Re: НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ, ЗА ДА ИМАМЕ БЕЗОПАСНИ И СИГУРНИ ПЪТИЩА..
Според мен трябва да има протест но поне след месец, два. Все пак има още сняг по пътищата, вода. Едва ли като почне протест, веднага ще се вдигнат да асфалтират. Ако няма действие след месец съм ЗА 

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
bg20010 написа:EBEEMVACIA написа:bg20010 написа:В крайна сметка най-важна е вярата в това,че нещата ще се оправят.Пожелавам на бъдните поколения да живечт по-добре от нас в България.
бъдните поколения 1-2клас се прибират с избити зъби,щото са озверели и се бутат в училище и падат и си трошат глави,крака;ръце-училищните лекари СА В ЧУДО от бъдещето-то липсва
работа нон-стоп;чалга-възпитани родители....забравяй за бъдеще тук...
![]()
![]()
![]()
Добре,ще оставим мангалите да живеят в България,ние ще отидем в Германия,Франция,Англия,СаЩ и ще бъдем мангали там.
..и тук не позна,щото УВИ сме далеч по-зле от мангалите-плащаме им всичко-ток;социални;вода ит.н.а в замяна те ни избиват-на улицата;вкъщи;в затвора-навсякъде са тълпа и няма 6;5...трепът яко.
а за всичко това НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ-до тук и след него

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
dimithur написа:Земете си и по една минерална вода и цигарки

Хубавото е, че такива като теб са малко.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Пичове вече от колко години съм във форума и всеки втори не си е вписал колата във общината и не плаща данък
Къде ще протестираме 

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
До сега съм си плащал винаги данъците, но от тази година преставам да плащам каквото и да е. Това не се трае вече. Не ми е за това че си потроших колите, а за онова което някои наричат достойнство. Щом държавата не ми дава нищо, не виждам защо аз трябва да и давам нещо.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Не знам дали заради вълненията в страната и предстоящите протести, но преди малко казаха в новините, че в София днес започват ремонти по основните пътни артерии.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
X-citer написа:Не знам дали заради вълненията в страната и предстоящите протести, но преди малко казаха в новините, че в София днес започват ремонти по основните пътни артерии.
По точно 12 млн. за първото 6 месечие и 12 за второто, дано да не краднат само кинтите ми да си вършат работата като хората.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Сондьора написа:X-citer написа:Не знам дали заради вълненията в страната и предстоящите протести, но преди малко казаха в новините, че в София днес започват ремонти по основните пътни артерии.
По точно 12 млн. за първото 6 месечие и 12 за второто, дано да не краднат само кинтите ми да си вършат работата като хората.
всеки път, за какво ли не чувам това изречение или нещо подобно, надеждата умира последна....

Докато се натуткате, те ще вземе да ги оправят
http://www.dnes.bg/sofia/2010/03/16/kme ... fiia.87796

- bau.bg
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Bugatti Veyron
dimithur написа:Докато се натуткате, те ще вземе да ги оправят![]()
Този номер го знаем всички ...... почваме ремонтите, по първо големите улици за да не ни друса в служебните коли. Останалите после че сега нямаме пари за тях....
И така всяка година....
Кварталите са заприличали на военна зона подложена на бомбандировка, дупка до дупка, кратер до кратер и между тях тиня и боклук.....
ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Кво са почнали не е ясно,но пак ще нахвърлят хасфалт,колкото за "вижте ни" и след
пролтните дъждове ситуацията ще е същата,да не говорим за есента и т.н.
Погледнете улиците,за които се плаща да паркираш"кратковременно" в "идеалния център"
на какво приличат.Два пъти пукам картер и не ми платиха нито една стотинка,как да им
плащам данък за напред
Тфа е най големия абсурт!От както дойде "Супер Бойко"
има преасфалтирани 3 главни улици и те вече са заприличали на луната,щото видиш ли
"асфалта не е качествен" или "Софийска вода" решава да подменя тръби веднага след ремонта на улицата.
Лично аз не виждам как ще оправят всички улици,но подкрепям всеки един такъв протест
с две ръце и ще се постарая да присъствам!Боли ги "законно" избраните управляващи за
нашите проблеми с автомобилите ни,нали те се возят в служебни и ще им купим нови такива като се счупят по отвратителните пътища.

пролтните дъждове ситуацията ще е същата,да не говорим за есента и т.н.
Погледнете улиците,за които се плаща да паркираш"кратковременно" в "идеалния център"
на какво приличат.Два пъти пукам картер и не ми платиха нито една стотинка,как да им
плащам данък за напред

има преасфалтирани 3 главни улици и те вече са заприличали на луната,щото видиш ли
"асфалта не е качествен" или "Софийска вода" решава да подменя тръби веднага след ремонта на улицата.
Лично аз не виждам как ще оправят всички улици,но подкрепям всеки един такъв протест
с две ръце и ще се постарая да присъствам!Боли ги "законно" избраните управляващи за
нашите проблеми с автомобилите ни,нали те се возят в служебни и ще им купим нови такива като се счупят по отвратителните пътища.

от свинята лебед не става...
- mitaka333
- Потребител
-
- Кара: Е91 2.0d
Демирев написа:22 Март следващият понеделник 16.30 часа паркинг Метро Варна начало на протестен поход към община Варна 18.00 часа

Е91 320d 177к.с
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Те ще приберат парите от тревата, ама Варна пак ще е пълна с дупки. Нашия кмет ще си направи едно хубаво гей купонче. Пак Тим да го снимат. 

59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4