как се намира надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: как се намира надежда

Мнение от EBEEMVACIA » 10 Дек 2009, 17:52

Е.Димитров написа:Автора,разбери една истина,много по лесно е да си намериш някоя отколкото после да се разделите,всъщност да скъсаш с некоя си е бая трудно,така че ,ако не си много грозен и тъп ,както и ако не ти миришат краката-лесно е,по заведенията е пълно с моми за забавление а в провинцията е пълно с моми за задомяване-само избираш и си ти !

пак в 10-ката.. :bowdown: .ИМЕННО И ТОЧНО ЗА ТОВА даже не пристъпям към запознанство,щото не бих понесъл провал към лелеяния идол,само тъпо се гледаме с очакване и смесен интерес ...дам
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Дек 2009, 17:54

ебо,у девети клас видех една мома у трамвая и после чаках цела седмица в същия час да я срещна пак,като я срещнах се влачих близо още седмица по нея ,за да разбера ,че учи в алянса на халите френски ,после се тътрузих още неколко дена по нея да видя къде живее,занесох се с балканчето/КОЛЕЛО -НЕ МАТОР/ до там,сгаджихме се ,ходихме три месеца и се приключи ,така че не се коси толко ,щото може идола ,да не е чак толко идол ,колкото изглежда на трамвайна светлина.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 10 Дек 2009, 17:59

SKISA написа:ебо,у девети клас видех една мома у трамвая и после чаках цела седмица в същия час да я срещна пак,като я срещнах се влачих близо още седмица по нея ,за да разбера ,че учи в алянса на халите френски ,после се тътрузих още неколко дена по нея да видя къде живее,занесох се с балканчето/КОЛЕЛО -НЕ МАТОР/ до там,сгаджихме се ,ходихме три месеца и се приключи ,така че не се коси толко ,щото може идола ,да не е чак толко идол ,колкото изглежда на трамвайна светлина.....
велик... :bowdown: тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи... :confused: :confused: .. :banghead: :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 10 Дек 2009, 18:40

Жените по некой път ебав.т мама.а на всичко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Има светлина в тунела не се отчаиваи :yes:
На всеки се е случвало зависи само от теб дали ще се справиш :yes:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 10 Дек 2009, 19:17

EBEEMVACIA написа:
SKISA написа:ебо,у девети клас видех една мома у трамвая и после чаках цела седмица в същия час да я срещна пак,като я срещнах се влачих близо още седмица по нея ,за да разбера ,че учи в алянса на халите френски ,после се тътрузих още неколко дена по нея да видя къде живее,занесох се с балканчето/КОЛЕЛО -НЕ МАТОР/ до там,сгаджихме се ,ходихме три месеца и се приключи ,така че не се коси толко ,щото може идола ,да не е чак толко идол ,колкото изглежда на трамвайна светлина.....
велик... :bowdown: тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи... :confused: :confused: .. :banghead: :banghead:

Е как да не се смее 10 години разлика са си бая, представи си като станеш на 60, тя на 50, дали само ще се смее :) ако бях те заедно.
Та ние сме почти набори, малиии може ли да ме тресне нещо и мен, че пътувам често в градски транспорт.
Да привлечем Миглена Ангелова за Мод тук.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 10 Дек 2009, 19:37

EBEEMVACIA написа:

Чакай още :kuku:
Давай смело ,че после на друг ще се плези !

Коледа и Нова година с младо гадже .... добре е !

За кой ли път се убеждавам ,че жените правят първата стъпка .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 10 Дек 2009, 19:53

е тя вече си има....некъв я кара с тъмно-синя кола.... :|

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Дек 2009, 20:03

EBEEMVACIA написа:е тя вече си има....некъв я кара с тъмно-синя кола.... :|
Ти ша я возиш на моторя с двата коша пък :lol: :lol: -женското сърце е като автобуса-винаги има място за още един... :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 10 Дек 2009, 20:11

Абе... имам една голяма червена лампа, дето ми светва като почвам да се занимавам с "обслужващ персонал". Няколко пъти съм се занимавал със сервитьорки/барманки и имаше доста стокооборот през тях ;). Нищо лично и да не генерализираме, ама е плашещо ;)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 10 Дек 2009, 20:12

EBEEMVACIA написа:е тя вече си има....некъв я кара с тъмно-синя кола.... :|

Я се стегни бе, ЕБЕМвациоуууу :evil: :winky: :bang: Карал я някакъв, с КОЛА, значи не е с BMW :mhihi:
72 набор колко прави - 37? Мъжете на тази възраст са в най-хубавите си години. Една-две бръчки само придават повече чар. Я се погледни в огледалото, харесай се, малко самочувствие, увереност в това колко струваш и повече усмивки и ... жените са твои. Аман от депресирани мъже. Няма нещо, което всяка жена да мрази повече. Сдухан мъж.
Ясно че вероятно самотата те е депресирала, но някак трябва да повярваш, че най-доброто предстои. В момента, в който мислиш така ще започнат да ти се случват хубави неща.
Успех и ...давай го по-ведро ;) :) Годините не значат нищо ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 10 Дек 2009, 20:17

те-глей...почнахте ме :shock: :dummy: виноват :!: :idea:...хубаво,ама за да не се стига до тук,си има комплексни причини-тоест трябва да стъпиш на нещо за да продължиш - в опората е разковничето при мен :!: :idea: :arrow:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 10 Дек 2009, 20:54

Абе... имам една голяма червена лампа, дето ми светва като почвам да се занимавам с "обслужващ персонал". Няколко пъти съм се занимавал със сервитьорки/барманки и имаше доста стокооборот през тях ;). Нищо лично и да не генерализираме, ама е плашещо ;)

Сервитьорка и инженерка никога вече, едната си е почти к.... а другата нямам думи хем смотана а се надува!
В Щатите жените бяха къде къде по-добри, красиви и не материални от тук, то верно си е направо за депресия!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 10 Дек 2009, 21:21

Bogat-Beden написа:женското сърце е като автобуса-винаги има място за още един... :mhihi: :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Баси лафа. Щях да падна чак деева :mhihi: .

Пък надежди познавам 3, зависи коя ти трябва :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Дек 2009, 21:32

Абе като си напрайте по една ч**ия не ви ли минава мерака :mhihi:
и 10 години разлика е съвсем нормално :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 10 Дек 2009, 21:34

EBEEMVACIA написа:те-глей...почнахте ме :shock: :dummy: виноват :!: :idea:...хубаво,ама за да не се стига до тук,си има комплексни причини-тоест трябва да стъпиш на нещо за да продължиш - в опората е разковничето при мен :!: :idea: :arrow:

Е, тъй де... аз имам опора, дето съм ти "кака",... ти си я загубил.
Я се обърни напред. Горе главата, повече чаровни усмивки и добри думи към себе си и околните и опората ще се върне.

Моето мото...

"По-добре сам, отколкото зле придружен" И това важи за всичко, от колеги, приятели, до партньори, естествено. И, не е момента да се жалваш, просто се усмихвай по-често сутрин пред огледалото и преди да излезнеш просто си кажи - "Време е за шоу" :yes: и шоуто ще дойде... и партньорката - и тя, също.
Да караш Peugeot е страст!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата