как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: как се намира надежда
Е.Димитров написа:Автора,разбери една истина,много по лесно е да си намериш някоя отколкото после да се разделите,всъщност да скъсаш с некоя си е бая трудно,така че ,ако не си много грозен и тъп ,както и ако не ти миришат краката-лесно е,по заведенията е пълно с моми за забавление а в провинцията е пълно с моми за задомяване-само избираш и си ти !
пак в 10-ката..

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ебо,у девети клас видех една мома у трамвая и после чаках цела седмица в същия час да я срещна пак,като я срещнах се влачих близо още седмица по нея ,за да разбера ,че учи в алянса на халите френски ,после се тътрузих още неколко дена по нея да видя къде живее,занесох се с балканчето/КОЛЕЛО -НЕ МАТОР/ до там,сгаджихме се ,ходихме три месеца и се приключи ,така че не се коси толко ,щото може идола ,да не е чак толко идол ,колкото изглежда на трамвайна светлина.....
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
велик...SKISA написа:ебо,у девети клас видех една мома у трамвая и после чаках цела седмица в същия час да я срещна пак,като я срещнах се влачих близо още седмица по нея ,за да разбера ,че учи в алянса на халите френски ,после се тътрузих още неколко дена по нея да видя къде живее,занесох се с балканчето/КОЛЕЛО -НЕ МАТОР/ до там,сгаджихме се ,ходихме три месеца и се приключи ,така че не се коси толко ,щото може идола ,да не е чак толко идол ,колкото изглежда на трамвайна светлина.....

- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Жените по некой път ебав.т мама.а на всичко

Има светлина в тунела не се отчаиваи
На всеки се е случвало зависи само от теб дали ще се справиш

Има светлина в тунела не се отчаиваи

На всеки се е случвало зависи само от теб дали ще се справиш

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
EBEEMVACIA написа:велик...SKISA написа:ебо,у девети клас видех една мома у трамвая и после чаках цела седмица в същия час да я срещна пак,като я срещнах се влачих близо още седмица по нея ,за да разбера ,че учи в алянса на халите френски ,после се тътрузих още неколко дена по нея да видя къде живее,занесох се с балканчето/КОЛЕЛО -НЕ МАТОР/ до там,сгаджихме се ,ходихме три месеца и се приключи ,така че не се коси толко ,щото може идола ,да не е чак толко идол ,колкото изглежда на трамвайна светлина.....тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи...
![]()
..
![]()
Е как да не се смее 10 години разлика са си бая, представи си като станеш на 60, тя на 50, дали само ще се смее

Та ние сме почти набори, малиии може ли да ме тресне нещо и мен, че пътувам често в градски транспорт.
Да привлечем Миглена Ангелова за Мод тук.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
EBEEMVACIA написа:велик...SKISA написа:ебо,у девети клас видех една мома у трамвая и после чаках цела седмица в същия час да я срещна пак,като я срещнах се влачих близо още седмица по нея ,за да разбера ,че учи в алянса на халите френски ,после се тътрузих още неколко дена по нея да видя къде живее,занесох се с балканчето/КОЛЕЛО -НЕ МАТОР/ до там,сгаджихме се ,ходихме три месеца и се приключи ,така че не се коси толко ,щото може идола ,да не е чак толко идол ,колкото изглежда на трамвайна светлина.....тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи...
![]()
..
![]()
Чакай още

Давай смело ,че после на друг ще се плези !
Коледа и Нова година с младо гадже .... добре е !
За кой ли път се убеждавам ,че жените правят първата стъпка .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
е тя вече си има....некъв я кара с тъмно-синя кола.... 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ти ша я возиш на моторя с двата коша пъкEBEEMVACIA написа:е тя вече си има....некъв я кара с тъмно-синя кола....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Абе... имам една голяма червена лампа, дето ми светва като почвам да се занимавам с "обслужващ персонал". Няколко пъти съм се занимавал със сервитьорки/барманки и имаше доста стокооборот през тях
. Нищо лично и да не генерализираме, ама е плашещо 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
EBEEMVACIA написа:е тя вече си има....некъв я кара с тъмно-синя кола....
Я се стегни бе, ЕБЕМвациоуууу

72 набор колко прави - 37? Мъжете на тази възраст са в най-хубавите си години. Една-две бръчки само придават повече чар. Я се погледни в огледалото, харесай се, малко самочувствие, увереност в това колко струваш и повече усмивки и ... жените са твои. Аман от депресирани мъже. Няма нещо, което всяка жена да мрази повече. Сдухан мъж.
Ясно че вероятно самотата те е депресирала, но някак трябва да повярваш, че най-доброто предстои. В момента, в който мислиш така ще започнат да ти се случват хубави неща.
Успех и ...давай го по-ведро

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
те-глей...почнахте ме
виноват
...хубаво,ама за да не се стига до тук,си има комплексни причини-тоест трябва да стъпиш на нещо за да продължиш - в опората е разковничето при мен

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Абе... имам една голяма червена лампа, дето ми светва като почвам да се занимавам с "обслужващ персонал". Няколко пъти съм се занимавал със сервитьорки/барманки и имаше доста стокооборот през тях. Нищо лично и да не генерализираме, ама е плашещо
Сервитьорка и инженерка никога вече, едната си е почти к.... а другата нямам думи хем смотана а се надува!
В Щатите жените бяха къде къде по-добри, красиви и не материални от тук, то верно си е направо за депресия!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Bogat-Beden написа:женското сърце е като автобуса-винаги има място за още един...![]()

Баси лафа. Щях да падна чак деева

Пък надежди познавам 3, зависи коя ти трябва

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе като си напрайте по една ч**ия не ви ли минава мерака
и 10 години разлика е съвсем нормално

и 10 години разлика е съвсем нормално

EBEEMVACIA написа:те-глей...почнахте ме![]()
виноват
![]()
...хубаво,ама за да не се стига до тук,си има комплексни причини-тоест трябва да стъпиш на нещо за да продължиш - в опората е разковничето при мен
![]()
![]()
Е, тъй де... аз имам опора, дето съм ти "кака",... ти си я загубил.
Я се обърни напред. Горе главата, повече чаровни усмивки и добри думи към себе си и околните и опората ще се върне.
Моето мото...
"По-добре сам, отколкото зле придружен" И това важи за всичко, от колеги, приятели, до партньори, естествено. И, не е момента да се жалваш, просто се усмихвай по-често сутрин пред огледалото и преди да излезнеш просто си кажи - "Време е за шоу"

Да караш Peugeot е страст!