виждали ли сте такива устройства в наще катаджии...
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vasildv
- Потребител
-
- Кара: E34 525 tds
Re: виждали ли сте такива устройства в наще катаджии...
Въобще е забранено-дали фолио ще лепите или ще опушвате стъклата на челното стъкло и на предните врати, само заводски излезлите имат право да се движат така (различна степен на брониране на автомобила), забравете че бележка от официалния вносител ще ви спаси ако не е оригинално затъмняването.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
saleen написа:п.п.Полицейски автомобил със затъмнени прозорци аз лично не съм виждал.
Ще ти снимам няколко такива със затъмнени прозорци, има не е като да няма. Относно инкасото до колкото знам колата трябва да се води по регистрация на охранителна фирма или фирма с директен контакт с МВР например стрелкови клуб.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Са, ето я схемата!
Изкарвате бележка от лекаря, че имате проблеми с очите и проблеми с кожата, и слънцето ви влияе необратимо зле, след това си опушвате стъклата и вадите нещо удостоверяващо, че автомобила ви е напуснал така завода на БМВ и за всеки случай я регистрирате, И като инкасо автомобил.
Това ви е най-сигурния вариант И ПАК НЕ СЕ ЗНАЕ
Успех ви пожелавам в начинанието...

Изкарвате бележка от лекаря, че имате проблеми с очите и проблеми с кожата, и слънцето ви влияе необратимо зле, след това си опушвате стъклата и вадите нещо удостоверяващо, че автомобила ви е напуснал така завода на БМВ и за всеки случай я регистрирате, И като инкасо автомобил.

E34, E38
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
justboy написа:Са, ето я схемата!![]()
Документ от лекар че имаш проблеми с кожата може да си извадиш,само при условие че си върколак или вампир и дневната светлина ще ти види сметката,с доказването на тея теза ня вярвам да е много лесно...
Все пак да се знае,единственият вариянт да не ви спират е да имате и червени светлинки от предната част на автомобила,и то законно,иначе лично да се вози папата вътре,ще бъдете спиран и размотавам при всеки случай,което е доста неприятно
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
vasildv написа:Въобще е забранено-дали фолио ще лепите или ще опушвате стъклата на челното стъкло и на предните врати, само заводски излезлите имат право да се движат така (различна степен на брониране на автомобила), забравете че бележка от официалния вносител ще ви спаси ако не е оригинално затъмняването.
На баща ми колата е с 20% затъмнение на всички стъкла и така си излиза от производителя от който нямам никаква бележка за това нещо. Дали са затъмнени фабрично или не господата нямам как да разберат.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Сега си седа и си чакам жената
Срещу мен имаше патрулка и спираха колите с непуснати фарове, та по едно веме се зададе една синя астричка цялата затъмнена с поне 70% фолио, без фарове....каква беше реакцията на катаджиите ли? Ами махнаха си с шофьора на астрата и това беше....след 1 минута спряха някъв човечец с голфче 

Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
saleen написа:п.п.Полицейски автомобил със затъмнени прозорци аз лично не съм виждал.

Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
TNC написа:saleen написа:п.п.Полицейски автомобил със затъмнени прозорци аз лично не съм виждал.
![]()
Има, има. Преди 2 години през лятото работих в един магазин за автоаксесоари, където се предлагаше и услугата затъмняване на прозорци. Та бях свидетел как затъмниха /предните и задните стъкла/ със фолио, а на багажника сложиха щоричка на Астрата на криминална полиция. Така че и такива ги има.
Хаха да не говорим и за някое градче(без да му споменавам името)в което няма "нефолирана" патрулка,и една от същите тези патрулки те спира, милиционерчето те кара да си дереш фолиото на момента,докато самото то(милиционерчето),се е облегнало на фолираното със забележете

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3