Смятате ли,че българката е надута?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Смятате ли,че българката е надута?

Анкетата свършва на 10 Окт 2009, 1:32

Не.
6
2%
Може би,но това зависи по-скоро от процента мъже,който и се свалят.
32
13%
Да.
66
26%
По-скоро е скромна
2
1%
Някои са надути, други -не.Зависи от възпитанието и и начина и на живот .
147
58%

Общо гласове : 253
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: Смятате ли,че българката е надута?

Мнение от ditko1 » 30 Сеп 2009, 13:01

Няма да забравя, бяхме с един приятел на Диана(басейна), минават 2 доста добри момичета, но ходеха по облаците и се мислят за елитни даже за уникални, и моя приятел като се изцепи "искате ли да ви шибам а? боклуци"
Просто тея не знаеха къде се намират :mhihi:

най-смешно ми е като тръгнат с някой богаташ и се мислят за велики, но истината че багатите си правят извращения само с тях. Момичета пред гъзарите и боташите се чустват по нисши, съответно връзка без равнопоставеност е без бъдещ и яко пиене на семенна течност във големи количества и за незнайно време :mhihi: :mhihi:
Тука от нашият квартал имаше една манекенка, голям зор да тръгне със гъзар, та после я беше подстригвал със нож, стреля до нея :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 30 Сеп 2009, 13:02

eekset написа:
bobi_maxo написа:Значи, някой са надути други не. И то в зависимост от това дали баща, гадже, съпруг или любовник има $ за да ги надуе. Въпреки че, някой слагат и по 250 куб.см. на цица, а други и по 700 куб.см. не им стига!

Всъщност харесам ли я, изобщо не ми дреме каква е! Ако на нея не й допадам, то има още поне 300-400 хил. с които можем и да се харесаме! :winky:

ми ако попадението е от последните в списъка :lol:
?

Тогава почват да ти викат Митьо Питона, ааа 'пищова', обърках се :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 30 Сеп 2009, 13:04

eekset написа:
bobi_maxo написа:Значи, някой са надути други не. И то в зависимост от това дали баща, гадже, съпруг или любовник има $ за да ги надуе. Въпреки че, някой слагат и по 250 куб.см. на цица, а други и по 700 куб.см. не им стига!

Всъщност харесам ли я, изобщо не ми дреме каква е! Ако на нея не й допадам, то има още поне 300-400 хил. с които можем и да се харесаме! :winky:

ми ако попадението е от последните в списъка :lol:
?

Е, колко са 300-400 хил.? 2-3 седмици работа! :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 30 Сеп 2009, 13:52

Като им позволяват някакви шушляци да се надуват, ще се надуват :evil:
Ама има и някой читави мацки, въпреки че са страшна рядкост!!!
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Сеп 2009, 14:02

На 30 години станах-акъла ми не дойде.. :mhihi: :mhihi:
Не съм бил никога плейбой и няма как да стане тая работа :lol: ,но научих до сега за жените 1 нещо-че нищо не знам за тях :confused: ...
В огромната част от случаите ние мъжете не виждаме каква е жената пред или до нас-а по-скоро това,което сме си внушили,че тя е... :roll:
Никога не спират да ме изненадват представителките на противниковия :mhihi: пол...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 30 Сеп 2009, 14:07

sineok_pi4_ написа:причината за да се надуват толкова много жените се крие в нас-мъжете с начина, по който се отнасяме към тях или пък в семейството и начина им на възпитание, а може би и в средата, в която живеят ..
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 30 Сеп 2009, 14:11

Bogat-Beden написа:На 30 години станах-акъла ми не дойде.. :mhihi: :mhihi:
Не съм бил никога плейбой и няма как да стане тая работа :lol: ,но научих до сега за жените 1 нещо-че нищо не знам за тях :confused: ...
В огромната част от случаите ние мъжете не виждаме каква е жената пред или до нас-а по-скоро това,което сме си внушили,че тя е... :roll:
Никога не спират да ме изненадват представителките на противниковия :mhihi: пол...

"Противниковият", а? :mhihi:
Да хващаме :bang: и наред тогава, тяхната кожа! :drinking:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Сеп 2009, 14:15

Ми да нападаме тогава-с извадено голо оръжие... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Репликата "Горе ръцете" я пропускаме, направо отиваме на "Долу гащите!" :bang: и по 5 на нож дето се вика :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 30 Сеп 2009, 14:16

по хубавичките са си надутички в общи линии ,макар че моята информация е малко стара, стана 4 години съм женен :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Сеп 2009, 14:17

Fear написа:
Bogat-Beden написа:На 30 години станах-акъла ми не дойде.. :mhihi: :mhihi:

"Противниковият", а? :mhihi:
Да хващаме :bang: и наред тогава, тяхната кожа! :drinking:

То и без това много :gay: се навъдиха, поне да си останем само мъже, че да не ни е яд! :owned:

Евгени Минчев ли ме наричаш,а? Или Станишев може би? :gay: :gay:
Истината е,че може би поради социо-културно-икономическите предпоставки и обществена структура ,съчетани със специфичен смесено матриархално-демократичен манталитет,в Западна Еуропа има страшно много да ги наречем "незаинтересовани" към мъжете жени... И оттам- изключителен бум на левокитковци... :confused:
Дано не се пренесе и на наша почва,ако вече не е..макар и по-апокрифно... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 30 Сеп 2009, 14:51

Все пак автора на темата е пропуснал да отбележи за какви надути жени става въпрос- със силикон или с въздух, подаден от турбо под налягане. :mhihi: Че едното върви с другото то е ясно. Правилно кристал отбеляза, че липсата на нещо се компенсира с друго, за надуването става въпрос, едно е да си немощна атмосферка, съвсем различно е да си 2 бара под налягане отгоре. :shock: Според мойто скромно мнение факта толкова много жени да са надути е по вина на мъжете. Като им угаждат за всичко и им уйдисват на акъла, само за едното чукане или да се покажат пред хората :mhihi: ,така ще да е. Не им обръщайте внимание и се дръжте с тях пренебрежително и иронично, дори не ги поглеждайте, покажете им, че не представляват нищо за вас.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Сеп 2009, 16:10

"На кривият мъжки полов орган - женския полов орган му виновен" - както беше казал мъдреца :lol:

Вие ся кво искате - всяка жена да ви се хвърля на врата НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО ОСТАНАЛО (как изглеждате, какви маниери и отношение имате и т.н.)? :winky:
Ми да вземете малко да се постараете примерно :winky: Вместо да викате "Че къв е смисъла - те само с богаташи движат?!" :lol: Или хем сърби, хем боли :winky:

И вие ако сте нормално красиви и интелигентни мъже как бихте погледнали на некоя тъпа и неподдържана мацка, която ви гледа влажно? ;)
И тя после ще си посмисли същото, което вие си мислите за жените в тая тема :winky: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 30 Сеп 2009, 16:12

както се казва "Евтин кеф няма" :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 30 Сеп 2009, 16:26

[quote="flame"][/quote]

ма проблема е с тъпите, но поддържани "мацки" (к***и)

поука:
http://www.youtube.com/watch?v=sBd5meNkXVg
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 30 Сеп 2009, 17:04

flame написа:...И вие ако сте нормално красиви и интелигентни мъже как бихте погледнали на некоя тъпа и неподдържана мацка, която ви гледа влажно? ;)
Баце, язе съм си красиФ и ентелЯгентен мъш. Ма пак си мисля, че чалга клиповете оклепаха натюрморта ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата