Смятате ли,че българката е надута?
Модератор: Общи модератори
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Re: Смятате ли,че българката е надута?
Няма да забравя, бяхме с един приятел на Диана(басейна), минават 2 доста добри момичета, но ходеха по облаците и се мислят за елитни даже за уникални, и моя приятел като се изцепи "искате ли да ви шибам а? боклуци"
Просто тея не знаеха къде се намират
най-смешно ми е като тръгнат с някой богаташ и се мислят за велики, но истината че багатите си правят извращения само с тях. Момичета пред гъзарите и боташите се чустват по нисши, съответно връзка без равнопоставеност е без бъдещ и яко пиене на семенна течност във големи количества и за незнайно време
Тука от нашият квартал имаше една манекенка, голям зор да тръгне със гъзар, та после я беше подстригвал със нож, стреля до нея
Просто тея не знаеха къде се намират

най-смешно ми е като тръгнат с някой богаташ и се мислят за велики, но истината че багатите си правят извращения само с тях. Момичета пред гъзарите и боташите се чустват по нисши, съответно връзка без равнопоставеност е без бъдещ и яко пиене на семенна течност във големи количества и за незнайно време

Тука от нашият квартал имаше една манекенка, голям зор да тръгне със гъзар, та после я беше подстригвал със нож, стреля до нея

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
eekset написа:bobi_maxo написа:Значи, някой са надути други не. И то в зависимост от това дали баща, гадже, съпруг или любовник има $ за да ги надуе. Въпреки че, някой слагат и по 250 куб.см. на цица, а други и по 700 куб.см. не им стига!
Всъщност харесам ли я, изобщо не ми дреме каква е! Ако на нея не й допадам, то има още поне 300-400 хил. с които можем и да се харесаме!
ми ако попадението е от последните в списъка
?
Тогава почват да ти викат Митьо Питона, ааа 'пищова', обърках се

eekset написа:bobi_maxo написа:Значи, някой са надути други не. И то в зависимост от това дали баща, гадже, съпруг или любовник има $ за да ги надуе. Въпреки че, някой слагат и по 250 куб.см. на цица, а други и по 700 куб.см. не им стига!
Всъщност харесам ли я, изобщо не ми дреме каква е! Ако на нея не й допадам, то има още поне 300-400 хил. с които можем и да се харесаме!
ми ако попадението е от последните в списъка
?
Е, колко са 300-400 хил.? 2-3 седмици работа!

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Като им позволяват някакви шушляци да се надуват, ще се надуват
Ама има и някой читави мацки, въпреки че са страшна рядкост!!!

Ама има и някой читави мацки, въпреки че са страшна рядкост!!!
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
На 30 години станах-акъла ми не дойде..
Не съм бил никога плейбой и няма как да стане тая работа
,но научих до сега за жените 1 нещо-че нищо не знам за тях
...
В огромната част от случаите ние мъжете не виждаме каква е жената пред или до нас-а по-скоро това,което сме си внушили,че тя е...
Никога не спират да ме изненадват представителките на противниковия
пол...

Не съм бил никога плейбой и няма как да стане тая работа

В огромната част от случаите ние мъжете не виждаме каква е жената пред или до нас-а по-скоро това,което сме си внушили,че тя е...

Никога не спират да ме изненадват представителките на противниковия

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
sineok_pi4_ написа:причината за да се надуват толкова много жените се крие в нас-мъжете с начина, по който се отнасяме към тях или пък в семейството и начина им на възпитание, а може би и в средата, в която живеят ..
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
Bogat-Beden написа:На 30 години станах-акъла ми не дойде..![]()
![]()
Не съм бил никога плейбой и няма как да стане тая работа,но научих до сега за жените 1 нещо-че нищо не знам за тях
...
В огромната част от случаите ние мъжете не виждаме каква е жената пред или до нас-а по-скоро това,което сме си внушили,че тя е...![]()
Никога не спират да ме изненадват представителките на противниковияпол...
"Противниковият", а?

Да хващаме

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ми да нападаме тогава-с извадено голо оръжие...
Репликата "Горе ръцете" я пропускаме, направо отиваме на "Долу гащите!"
и по 5 на нож дето се вика 

Никой не мое ма връне на селу!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
по хубавичките са си надутички в общи линии ,макар че моята информация е малко стара, стана 4 години съм женен 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Fear написа:Bogat-Beden написа:На 30 години станах-акъла ми не дойде..![]()
![]()
Не съм бил никога плейбой и няма как да стане тая работа,но научих до сега за жените 1 нещо-че нищо не знам за тях
...
В огромната част от случаите ние мъжете не виждаме каква е жената пред или до нас-а по-скоро това,което сме си внушили,че тя е...![]()
Никога не спират да ме изненадват представителките на противниковияпол...
"Противниковият", а?![]()
Да хващамеи наред тогава, тяхната кожа!
То и без това многосе навъдиха, поне да си останем само мъже, че да не ни е яд!
Евгени Минчев ли ме наричаш,а? Или Станишев може би?

Истината е,че може би поради социо-културно-икономическите предпоставки и обществена структура ,съчетани със специфичен смесено матриархално-демократичен манталитет,в Западна Еуропа има страшно много да ги наречем "незаинтересовани" към мъжете жени... И оттам- изключителен бум на левокитковци...

Дано не се пренесе и на наша почва,ако вече не е..макар и по-апокрифно...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Все пак автора на темата е пропуснал да отбележи за какви надути жени става въпрос- със силикон или с въздух, подаден от турбо под налягане.
Че едното върви с другото то е ясно. Правилно кристал отбеляза, че липсата на нещо се компенсира с друго, за надуването става въпрос, едно е да си немощна атмосферка, съвсем различно е да си 2 бара под налягане отгоре.
Според мойто скромно мнение факта толкова много жени да са надути е по вина на мъжете. Като им угаждат за всичко и им уйдисват на акъла, само за едното чукане или да се покажат пред хората
,така ще да е. Не им обръщайте внимание и се дръжте с тях пренебрежително и иронично, дори не ги поглеждайте, покажете им, че не представляват нищо за вас.

"На кривият мъжки полов орган - женския полов орган му виновен" - както беше казал мъдреца
Вие ся кво искате - всяка жена да ви се хвърля на врата НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО ОСТАНАЛО (как изглеждате, какви маниери и отношение имате и т.н.)?
Ми да вземете малко да се постараете примерно
Вместо да викате "Че къв е смисъла - те само с богаташи движат?!"
Или хем сърби, хем боли
И вие ако сте нормално красиви и интелигентни мъже как бихте погледнали на некоя тъпа и неподдържана мацка, която ви гледа влажно?
И тя после ще си посмисли същото, което вие си мислите за жените в тая тема

Вие ся кво искате - всяка жена да ви се хвърля на врата НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО ОСТАНАЛО (как изглеждате, какви маниери и отношение имате и т.н.)?

Ми да вземете малко да се постараете примерно

И вие ако сте нормално красиви и интелигентни мъже как бихте погледнали на некоя тъпа и неподдържана мацка, която ви гледа влажно?

И тя после ще си посмисли същото, което вие си мислите за жените в тая тема

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
[quote="flame"][/quote]
ма проблема е с тъпите, но поддържани "мацки" (к***и)
поука:
http://www.youtube.com/watch?v=sBd5meNkXVg
ма проблема е с тъпите, но поддържани "мацки" (к***и)
поука:
http://www.youtube.com/watch?v=sBd5meNkXVg
Баце, язе съм си красиФ и ентелЯгентен мъш. Ма пак си мисля, че чалга клиповете оклепаха натюрмортаflame написа:...И вие ако сте нормално красиви и интелигентни мъже как бихте погледнали на некоя тъпа и неподдържана мацка, която ви гледа влажно?