Need For Speed: Shift
Модератор: Общи модератори
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Ryapoff написа:Ще споделиш ли каква ти е системата?Kambe написа:Spit-Fire написа:Маунтваш с демон туулс и инсталираш, после копираш крака от маунтнатия диск и го слагаш. Предполагам че е така.
точно така е, сега я инсталирах в тази последователност и тръгна без проблемиче даже и ми върви на full графики
Dual Core 4200+ 2.20ghz, 2Gb of RAM, ATI Radeon HD 2600XT 512mb GDDR3

Определено не съм впечатлен. Набичил съм я на всичко на макс с 2 х АА и освен с красива графика с друго не бих казал, че може да ме впечатли. Първият ъндърграунд си остава най-култов и не вярвам някога да успеят да подобрят успеха, а и да не говорим какъв беше саундртака там..
. За убиване на времето става, но нищо специално 

There is no replacement for displacement
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
err0r написа:Need For Speed S.H.I.T.
+1 наистина това е поредната боза на EA Games за съжаление, GRID-а макар и с 2 години по-стар му скрива шапката на тоя S.H.I.T.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
p0wEr написа:заредили и 60% са го изтеглили и не са го сииднали сеш ли се?Toneloker написа:p0wEr написа:аве п**** маина я виж колко пъти е теглен торента тряя има 3х сиидъри Сваляния на торента: 10625 пътиxpl0d написа:p0wEr написа:да им таковам мамата на тея от замундата има 548 сийдър(и), 4685 лийчър(и) = 5233 пиър(и) общо и тегля с 200 кб/с![]()
Е ти кво искаш ве галош 4700 човека теглят от 550 с 200Мб ли искаш да теглиш
Това показва, колко пъти торента е заред в някоя програма за сваляне на торенти, а не колко хора са го изтегли ли на 100%.
Аве гъз ти верно си тъп кат галош. Тва че са го свалили 10000 човека да не означава че всички го сиидват. Повече от половината са го изтеглили и са изтрили торента. 10000 ти е просто counter показващ колко човека са го свалили и толкоз.Тва което е важно е броят на сийдърите. Ти реално от тях теглиш. Като сийдъри са всички от които теглиш. Аман от дървени IT специалисти.

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
еми ти кат си тъп като го изтеглят немогат ли да сиидват ве ми тряя го трият..xpl0d написа:p0wEr написа:заредили и 60% са го изтеглили и не са го сииднали сеш ли се?Toneloker написа:p0wEr написа:аве п**** маина я виж колко пъти е теглен торента тряя има 3х сиидъри Сваляния на торента: 10625 пътиxpl0d написа:p0wEr написа:да им таковам мамата на тея от замундата има 548 сийдър(и), 4685 лийчър(и) = 5233 пиър(и) общо и тегля с 200 кб/с![]()
Това показва, колко пъти торента е заред в някоя програма за сваляне на торенти, а не колко хора са го изтегли ли на 100%.
Аве гъз ти верно си тъп кат галош. Тва че са го свалили 10000 човека да не означава че всички го сиидват. Повече от половината са го изтеглили и са изтрили торента. 10000 ти е просто counter показващ колко човека са го свалили и толкоз.Тва което е важно е броят на сийдърите. Ти реално от тях теглиш. Като сийдъри са всички от които теглиш. Аман от дървени IT специалисти.

Играта е пълна боза както казаха по-горе NEED FOR SPEED S.H.I.T ... GRID е 3 пъти по реалистично и с по хубаво управление тука завивам и след 10 сец завива когато вече съм в оградата

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- xpl0d
-
-
p0wEr написа:еми ти кат си тъп като го изтеглят немогат ли да сиидват ве ми тряя го триятxpl0d написа:p0wEr написа:заредили и 60% са го изтеглили и не са го сииднали сеш ли се?Toneloker написа:p0wEr написа:аве п**** маина я виж колко пъти е теглен торента тряя има 3х сиидъри Сваляния на торента: 10625 пътиxpl0d написа:p0wEr написа:да им таковам мамата на тея от замундата има 548 сийдър(и), 4685 лийчър(и) = 5233 пиър(и) общо и тегля с 200 кб/с![]()
Ми нали тва ти обяснявам ве плиткоумен. Могат да сиидват, ама не го правят. Затва балъците кат тебе си мислят че теглят от 10000+ човека а реално са 500.

- xpl0d
-
-
thelux написа:ще чaкаме GRID2 трябва да излезе до края на годината
Абе новите игри си плачат за PS3-ка. Дето ще ъпгрейдваш щайгата 2 пъти в годината по-добре PS3.

- xpl0d
-
-
thelux написа:xpl0d написа:thelux написа:ще чaкаме GRID2 трябва да излезе до края на годината
Абе новите игри си плачат за PS3-ка. Дето ще ъпгрейдваш щайгата 2 пъти в годината по-добре PS3.
прав си колега,те за тва правят такива изисквания,за да може да си продават продуктите
Абе не е само тва. Аз съм играл Most Wanted-a на комп с уж макс настройки. После я играх на XBOX-360 и да ти кажа нищо общо няма едното с другото. Тва в полза на конзолата разбира се. Пробвахме и с няколко други игри и резултата е същия. Представям си сега какво е положението с тези новите игри.

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
еми нормално... все пак производителите на игри печелят 80% от конзолите и 20% от ПИ СИ... то тва НФС сигурно все още не се продава, но го има в замунда... игрят го 5000 човека минимум, но никои не е дал 1 стотинка... 

4 8 15 16 23 42