на някой май му заехме мястото- спукана гума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 11 Сеп 2009, 17:05

e след разговора се държи доста мило очудващо чак, даже и по време на отпуската ми званя да пита как съм, а мойта побесня тъкмо в този момент ми държеше телефона, че ми правеше клип с мотора :(
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 12 Сеп 2009, 13:27

Cobb написа:И той те осъжда, че си му счипул ребрата и ти си вътре с доста кинти или го лежиш за свестен, ако го пребиеш.
...'ми старши мръсния хулиган като се упплащи тръгна да бяга..но се спъна и се поудари в бордюра ... та от там са му са се понапукали ребрата' :roll:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 12 Сеп 2009, 13:45

vladuicho написа:бате вземи един приятел и паркирай колата пак там,качете се в друга кола близо до твойта и в краката си вземете по нещо за налагане и като скиваш оня как ти оправя колата ,слизаш и му чупиш ребрата ,после звъниш на полицията за казваш какво е искал да направи и какво е направил предишмия път,то се видя че по друг начин
не могат да се оправят нещата :confused:

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36...
Мечтае да кара: first of all - black M5

Мнение от voobs » 12 Сеп 2009, 15:51

незнам кво да кажа.. то и да го пребиеш, да е един да разбере да няма повече проблеми.. ама са хиляди... но може би колегите са прави, малко по-малко трябва да ги лекуваме тия пациенти..
На мене пък за последния месец/два имам 3/4 белега по вратите и калника от невнимателно ( нарочно?) отворени врати на съседни коли. Колата има лайсни отстрани но не винаги помагат:(
Имайте в предвид, че винаги внимавам къде как спирам, да не говорим след първото надиране.. Мн си обичам колата.. а и е черна и как си личат тия работи.. 2 пъти си виждам колата и до нея спряла кола на една педя от мойта и то от страната на водача.. как излизат как паркират как ги мислят тия неща... сигурно са жени в повечето случаи ама пак.. като неможе да излезеш, палиш и спираш другаде или нормално.. :help:
а тва за рязаните гуми колега, виж го верно тва волво... негова ли е улицата не е ли :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 14 Сеп 2009, 9:20

тая сутрин пак беше спрял там тоя с волвото вече си мисля, че наистина е тоя гарван...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 14 Сеп 2009, 10:25

Гледай пак да спреш там... ама и гледай да го хванеш в крачка преди да ти е нарязал пак гумата... че бой бой... ама парите дето пак ще даваш :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36...
Мечтае да кара: first of all - black M5

Мнение от voobs » 14 Сеп 2009, 14:22

:) нали
и все пак.. не че ви/те подценявам.. но винаги си имай едно на ум, че никога незнаеш кой какъв е.. Но тоя човек определено има нужда от приземяване ! Ще ти пука гумите.. аман от тарикати
Относно Волвото, е брат .. щом спира вече няколко пъти там, и гумите не са му пукани .. кво да ти кажа.....

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Сеп 2009, 21:27

При този въпрос се сблъскват двете крайности според мен, а именно:

1. Да спукаш гумата на някой който не пречи с нищо по начина по който е паркирал е уникално селска проява без оглед на местоживеенето по документи.
2. Ако обаче си поредния селтак дето се учи да кара и неможе да паркира или му е омръзнало да търси място и си е казал, голяма работа кво като запушвам вход и преча на друг автомобил да излезе или съм спрял пред гаража на някой. Тогава определено си заслужаваш спукването на гума.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата