Човек НЕ е толкова голям, колкото е голяма колата му!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 10 Сеп 2009, 18:13

Браво колеги,малко са хората като вас с голямо сърце

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 10 Сеп 2009, 23:38

flame написа:Колеги, имаме идея да отидем в асеновградския дом на 15-ти септември сутринта да направим колона и да закараме децата до училище за първия учебен ден. За да стане това обаче трябва по-солидна организация - ако идем 3 коли и при най-доброто желание просто няма да имаме физическата възможност да закараме децата. А дотук сме точно 3 коли - колегите klintan66 и yarov ми потвърдиха. Други изказаха съжаление, че няма да успеят (тъй като е работен ден) и изразиха готовност да дойдат някоя Неделя.

Моля ви който може да потвърди, че СЪС СИГУРНОСТ ще може да дойде за първия учебен ден да пише тук - ако се съберем поне още няколко коли мисля да пусна и отделна тема. Ако не - мисля, че остава да отидем някоя Неделя.

За колко часа сутринта става въпрос?

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 11 Сеп 2009, 8:31

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Сеп 2009, 9:02

ferdy написа:
flame написа:Колеги, имаме идея да отидем в асеновградския дом на 15-ти септември сутринта да направим колона и да закараме децата до училище за първия учебен ден. За да стане това обаче трябва по-солидна организация - ако идем 3 коли и при най-доброто желание просто няма да имаме физическата възможност да закараме децата. А дотук сме точно 3 коли - колегите klintan66 и yarov ми потвърдиха. Други изказаха съжаление, че няма да успеят (тъй като е работен ден) и изразиха готовност да дойдат някоя Неделя.

Моля ви който може да потвърди, че СЪС СИГУРНОСТ ще може да дойде за първия учебен ден да пише тук - ако се съберем поне още няколко коли мисля да пусна и отделна тема. Ако не - мисля, че остава да отидем някоя Неделя.

За колко часа сутринта става въпрос?

Около 8.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 Touring

Мнение от yarov » 11 Сеп 2009, 9:45

X-citer написа:Такава тема в раздела има от 2007-ма година, а посещения на домове се организират регулярно 2003-та насам. Ако ти е интересно просто напиши в търсачката Гуцал или Долна Баня и я пусни да търси в Събори/Мероприятия. Виждам, че си от София, така че следващият път като се организираме ще се радвам да те видя с нас ;)

Темата Колега, съм я видял доста преди да напиша:

PS: Темата трябва да стане ВАЖНА и да стои НАЙ-НАЙ-ОТГОРЕ в раздел СЪБОРИ/МЕРОПРИЯТИЯ

но все си мисля, че двете неща макар и близки в същността си, са доста различни. Ако в една тема се изсипят всички планирани мероприятия за всички домове, кашата ще е пълна.
Добре би било, темите да са разделени поне по Региони за да е по-ясно и лесно човек да се ориентира.
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."

!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от yarov » 11 Сеп 2009, 10:19

Колеги,

знаете ли със сигурност, дали управата на дома ще ни повери децата да ги закараме до училище.
Ако имат някакъв организиран транспорт (с който обичайно ги отвеждат до училище) то той би трябвало да бъде организиран с някакви договорни отношения или един вид застраховка.
Не дай боже да се случи нещо по пътя до училище когато сме с децата, как ще бъдат уредени тези неща?

Ако организацията успее, позволих си да направя набързо едни табелки, които можем да сложим на предното и задното стъкло на колите от колоната, само ми трябват НИКОВЕТЕ на хората които ще дойдат и после можем да ги подарим на децата, които са се возили при всеки от нас.

Ако не ви кефят или имате други предложения - моля, насреща съм.

Изображение

http://store.picbg.net/pubpic/FF/80/4a0 ... 24ff80.jpg
Последна промяна yarov на 11 Сеп 2009, 12:16, променена общо 1 път
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."

!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 11 Сеп 2009, 12:09

Хмммм, това вярно е въпрос, над който трябва да помислим доста. Все пак сигурността на децата не могат да я поверят на някакви непознати.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Сеп 2009, 13:19

yarov написа:Колеги,

знаете ли със сигурност, дали управата на дома ще ни повери децата да ги закараме до училище.
Ако имат някакъв организиран транспорт (с който обичайно ги отвеждат до училище) то той би трябвало да бъде организиран с някакви договорни отношения или един вид застраховка.
Не дай боже да се случи нещо по пътя до училище когато сме с децата, как ще бъдат уредени тези неща?

Ако организацията успее, позволих си да направя набързо едни табелки, които можем да сложим на предното и задното стъкло на колите от колоната, само ми трябват НИКОВЕТЕ на хората които ще дойдат и после можем да ги подарим на децата, които са се возили при всеки от нас.

Ако не ви кефят или имате други предложения - моля, насреща съм.

Изображение

http://store.picbg.net/pubpic/FF/80/4a0 ... 24ff80.jpg

Eee, колега ти си супер ентусиаст! :D Ако вземем предвид факта, че си от София, колегите от Пловдив трябва сериозно да се замислят.

Иначе говорих преди една седмица с директорката. Тя ми обясни, че "каналният" ред е пълна бюрокращина - автобус, застраховки, разрешение от общината... Няколкото училища обаче, в които учат децата в Асеновград, били буквално на по-малко от километър от дома - и при това положение тя каза, че няма смисъл от всичките процедури, защото това ще е повече "парадна" отколокото "обиколка" :mhihi: Идеята е не да ги закараме в смисъла на същинско придвижване, а да мине колоната и да ги свали на входа на училището - да се почувстват децата някак си специални :D ;)

Имахме уговорка с директорката да се чуем отново тази седмица за първия учебен ден. Но още нито съм се обадил, нито съм пуснал нова тема за събитието, защото гледам как вървят нещата - продължаваме да сме само 3 коли... При това положение, мероприятието за съжаление ще се отложи за някоя следваща Неделя. Тогава поне ще е почивен ден и ще моган да присъстват повече колеги. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от yarov » 11 Сеп 2009, 13:55

flame написа:......, защото това ще е повече "парадна" отколокото "обиколка" :mhihi: Идеята е не да ги закараме в смисъла на същинско придвижване, а да мине колоната и да ги свали на входа на училището - да се почувстват децата някак си специални :D ;) .......

А ха :D - нали за това направих тия жълти табели - да се виждат от далече.

Като нестава,....... нестава - здраве да е - друг път.

Ако не друго, то поне да караме по-внимателно на 15ти.
PS: и със запалени фаровеeeeee

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i LCI Xdrive
Мечтае да кара: каквото кара
Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd

Мнение от kapitanat » 11 Сеп 2009, 14:45

Поздравления колеги , постъпили сте много благородно .

Аз години наред си давам старите дрехи на една жена от блока, която е в Ротари клуб Бургас и ми е много добра приятелка , знам че те се събират и отиват в дома с много лакомства, подаръци и дрехи за децата. Било ми е винаги много странно как ги виждам дечицата да просят из центъра на Бургас (Всеки бургазлия знае, че в сиропиталището децата си влизат и излизат без никакъв контрол) с опърпани дрехи 20 та употреба със скъсани обувки и мръсни . Докато един ден, не влязох в магазин за дрехи 2 ра употреба , мисля че си търсих работни дрехи да не си цапам хубавите докато съм под колата и видях дрехи който съм дарил лично , в този момент, аз полудях и след голям скандал и обаждания в общината се разбра , че жената на собственика на магазина е възпитателка в дома . Найстина не знаех как да реагирам имаше много вбесени хора и доколкото ми е известно е била уволнена . Незнам дори защо ви разказах тази история предполагам , че всеки ще си направи заключение от нея сам за себе си , но това не ме спря да си давам старите дрехи аз сирачетата и няма и да спра . Единственото което ще помоля колегите който тази много интересна и разчувстваща ( поне за мене лично тема) ги е докоснала и са решили да отидат да видят дечицата , вземете им детски книжки , всъщност всякакви книги , те найстина имат голама нужда от това . Почетете им приказки на малките , разкажете за Дон Кихот и Санчо Панса на малко по големите , опитайте се да ги стимулирате да четат , защото книгата не е като компютрите или телевизора , тя има сила да те отведе в други светове , а тези деца имат нужда от това .

Колеги от Бургас , надявам се тази неделя като се видим и ние да организираме нещо .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pikakoz » 11 Сеп 2009, 15:12

Браво!!!
:clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 11 Сеп 2009, 18:09

поздравление за начинанието!
а само като разбереш,че диневи брос са похарчили лудата кинта за празника на фирмата им-бенгалски огънчета,лили да пее,винца,хайверчета....пара,която ще запали огъня в доста малки очички...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 11 Сеп 2009, 21:35

Достатъчно хвалби. Приветствам идеята за книгите и както говорихме с колегите, да подарим филми(DVD) - ние ще ги запишем. Искам да подчертая, че в Асеновградския дом имат най-много нужда от обувки. Нека Flame координира нещата с директорката и да видим откъде може на едро да купим - ще съберем пари. Това ще е най-трудното и по-важното.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 11 Сеп 2009, 23:51

Кажете ми каква е възрастта на децата, от колко до колко са?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x3
Мечтае да кара: m5 e60; x6

Re: Човек НЕ е толкова голям, колкото е голяма колата му!

Мнение от xdriver » 14 Окт 2009, 13:38

Скоро нищо не ме беше трогвало толкова много :clap:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата