Ейййй тия Търновски Полицай много лоши бре !!!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Аз даже не минах през Велико Търново, а далече покрай него и успяха да ме спрат и да ми напишат фиш за 50лв., понеже имах наглостта да карам с 84км/ч по пътя Бяла-Плевен преди един лек завой с отбивка след него, след детелината за Полски Тръмбеш се пада. Местните явно си я знаят като стоянка, понеже, докато единият пишеше, а другият си бърникаше телефона, само двама профучаха оттам, но пак останаха невидими.
Добре, че целия път до морето и обратно карах по правилата, накрая пак с фиш, а разните нископрелитащи самолети си летят ли летят.
П.С. Плевенските за радост ги пропуснах като преживяване.
Добре, че целия път до морето и обратно карах по правилата, накрая пак с фиш, а разните нископрелитащи самолети си летят ли летят.
П.С. Плевенските за радост ги пропуснах като преживяване.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Toneloker написа:saleen написа:Автора е трябвало да му спретнат една полицейска проверка "от-до" както си трябва и после един хубав акт (понеже винаги има за какво) и дето се вика-доволен да остане и пак да чупи стойки зад волана другият пътОсвен за горното, което не се е случило, не виждам друго, за което може да е недоволен.
А като толкова знаеш я ми кажи защо полицаите не правят нищо на мотористите? Или нещо ви е страх да не го бутнете от мотора докато го гоните?
Ами не ги гонят, понеже гонката може да се проточи до портите на Свети Петър...А не си заслужава.
Никой не мое ма връне на селу!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- saleen
- старши ентусиаст
-
flame написа:Тъпо е да се правиш на велик шериф за дреболии.
Ама е и тъпо да правиш изпълнения под носа на катаджии.
Много точно казано!
Никой не мое ма връне на селу!
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
saleen написа:Toneloker написа:saleen написа:Автора е трябвало да му спретнат една полицейска проверка "от-до" както си трябва и после един хубав акт (понеже винаги има за какво) и дето се вика-доволен да остане и пак да чупи стойки зад волана другият пътОсвен за горното, което не се е случило, не виждам друго, за което може да е недоволен.
А като толкова знаеш я ми кажи защо полицаите не правят нищо на мотористите? Или нещо ви е страх да не го бутнете от мотора докато го гоните?
Ами не ги гонят, понеже гонката може да се проточи до портите на Свети Петър...А не си заслужава.
Туй само в България го има.

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
браво Станчо,ама така си е ко вартят гуми пред блокаludiqdancho написа:Ей го най точния катажия - Станчо Пушека

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Днес беше ден на чужди регистрции !!!! Само едно БМВ проверихА ... ВТ 0305 ... май беше ама го пуснаха бързо ....
ДО ВСИЧКИ: КОИТО ИМ ПИСАХА АКТОВЕ ДНЕС И НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА МЕ ПОТЪРСЯТ НА ЛИЧНО .... ЦЯЛ ДЕН ЗЯПАХ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА И ВИДЯХ ВСИЧКО !!!!!!
ДО ВСИЧКИ: КОИТО ИМ ПИСАХА АКТОВЕ ДНЕС И НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА МЕ ПОТЪРСЯТ НА ЛИЧНО .... ЦЯЛ ДЕН ЗЯПАХ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА И ВИДЯХ ВСИЧКО !!!!!!

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
ludiqdancho написа:Днес беше ден на чужди регистрции !!!! Само едно БМВ проверихА ... ВТ 0305 ... май беше ама го пуснаха бързо ....
Абре Бузов време е вече да спреш да пиеш от сутринта!Кога пък успя да видиш сички на които има написаха актове у Търново?Там ли бачкаш сега??И откога си шофьор на детска количка

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3