1.7 промила ... :(
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- n.kostadinov
- кандидат ентусиаст
-
robertov написа:Escape написа:Сондьора написа:п.п М/у другото верно ли е, че и кварталните полицайчета могат да пишат актове и не е задължително да са от кат. Били го приели тва ма съм отървал нещо.
Ами ако няма някоя промяна от последните месеци/година нямат право. Имат право само да сигнализират на дежурния по КАТ който да прати автопатрул.Нормалните полицаи имат право да правят само проверки на документите.
Е има промяна от последните месеци и могат да пишат актове
нормалните полицаи могат да си пишат ве4е актове на воля тей като преди около месец им върнаха катаджийството

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Ако четете минимално, няма да има такива въпроси... все едно да питаш, ще се удари ли метеорит в Земята...
При положение, че минимума е пробация, а максимума 1 г., освен някой да хвърли боб, какъв друг начин има някой да ти отговори?
При положение, че минимума е пробация, а максимума 1 г., освен някой да хвърли боб, какъв друг начин има някой да ти отговори?
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
малко
но пак с промили свързано,
Карах към вкъщи,по пътя пих 4,5глътки бира-спират ме полицаите
0.30промила токущо

Карах към вкъщи,по пътя пих 4,5глътки бира-спират ме полицаите
0.30промила токущо
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Благодаря на всички колеги които писаха в темата с мнения и извадки от ЗДвП.Аз за това алкохол не близвам освен на някой рожден ден или на нова година /без колата разбира се/ .... и шофирайте внимателно.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Сондьора написа:Escape написа:Сондьора написа:п.п М/у другото верно ли е, че и кварталните полицайчета могат да пишат актове и не е задължително да са от кат. Били го приели тва ма съм отървал нещо.
Ами ако няма някоя промяна от последните месеци/година нямат право. Имат право само да сигнализират на дежурния по КАТ който да прати автопатрул.Нормалните полицаи имат право да правят само проверки на документите.
Намерих нещо:
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=132577
Изглежда май, че има нещо верно деа.
Не е вярно. Младши-районни полицейски инспектори също могат да работят по ЗДвП (алкохол, скорост и всичко останало), а сега се очаква да се пуснат заповеди и всичко под пагон да може да работи по КАТ. Освен пробацийки има и хора в пандиза за

Никой не мое ма връне на селу!
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3