как да разкарам коремчето за морето ?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колега, забравяш изцяло за хляба и ядеш иначе всичко, но без да се тъпчеш..Иначе можеш вечер разходки край морето да правиш. Стига ти примерно да обиколиш вечер целият плаж от единият край на ивицата Приморско - ММЦ-то и точно след 4-ри дена си свалил поне 5 кг и точно в корема и намали бирата - от нея се прави голям корем..Ама ако си жена си свиркай - кво толкова.... Няма кой да те харесва...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Защо всички цитирате бирата с лошо,аз имам 2ма познати,които я пият буквално вместо вода
и двамата нямат никакви шкембета...Верно,че единия е малко глист стръкчър,
ама ..
Доколкото знам,се дебелее от мезетата към бирата,не от самата напитка

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
аз съм 185см и съм 100кг имам си добре оформено шкембе
гледам съм го 27г ,неимоверни услия и труд съм положил докато го реализирам
, сериозните жени гледат какво има в главата и портфейла .... а леките жени търсят тяло като на роналдо
а това с диетите - вечно дебели и вечно гладни

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
don_mimo написа:аз съм 185см и съм 100кг имам си добре оформено шкембегледам съм го 27г ,неимоверни услия и труд съм положил докато го реализирам
, сериозните жени гледат какво има в главата и портфейла .... а леките жени търсят тяло като на роналдо
![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
don_mimo написа:аз съм 185см и съм 100кг имам си добре оформено шкембегледам съм го 27г ,неимоверни услия и труд съм положил докато го реализирам
![]()
Точно такива "сериозни" жени за които говориш колко съм изтръшакал в ергенлъка..

Аферим, че има такива сериозни мъже, дето седят и дебелеят и викат- жена ми няма де да оди, аз мой да съм свиня ама съм богат

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
мязат на ТАРАЛЕЖИbum_bum написа:don_mimo написа:аз съм 185см и съм 100кг имам си добре оформено шкембегледам съм го 27г ,неимоверни услия и труд съм положил докато го реализирам
![]()
Точно такива "сериозни" жени за които говориш колко съм изтръшакал в ергенлъка..![]()
Аферим, че има такива сериозни мъже, дето седят и дебелеят и викат- жена ми няма де да оди, аз мой да съм свиня ама съм богатИ идея си нямат кви роги имат по главите

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
жена ми където иска там да върви ,само пари да не ми иска ... едно гърло по-малко за хранене
сега сериозно никой неиска да е дебел ,но пък на всеки му харесва яденето
а това дали жената ще ходи или не, не зависи от това дали си дебел или слаб ...
аз ли4но ходя и играя тенис, важното е движение да има ... ходя и на фитнес веднъж седмично ... но целт е да има движение а не добро тяло, след това в нас си хапвам доволно
който иска да яде и да гладува и да спортува и тн
лека вечер за сега

сега сериозно никой неиска да е дебел ,но пък на всеки му харесва яденето

а това дали жената ще ходи или не, не зависи от това дали си дебел или слаб ...

аз ли4но ходя и играя тенис, важното е движение да има ... ходя и на фитнес веднъж седмично ... но целт е да има движение а не добро тяло, след това в нас си хапвам доволно

който иска да яде и да гладува и да спортува и тн
лека вечер за сега
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Колеги, да не пускам нова тема, ще ви помоля за съвет тук. Попрочетох насам-натам в интернет пространството за хранителни добавки и т.н., тренирам от около 2 месеца, като от скоро имам добре устроена програма, в началото упражненията бяха малко хаос.
Колебах се, но си взех Super Mass Gain на Nutrim (пия 1 доза преди тренировка и една след), а от скоро го допълвам и с L-glutamine по 1 чаена лъжичка в коктейла на гейнъра (тоест спазвам инструкциите). Имате ли мнение за продуктите на Nutrim, защото цените са изгодни. Скоро като ми свърши гейнъра, трябва да реша с какво да продължа (мисля си за още една опаковка mass gain или да премина към Pro Gold 90, пак на Nutrim и да го допълвам с glutamine-а).
1.90, тежа 70 килограма, трябва ми маса. Предпочитам мускулна
Не се подготвям за мистър Олимпия, просто искам добре оформено, мускулесто тяло.
Колебах се, но си взех Super Mass Gain на Nutrim (пия 1 доза преди тренировка и една след), а от скоро го допълвам и с L-glutamine по 1 чаена лъжичка в коктейла на гейнъра (тоест спазвам инструкциите). Имате ли мнение за продуктите на Nutrim, защото цените са изгодни. Скоро като ми свърши гейнъра, трябва да реша с какво да продължа (мисля си за още една опаковка mass gain или да премина към Pro Gold 90, пак на Nutrim и да го допълвам с glutamine-а).
1.90, тежа 70 килограма, трябва ми маса. Предпочитам мускулна

BMW only!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Трябва да си много изпаднал че да полваш продуктите на Nutrim, пълни боклуци не се излагаи в момента има толкова добри неща на такива цени че като си спомя преди колко пари съм хвърлял.Вземи си нещо на Universal или на ON няма да съжаляваш!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
amd написа:Колеги, да не пускам нова тема, ще ви помоля за съвет тук. Попрочетох насам-натам в интернет пространството за хранителни добавки и т.н., тренирам от около 2 месеца, като от скоро имам добре устроена програма, в началото упражненията бяха малко хаос.
1.90, тежа 70 килограма, трябва ми маса. Предпочитам мускулнаНе се подготвям за мистър Олимпия, просто искам добре оформено, мускулесто тяло.
За добре оформено, мускулесто тяло само с тренировки и "леката химия" ще ти трябват поне едно 2 години... ама сериозно... щото ще става бавно... явно ти е бърз (или влошен положително т.е. не трупаш) метаболизма, поради което си толкова слаб за височината си...
За гейнъра на Нутрим няма да говоря, ама наистина нещо "западно" на Universal, Optimum или NOW ще са по-добра идея... но ако нямаш възможности - и гейнъра на Нутрин ще свърши работа... можеш да го комбинираш с Pro Gold 90 (или да си купиш от някъде насипен протеин, има читави), но ако искаш да качиш ще ти трябват въглехидрати, така че преминаването към чист (образно казано) протеинов продукт не ти е от полза...
Да ти кажа честно Глутамина няма сми да го пиеш... много е неясно действието му в случаи като твоя, затова по-добре Creatine Monohydrate (задължително монохидратната формула)... Креатин-а ще ти помогне да задържиш малко вода, ш'ти даде малко сила и изобщо е нещо много хубаво в твоя случай... задължително го пий с някви прости въглехидрати, например 1 чаша натурален сок (за предпочитане, че да го бъркаш вътре) или примерно 2-3 лъжици захар... имай в предвид, че Креатин-а не се разтваря... така че бъркай смело и пий на екс

Няма да е лошо да вкараш повече въглехидрати в яденето... при тоя ти метаболизъм и структура в момента не е проблем да качиш някое друго килце "отгоре", което после сравнително бързо ще можеш да изчистиш... бухай гейнъра с креатин, тренирай сериозно, яж задължително поне 5 пъти дневно (въпреки че искаш да качиш, не яж боклуци) и се наспивай прилично... малко кофти време от годината си избрал за целта, ама... тамън да се подготвиш за зимният сезон

P.S. Nutrim-а пий по 2 дози след тренировка.... една доза е малко...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Защо всички цитирате бирата с лошо,аз имам 2ма познати,които я пият буквално вместо водаи двамата нямат никакви шкембета...Верно,че единия е малко глист стръкчър,
ама ..
Ако се запознаеш с мен ще ги закръглиш на 3-ма. Аз съм 1.85 65 кила. Пия по 10-15 бири на ден средно(все пак ходя и на работа 8 часа затова толко) пикая същотака по 10-15 пъти на ден общо взето колкото бирите толко пикането. Е правя и яко лицеви и набирания на лост. Ама нямам грам корем. Така, че не замесвайте бирата в образуването на шкембе. Логиката ви не е вярна.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
jordanov написа:Bogat-Beden написа:Защо всички цитирате бирата с лошо,аз имам 2ма познати,които я пият буквално вместо водаи двамата нямат никакви шкембета...Верно,че единия е малко глист стръкчър,
ама ..
Ако се запознаеш с мен ще ги закръглиш на 3-ма. Аз съм 1.85 65 кила. Пия по 10-15 бири на ден средно(все пак ходя и на работа 8 часа затова толко) пикая същотака по 10-15 пъти на ден общо взето колкото бирите толко пикането. Е правя и яко лицеви и набирания на лост. Ама нямам грам корем. Така, че не замесвайте бирата в образуването на шкембе. Логиката ви не е вярна.
Напротив, логиката е напълно вярна, това че има 2-3 бройки с объркан метаболизъм не значи нищо!

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
jordanov написа:Bogat-Beden написа:Защо всички цитирате бирата с лошо,аз имам 2ма познати,които я пият буквално вместо водаи двамата нямат никакви шкембета...Верно,че единия е малко глист стръкчър,
ама ..
Ти с този метаболизъм и само хляб и сланина да ядеш, пак няма да направиш корем

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Познат ми е случая много добре, аз от години си стоя 70 кила и не мърдам и 1 кило нагоре/надолу, като по принцип се храня с хубави неща, но в София като стоя (студент) ям и боклуци, за съжаление. И въпреки лошата храна и многото бири и пиене там, пак съм си тези килограми. Което по принцип си е хубаво и ме радва. Честно да ви кажа, яд ме е, че не се захванах от ученик, сега щях да имам страхотно тяло. Но трябваше да се появи една мацка в живота ми, за да ме убеди 

BMW only!
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4