Кое е това кафе в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Юли 2009, 2:40

Според мен , за да вади пари такъв тип заведение , трябва да е пълно нон стоп което е доста трудно , също да продаваш сериозно количество алкохол. Трябват ти 2 смяни по трима човека , хич да не е са 2500 - 3000 лева заплати , 1300 наем , преготви се за 300-500 ток и излизаш на около 5 бона разходи. За да ги вадиш и да ти остане кяр трябва да правиш поне 15 оборот което е сложна работа :) разрешителните не се вадят толкова трудно , едното е в хеи , приготви едни 100-150 лева и си готов , другото е в общината за категоризация , в Пловдив струва 250 лева , в София не знам колко е, после тротоарно право пак в общината и си готов общо взето . С персонала ще имаш големи проблеми докато попаднеш на читав , бармани сервитиорки масово са големи боклуци , гледат само да откраднат нещо и нищо да не работят. Аз в момента се занимавам с ресторант и да ти кажа чесно , за да се разработи едно заведение трябва да си нон стоп там , всичко да е перфектно , персонала трябва да е качествен и още много неща , също си приготви пари за да дотираш първите месеци. Общо взето е неблагодарен бизнес ;)
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Мнение от ceno83 » 24 Юли 2009, 10:18

Почти се отказах :roll: :| :(
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

Предишна

Назад към Извън Темата