Загина навигатор на Рали България/състезанието бе прекратено
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Joro_Paveto написа: въпреки това 30!!! минути да идва линейка, .
То в града колко бързо идва, ти по някакъв планински път искаш по-бързо да дойде... Преди 1-2 години чаках рейс на една спирка. Едно скейтърче си падна на коляното, докато се правеше на майстор. Не можеше да стане. Приятелчетата му викнаха линейка. 5 минути. 10 минути. Рейса ми дойде и се качих, линейка нямаше. При положение, че на ~20мин пеша има болница, тази линейка не знам какво правеше. Да не ти се налага

- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:Joro_Paveto написа: въпреки това 30!!! минути да идва линейка, .
То в града колко бързо идва, ти по някакъв планински път искаш по-бързо да дойде... Преди 1-2 години чаках рейс на една спирка. Едно скейтърче си падна на коляното, докато се правеше на майстор. Не можеше да стане. Приятелчетата му викнаха линейка. 5 минути. 10 минути. Рейса ми дойде и се качих, линейка нямаше. При положение, че на ~20мин пеша има болница, тази линейка не знам какво правеше. Да не ти се налагаЛека му пръст на загиналия.
на никой не му пука колко и какъв рейс си чакал, ясно че на рали не си бил, както и грам не се в час по темата, но си на приинципа "аре и аз да си кажа тъпия спам"
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
недопустимо е да няма поне 1 хеликоптер на разположение при такива случаи .. сега може да е загинал на място човека но това не променя факта че линейката е дошла след 30 минути ,жалко и смехотворно ! другия път може да умре след 25 минути човека ,макар че би могло да бъде спасен .. първите минути са най важни в такива ситуации
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
twin spark написа:на никой не му пука колко и какъв рейс си чакал, ясно че на рали не си бил, както и грам не се в час по темата, но си на приинципа "аре и аз да си кажа тъпия спам"
А ти като нахраниш някой и си най-големия? Да, на това рали специално не съм бил, но преди бях доста редовен зрител и знам какво е. Просто давам пример, че в града не можеш да разчиташ на линейка, а навигатора в гората... За организацията... в колкото са обявени етапите, поне 30мин. отгоре слагай.
П.П. В тоя форум просто човек вече не може да напише нещо... все ще се намери някое ***** да изцепи нещо.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз бях там колега, и с очите си видях кога мина линейката.twin spark написа:на никой не му пука колко и какъв рейс си чакал, ясно че на рали не си бил, както и грам не се в час по темата, но си на приинципа "аре и аз да си кажа тъпия спам"
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Кога мина?Bogat-Beden написа:Аз бях там колега, и с очите си видях кога мина линейката.twin spark написа:на никой не му пука колко и какъв рейс си чакал, ясно че на рали не си бил, както и грам не се в час по темата, но си на приинципа "аре и аз да си кажа тъпия спам"
http://bnt.bg/bg/productions/78/edition ... 9_uli_2009
00:29:00 гледайте клипа

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Минимум 25-30 мин.след като се разбра ,че има катастрофа... състезателните коли,които минаваха след инцидента,бяха с включени аварийни ..porostorm написа:Кога мина?:Bogat-Beden написа:Аз бях там колега, и с очите си видях кога мина линейката.twin spark написа:на никой не му пука колко и какъв рейс си чакал, ясно че на рали не си бил, както и грам не се в час по темата, но си на приинципа "аре и аз да си кажа тъпия спам"
Маршалите по сигурността нямаха радиостанции,само куките имаха такива.Аз съм далеч от мисълта,че само и единствено организацията е виновна за катастрофата,НО просто беше зле

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Линейката отишла на 30-тата минута от инцидента
и те искат одобрение за кръг от WRC
Май май откакто го откраднаха от Златните/Албена това рали е пълна пародия,язък само за човека
Лека му пръст

- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3