Не се обаждайте!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring
и на мен ми се случи вчера докато си пия кафето и ми се обадиха от номер +393193269041 и разбира се аз се обадих говорих с някаква италианка на запис и затворих днес проверих сметката но няма нищо таксувано
Re: Не се обаждайте!
понеже съм твърде щедър ще ви подаря един СМС който получих преди малко:
+447790547217
(NOKIA AWORD) Your mobile number has won £500 pounds in the UK NOKIA PROMO REF NO:NK5Y for claims call +447024012059 & Email: nokiaprolive@yahoo.com
Успех!
п.с. дори не съм стъпвал в Англия
+447790547217
(NOKIA AWORD) Your mobile number has won £500 pounds in the UK NOKIA PROMO REF NO:NK5Y for claims call +447024012059 & Email: nokiaprolive@yahoo.com
Успех!

п.с. дори не съм стъпвал в Англия
awOrd?
nice...
една от характеристиките на фишинг комуникацията е че често не е написана граматически правилно.
един вид- ако знаете езика добре много често може да разберете веднага че се опитват да ви работят защото това дето са ви го пратили е пълно с грешки или е написано просто в лош стил.
а иначе аз всяка седмица по няколко пъти печеля разни томболи, предлагат ми да препирам пари, да работя в емирствата, нигерия или на борсата в афганистан
също най-редовно искат да ми купят нещо което продавам ама да го доставя в друга държава и да дам разликата (щото ще ми платят повече) на някакъв субект... 
последния му казах че няма проблеми, но за принципа да ми преведе $30 за банковия чек защото толкова ще струва да ми го издадат... преведе ми. после му казах че не съм разбрал и понеже е за международно обслужване трябват още $25... при което "партньора" ми изчезна щото явно разбра, че го закачам...
nice...
една от характеристиките на фишинг комуникацията е че често не е написана граматически правилно.
един вид- ако знаете езика добре много често може да разберете веднага че се опитват да ви работят защото това дето са ви го пратили е пълно с грешки или е написано просто в лош стил.
а иначе аз всяка седмица по няколко пъти печеля разни томболи, предлагат ми да препирам пари, да работя в емирствата, нигерия или на борсата в афганистан

последния му казах че няма проблеми, но за принципа да ми преведе $30 за банковия чек защото толкова ще струва да ми го издадат... преведе ми. после му казах че не съм разбрал и понеже е за международно обслужване трябват още $25... при което "партньора" ми изчезна щото явно разбра, че го закачам...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zxsport
-
alx написа: ....последния му казах че няма проблеми, но за принципа да ми преведе $30 за банковия чек защото толкова ще струва да ми го издадат... преведе ми. после му казах че не съм разбрал и понеже е за международно обслужване трябват още $25... при което "партньора" ми изчезна щото явно разбра, че го закачам...
Това ме изкефи - на ескимос да продадеш лед

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
добре де , като от България не може да се набират тея номера с добавена стойност "VAS" , и не са замесени вътрешни хора ... КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ТЕ ТАКСУВАТ ? с добавена стойност ?

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3