Не се обаждайте!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от petursaev » 20 Юли 2009, 10:24

Изобретателни са тези, само мизерии мислят!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

Мнение от magiosnik^ » 20 Юли 2009, 11:45

и на мен ми се случи вчера докато си пия кафето и ми се обадиха от номер +393193269041 и разбира се аз се обадих говорих с някаква италианка на запис и затворих днес проверих сметката но няма нищо таксувано

Слави
Аватар

Re: Не се обаждайте!

Мнение от © » 03 Авг 2011, 21:23

понеже съм твърде щедър ще ви подаря един СМС който получих преди малко:
+447790547217
(NOKIA AWORD) Your mobile number has won £500 pounds in the UK NOKIA PROMO REF NO:NK5Y for claims call +447024012059 & Email: nokiaprolive@yahoo.com

Успех! :mhihi:

п.с. дори не съм стъпвал в Англия

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Авг 2011, 21:30

awOrd?

nice...

една от характеристиките на фишинг комуникацията е че често не е написана граматически правилно.

един вид- ако знаете езика добре много често може да разберете веднага че се опитват да ви работят защото това дето са ви го пратили е пълно с грешки или е написано просто в лош стил.

а иначе аз всяка седмица по няколко пъти печеля разни томболи, предлагат ми да препирам пари, да работя в емирствата, нигерия или на борсата в афганистан :) също най-редовно искат да ми купят нещо което продавам ама да го доставя в друга държава и да дам разликата (щото ще ми платят повече) на някакъв субект... :mhihi:

последния му казах че няма проблеми, но за принципа да ми преведе $30 за банковия чек защото толкова ще струва да ми го издадат... преведе ми. после му казах че не съм разбрал и понеже е за международно обслужване трябват още $25... при което "партньора" ми изчезна щото явно разбра, че го закачам... :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 03 Авг 2011, 22:35

alx написа: ....последния му казах че няма проблеми, но за принципа да ми преведе $30 за банковия чек защото толкова ще струва да ми го издадат... преведе ми. после му казах че не съм разбрал и понеже е за международно обслужване трябват още $25... при което "партньора" ми изчезна щото явно разбра, че го закачам... :ok:

Това ме изкефи - на ескимос да продадеш лед :)

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 04 Авг 2011, 10:19

добре де , като от България не може да се набират тея номера с добавена стойност "VAS" , и не са замесени вътрешни хора ... КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ТЕ ТАКСУВАТ ? с добавена стойност ?
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата