Спасение от ГРАДУШКА !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 15 Юли 2009, 19:16

© написа:пълно каско и повече смелост - така се пазя

до сега 7-8 години винаги съм се притеснявал и само веднъж падна една дребничка, но аз бях опаковал колата като колегата преди това :mhihi:
то и без това доста се обезцени вече, а ако се случи нещо застрахователите ще ги изстискам до последно :mhihi:

1 во Колега,ако колата ти се е обезценила,моита не е !!!

2 ра Незнам какво имаш в предвид под изтискване на застраховател(явно не си си имал работа с тях),но за сведение ти хвърлят накви мижави кинти,па ти ако искаш после ходи да ревеш и на Арменския поп,никои нема да ти даде повече пари.

3 то- дори и да вземеш пари,какво ще я правиш тая кола.Нали се сещаш че тя става скулптора от кит,и ТАВАН И КАПАК НЕ ДЪРЖАТ КИТ,и се пукат щото е голяма площ и има вибрации.За мен от това вече не става кола.

4 то-хората ми обясниха ,че наличието на алуминиево фолио във материала,спира УВ лъчите,които иначе минават през платнено покривало и не ти изгаря боята

5 то- Не задължавам и не убеждавам никои с нищо,за мен съм си доволен-щото бях на море тея дни,и като гледах как вали по София,само си пиех биричката с цацата и си викахме наздраве :bchug: Поздрави
Изображение Изображение Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата