Един млад живот и смърт,... "и Лампата светна"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Юли 2009, 14:26

...
Последна промяна MatriX_Fucked на 09 Юли 2009, 17:16, променена общо 1 път
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Юли 2009, 15:01

Трябва си смъртна присъда, някой ако си прави илюзии, че този изрод може да стане човек-просто греши. Куршум в тила и това е-като Чикатило, защото е същият изрод!
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 09 Юли 2009, 16:16

WALL написа:E точно заради такива като вас стават простотиите устатници... ЩЕ ГО ИЗДУМКАМ ТАКЪВ НЕ АМИ... БАСМА ЛИ ДА МУ ЦЕПЯ!!!
cobrata_m3[b] ти си ми подръка тука ... като те видя си мисли какво ще ми обясняваш за думичките които си словоизлял!!! ;) Май не видя, че сме от един град :mhihi:

cobrata_m3 написа: хабер си нямаш голям гъзар.... си шибан комплексар и не можеш да понесеш някои да ти се прави на мъж или просто те е яд на всеки мъж щото ти не си ;) паляк ако имаше поне елементарно възпитание нямаше да говориш така ...

Няма я казармата затова днешните момченца са такива. Няма морал няма възпитание, няма отговорност.

ти да не ме заплашваш :shock: кво ше ме гръмнеш ли :?: много добре знам че сме от един град и трябва да ме е страх от тебе ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: айде нямам търпение да те среща да ти се обясня ;) не ми дигай кръвното че да не се срещнем преждевременно само стига си писал глупости в темата че и аз ти вързвам на акъла .

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 09 Юли 2009, 18:00

Wall, ти си жалко нищожество. Ще се радвам да те срещна някога, стрелецо. Не знам защо се дава оръжие на подобни хора. Записах ти всички постове в тази тема, както и IP адресът. Утре ще проверя дали могат да ти вземат разрешителното. Сигурен съм, че ако те лишат от оръжието, ще си останеш най-обикновена жена.
Нека почива в мир момчето. Толкова хора си заминаха напоследък, благодарение на идиотизма, простотията и комплексарщината.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М20В20

Мнение от Koko Loko » 09 Юли 2009, 19:08

Нека да почива в мир младежът. :( А когато женати те управлява и ти изпод леглото казваш, че "мъж" командва в къщата, какво друго да станеш освен военен комплексар или като колегата WALL??? Но знайте, че всичко се връща и то на най-близките. И няма да се очудя, ако някой ден този урод ще гледа и няма да може да помогне на някой от най-близките му, защото Господ го е наказал!
Защо е тръгнал с толкова оръжие, да не би да си пази трите кучета да нему ги откраднат????

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 09 Юли 2009, 19:24

Лека му пръст... :( Във този случай вината е ясно в кого е.. а ако всеки спор приключваше така ??

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Юли 2009, 19:26

жалко за момчето.

не мисля, че в тази тема е мястото където да уточнявате кой кого ще бие. разберете се другаде. моля.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 09 Юли 2009, 22:11

Georgieff написа:Аз, както и повечето хора в темата са на мнение, че с пистолет проблеми не се решават - както сам виждаш, и двете страни в резултат са в доста незавидно положение.

Напълно си прав. В мутренските времена, една небезизвестна "тиква" приятел ми каза "след като си го извадил, трябва да го ползваш, иначе си го държиш на кръста и не го вадиш"

И аз не смятам, че ваденето на оръжие оправя проблем или решава спор! И в двата случая потърпевшите са двама. Употребилия оръжие задължително си понася своето по закон. И то не за една или две години.
Та, с един изстрел на 29 юни се решиха две съдби.
Гриша в случая не е сред нас,... убиеца и да не изгние в Затвора, въпреки всичко, което би могъл да направи с адвокати и пари, ще полежи минимум 10 години, което тотално ще го убие като човек, личност, ще му нанесе и здравословни проблеми, /не е на 20 г., а е на 55/ и в затвора в действителност ще се сблъска с истинската престъпност. И? Какъв е извода!
Последна промяна Eva* на 09 Юли 2009, 23:08, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
Мечтае да кара: E38

Мнение от Misho 605 SVti » 09 Юли 2009, 23:07

Georgieff написа:... Мишо, бих се радвал ако можеш да дадеш повече подробности за това какво е станало преди фаталния изстрел.

Ето накратко в резюме.

Гришо отива заедно с приятелче на Иракли същия ден. Изкарал е на Иракли около 3 часа общо.

Той от 4 години насам ходи на едно и също място. Съответно и на 29.06.2009 решава да си опъне там палатката.

Наблизо е палатката на убиеца. Когато Гришо започва да си разпъва палатката, излиза жената на на килъра, започнала да му обяснява, че чакали дъщеря си и мястото било запазено за нея. Нашият контрирал и казал, че от 4 години си отсяда тук, съответно започва спора за мястото за палатката. Онази започнала да го заплашва с кучетата, че щяла да ги насъска, има някакъв словесен спор, който обаче утихва временно, коментира се някакво мятане на камъни по кучетата, и в крайна сметка наш Григор се връща при останалите от тяхната компания.

След известно време обаче Гришо започва да набира и решава въпреки разразилия се спор да си сложи палатката на мястото, което си е избрал - все пак беше момче, което обичаше да отстоява своето право. Отива, при което вместо жената вече излиза мъжа и, опира пистолет в главата му и ги заплашва, че ако не се разкара, ще го гръмне. Гого му избил пистолета от ръцете, изблъскал го е и е хукнал обратно при неговите приятели. Споделил с приятели, че го е страх от развилата се ситуация.

Онзи бабаит издебнал момента, когато Гого е бил сам край огъня, и заедно с още трима са го нападнали и са започнали да го мелят от бой. Едно от момчетата чува данданията от палатката си, излиза навън, вижда как пребиват момчето ни, и се втурва да го разтървава, а след като са погнали да бият и него, се е включил в боя.

Изведнъж се чува изстрел, момчето се обръща и вижда Гришо на земята.

Носят го до най-близкото място, където го качват на автомобил и тръгват към централния път, по пътя към Бяла пресрещат линейката и го качват в нея ....

По пътя братчето ни умира следствие на масивен вътрешен кръвоизлив. Куршумът е влезал в горната дясна част на гърдите, минава диагонално през тялото, като по пътя си помита черен дроб, тънки черва и т.н., преминава и раздробява малкия таз и се спира в кожата на лявата буза на задните му части.

След като го е застрелял, убиецът са го чули да казва "Убих човек".

Официално оръжието не е открито. Обаче има голяма вероятност да е намерено, поне така пише на едно място. Самият факт, че не са пратени водолази, ме насочва на мисълта, че наистина е открито, но проади някаква причина този факт не се разгласява.

Това е, което имам като информация от хора, присъствали на престъплението.

Как е станал точно разстрела не знам. Но е явно, че Григор най-вероятно е бил седнал на земята и застрелян отгоре, при което куршумът се е спрял от удара в земята - това ще се види, когато вече имаме достъп до досъдебното производство, най-късно това ще стане до 6 месеца, вероятно в рамките на 2 до 4 месеца. Ще видим какви експертизи са направени, и ако е необходимо ще изискаме нови или повторни, ако нещо не е ясно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 13 Юли 2009, 15:33

Благодаря за информацията.

Успех със съда и пускайте по някое инфо тук, дано не се потули както останалите подобни случаи.
Имате ли яснота къде ще се гледа делото?
Touring & windsurf club

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
Мечтае да кара: E38

Мнение от Misho 605 SVti » 13 Юли 2009, 16:31

Делото ще се гледа в Бургас, както на ниво Окръжен, така и на ниво Апелативен съд. Касационният вече ще е в София.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Юли 2009, 17:39

Misho 605 SVti написа:Делото ще се гледа в Бургас, както на ниво Окръжен, така и на ниво Апелативен съд. Касационният вече ще е в София.

Искрено се надявам съда да вземе решение (правилно) възможно най-бързо. Такива изроди нямат място при нормалните хора, нека сега цялата му рода да изплаща грешките на тоя урод! :evil:
Лека му пръст на момчето
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Юли 2009, 17:54

има достатъчно информация, свидетели- съдът ще отсъди правилно най-вероятно.

жалко за момчето. жалко и за убиеца... случайните трагедии са най-болезнени.

и една случайна мисъл- ако аз съм на 55 години и стане въргала и видя че не върви на добре за мене и имам оръжие - най-вероятно ще го използвам и аз.

за това кой крив, кой прав - не мисля че тука е мястото да се коментира.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 13 Юли 2009, 18:04

alx написа:има достатъчно информация, свидетели- съдът ще отсъди правилно най-вероятно.

жалко за момчето. жалко и за убиеца... случайните трагедии са най-болезнени.

и една случайна мисъл- ако аз съм на 55 години и стане въргала и видя че не върви на добре за мене и имам оръжие - най-вероятно ще го използвам и аз.

за това кой крив, кой прав - не мисля че тука е мястото да се коментира.
а ти четеш ли че те са започнали спора каде да си сложи палатката и т.н. а тои нашия отишъл момчето като е само и го убили за 1 нищо това просто неможе да се остави така ... нека почива в мир момчето и стига писахте глупости кои какво има и да се заплашвате :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Юли 2009, 19:20

В крайна сметка се разбра, че този убиец има доста морални поддръжници, което е меко казано обезпокоително :confused: Не може при всеки спор и всеки въргал да се стреля по хора :confused:
И аз имам оръжие, но не го нося със себе си на плажа и никога не бих го използвал в такава ситуация защото е мерзост!
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата