Изборите приключиха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 06 Юли 2009, 11:54

Изображение
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Юли 2009, 11:57

Поздравявам Станиш, Доганоглу и Царчето с...

Ку*ви Сбогом
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 06 Юли 2009, 12:14

Колеги, а за резултатите за 23-ти мажоритарен район някой нещо знае ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 06 Юли 2009, 12:18

VesoPesa написа:Колеги, а за резултатите за 23-ти мажоритарен район някой нещо знае ли?

Какво те интересува?
http://rezultati.cik2009.bg/results/major/rik_23.html
Тук е всичката информация, дори по отделни секции.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 06 Юли 2009, 12:38

В областите Кърджали, Разград, Търговище и Силистра ДПС има между 40 и 70%, а в Шумен около 33% (наравно с ГЕРБ, но с мажоритарен кандидат). Трудно ще бъдат изгонени от тези си феодални владения, както и от някои министерства, където в момента "работят" само спуснати отгоре неквалифицирани турчоля.
Дано "Атака" бъдат допуснати и съумеят да играят заявената роля на коректив на управлението, защото едно самостоятелно правителство с кворум в парламента пък има опасност да се възползва прекомерно от едноличната си власт. Сините с наглите си приказки, че са осигурили победата на Бойко, и четящата се в погледа на Костов (и на палето му) жажда пак да пипне власт не изглежда да имат много безкористни намерения. РЗС се надявах също да не влезнат, няма нужда от клоуни в парламента.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 06 Юли 2009, 13:00

принципно има нужда от всякакви в парламента... а и хипотезата без клоуните в парламента щеше да доведе наистина до еднопартийно управление... в смисъл ако рзс не бяха влезли за малко, щяха да им се преразпределят мандатите между преминалите границата...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 06 Юли 2009, 13:28

Да пожелаем успех на ГЕРБ, но да не се радваме прекалено много за загубата н Доган, защото колкото и да е загубил, е трета политическа сила. Да, вярно е, че е не законно трета, но все пак е такава.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Юли 2009, 13:30

след сутрешните изявления на цветан цветанов от герб мисля ,че коалирането на герб със сините просто е не 100,а 200% сигурно!!
след като костов и мартин снощи казаха ,че ше приемат без други условия ,освен да няма други партии в коалицията мисля ,че е ясно какъв ще е кабинета след няколко дни..

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 06 Юли 2009, 13:35

SKISA написа:след сутрешните изявления на цветан цветанов от герб мисля ,че коалирането на герб със сините просто е не 100,а 200% сигурно!!
след като костов и мартин снощи казаха ,че ше приемат без други условия ,освен да няма други партии в коалицията мисля ,че е ясно какъв ще е кабинета след няколко дни..

Мммдааа... костов май го е страх от Атака ! :roll:
Изображение Изображение Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 06 Юли 2009, 13:39

Често колеги
Така както е тръгнало (дал господ) може и да се оправим
Бате Бойко ги почна от първия ден само вижте

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2278431
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 06 Юли 2009, 13:42

много ме е яд за Шумен направо не съм на себе си .. турците много лошо се организираха и всички гласуваха .. а от българите поне половината не са гласували ... разлика от 0.5% е унизителна

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Юли 2009, 14:10

Alexi написа:много ме е яд за Шумен направо не съм на себе си .. турците много лошо се организираха и всички гласуваха .. а от българите поне половината не са гласували ... разлика от 0.5% е унизителна
мдам,ма има и по-зле от нашия Шумен-сигурно знаеш ,че в Резград трудно се чува бг реч.. :confused: Лошото е,че повечето поне мислено ни слагат в един куп ... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 06 Юли 2009, 14:54

sonny написа:Да пожелаем успех на ГЕРБ, но да не се радваме прекалено много за загубата н Доган, защото колкото и да е загубил, е трета политическа сила. Да, вярно е, че е не законно трета, но все пак е такава.

Напълно си прав... защото след 4 години активноста ако е 40%, е го де.. обаче проектозакона за двойно гражданство и т.н.. които предлага Волен, макар и да не съм му фен, съм с две ръце за него. Бойко и Костов по изказванията не избягват въпроса и специално Бойко каза, че ще се вземат мерки..
Това е добре, вземат ли мерки, автоматично им падат с 50% избирателите на ДПС.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 06 Юли 2009, 15:29

Абе тежко ще е на Бойко Борисов. Криза и т.н. Нема какво да се лъжеме, може и да го псуваме след 4-5 месеца. Така беше и с Костов преди години, ама някой ще отрече ли че иманно той ни вкара в ЕС, с началото на преговорите и всичко останало, даже дата му дадоха, спомняте ли си, някои от вас? Направи много грешки в страната, допусна много корупционни практики, но той е управленец от величина, кой каквото ще да ми говори, мангал и т.н. А 1997 г. си я спомням като вчера и само две години след това, бяхме поканени за членство в ЕС, а за тези 2 години кой я свърши? Да, аз и вие платихме тази цена, но кой ни принуди, не ли БСП в периода преди 1997 г и наследството, което оставиха след себе си? После царя ни излъга най-арогантно, а Станишев реши, че може да управлява. Е, видя се и единия и другия. Сега да видим бат' Бойко. Аз му стискам палци, че са нагледах вече.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Юли 2009, 15:35

хахаха, не знам дали е заради новото правитество но започва да ми харесва най-после :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.dnes.bg/izbori2009/2009/07/06/arestuvaha-zam-ministyr-na-emel-etem.73866
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата