Съвет за Рутер???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 07 Юли 2009, 18:34

Аз съм с TP-Link от 3-4г, работи без да спира, и не съм имал проблеми с него. Баща ми има Linksys и се налага да се рестартира отвреме на време.
Моят струва 2х по-малко, и върши същата работа, даже и по-добра (никога не ми се е налагало да го рестартирам).
На Linksys само модела с L накрая е по-добър, защото е с линукс, и могат да се сложат къстъм фърмуери. Обаче ако човекът, пуснал тази тема можеше да се оправи с него, то той положително нямаше да има нужда от съвет. Така че, не виждам защо му препоръчвате да даде двойна цена, за която ще получи модел без линукс вероятно, защото няма да обърне внимание на последната буква, а дори и да вземе правилният, няма да може да го разбърника както трябва?!
Да не говорим, че тия с линукса май вече не ги произвеждат (освен ако не са ги пуснали пак), и ще трябва да си търси на старо...
Моят съвет е - вземи си един TP-Link или D-Link, викни някой да ти го настрои, и си свиркай.

Предишна

Назад към Извън Темата