Ето какво ми се случи.
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
dimov_ написа:Е.Димитров написа:Aбе глупости,не всички са биачи ама все още има милиция,ти да не мислиш че като дойде милицията ...
Милиция !!!
какво смешно има,това са си истински милиционери
- djudjko
- Потребител
-
- Кара: E30 324d
D_reamcatche_R написа:А аз имам идея при някаква такава ситуация да се пусне тема тука във форума и да се съберем колкото може повече хора и като му се изсипят на тоя мангал 40 БМВ-та с шофьори с щанги в ръка, мисля, че не само ще върнат откраднатото ами и ще каже кои крадът та да им направим ръцете като картина на Пикасо... Тяхната м....
Аз съм за с двете ръце...!!!

ЗАВИСИ

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
другия път ми ги дай тез 500 лв на мене да видиш как ше ти взема джантите даже и монтаж и баланс щи напарай мангала.ако това дето сте го направили е вярно вие сте луди.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Авторе защо не кажеш къде е това гаражче да си потърся огледалата ?
или май май такова гаражче няма и някой просто си чеше езика и търси внимание ...
и по дяволите знаете ли колко време им трябва за да свалят 4 джанти... ами секретните болтове ами алармата... + тва кой ще ти свали джанти за 500лв?

- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Re: малко
Е.Димитров написа:Любо Мегов написа:павката написа:абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично
на мен лично тая случка ми звучи малко измислена - дали сте 500 лева все едно са 5
И аз така мисля!!!
С разликата че не малко,а направо супер измислена
Значи виж колега нз дали ми вярваш или не . Това си е твое право . Няма да ходя да плюя глупости из форума за да се намирам на лав. Тук намирам много полезни теми за колата , които са ми помогнали много . Мисля че си личи от дата на регистрация и темите които сам пуснал че не се разкарвам от тема на тема да правя коментари. Просто споделих какво ми се случи . А не е работата да пребиеш някои които не си сигурен дали той ти е откраднал джантите . Работата е да го хванеш докато краде и да му счупиш ръцете да знае да небара повече . А за джантите просто отидохме да търсим джанти каквито и да е за да може колата да се използва да не стои на трупчета .
Поздрави

Lurking in the shadows
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
Re: малко
acho.rs написа:Е.Димитров написа:Любо Мегов написа:павката написа:абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично
на мен лично тая случка ми звучи малко измислена - дали сте 500 лева все едно са 5
И аз така мисля!!!
С разликата че не малко,а направо супер измислена
Аз ще кажа защо историята ми изглежда измилсена :
1 - автора е новак
2 - пише като кандидат-гимназист
3 - и най-съществено - защо слага иконката на ухиленото дяволече , след като е прее*ан
4 - защо ще се хвали , че са го прее*али
5 - защо , по-дяволите ще плаща за джанти , които са му откраднати и така лековата , както автора го описва![]()
![]()
![]()
![]()
1 - Какво разбираш под новак ?
2 - Пиша както си искам и се изразявам както си искам
3 - Слагам какво си искам иконка

4- Виж т.3
5-Виж т.3
Lurking in the shadows
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
P1tbuL написа:Авторе защо не кажеш къде е това гаражче да си потърся огледалата ?или май май такова гаражче няма и някой просто си чеше езика и търси внимание ...
и по дяволите знаете ли колко време им трябва за да свалят 4 джанти... ами секретните болтове ами алармата... + тва кой ще ти свали джанти за 500лв?
Точен адрес немога да ти кажа . Стара Загора , Около Руския пазар . Като Хванеш от била надолу към руския пазар . Мисля че се води в квартал Казански . Несъм бакшиш и не ме бива с адресите .

Колко време ти отнема даси смениш гумата като я спукаш 30 мин. Аз за 10-тина минути сам готов. А тои няма да е сам предполагам. За сектри болтове незнам . Мисля че няма , и аз нямам . Алармата нямам представа никои нищо не е чул и не е видял.
Lurking in the shadows
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3