sms терора на глобул към абонатите си всяка сутрин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Lia » 21 Юли 2009, 10:15

Аз ползвам услугите и на Мтел и на Глобул... и се чудя кой да хвана, кой да ударя... Глобул доста очевидно цакат сметките, а обслужването в магазините им да не го споменавам- или ти се лепва някое девойче, на което му казваш че просто разглеждаш, а то на главата ти се качва, или като искаш да питаш нещо всички те подминават като крайпътна гара... С Мтел пък сме на другия полюс- до сега не съм усещала надписване на сметки а имам договорни отношения с тях от около 8 години. Обаче... мрежата им се бъзика с мен от време на време (веднъж седмично поне) и набирайки произволен номер от тяхната мрежа- те ме свързват със спешен център 112!!! Като това е номер който никога не е бил запаметяван във сим картата, нито пък в апарата (и двете са доста по-стари от съществуването на този номер)... Много е забавно като звъня на майка си примерно и отсреща чувам "Спешен център 112, слушам ви" и аз казвам само едно "Мама?!" :D Чудя се кой ден ще заведът иск срещу мен за недобросъвестно използване на спешни номера... А от Мтел твърдят че нито апарата е повреден, нито сим картата, обаче категорично отричат проблема да е мрежов, но признават че разговори към номер 112 е имало :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

Globul

Мнение от Bojidar » 21 Юли 2009, 11:05

Явно аз съм един от много доволните клиенти на Глобул. С тях вече около 4-5 години не съм имал никакви проблеми. Преди започнах с предплатената им услуга B- connect, а сега минах към някакъв месечен план с 5лв. месечна такса. Никога не съм получавал смс-и, за каквито се споменава по-горе. Имам обхват навсякъде в жилището и на вилата. Надписване на сметки никога не е имало понеже няколко пъти съм си водил бележки с кой и колко време съм говорил и всичко излиза напълно точно.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Globul

Мнение от Vasko » 21 Юли 2009, 13:02

Bojidar написа:Явно аз съм един от много доволните клиенти на Глобул. С тях вече около 4-5 години не съм имал никакви проблеми. Преди започнах с предплатената им услуга B- connect, а сега минах към някакъв месечен план с 5лв. месечна такса. Никога не съм получавал смс-и, за каквито се споменава по-горе. Имам обхват навсякъде в жилището и на вилата. Надписване на сметки никога не е имало понеже няколко пъти съм си водил бележки с кой и колко време съм говорил и всичко излиза напълно точно.

И аз да отбележа,че съм доволен от Глобул. Имам го вече към 8 години. Имат си доста промоцийки пък и винаги си взимаш нови телефончета.. На ското си смених и лаптопа пак благодарение на тях . Имам и на Мтел-а.. Ами до сега не съм имал проблеми нито на един от двата оператора и съм си доволен,но никога не закъснявам с плащането на сметките .Иначе и двата оператора ти дават разсрочване от около седмица като вежливо ти напомнят със смс,че имаш неплатена сметка......
Аз нямам проблеми и не виждам какво толкова ги плюете тези оператори .Който не му харесва да не си взима карта на този оператор, от който не е доволен. Сигурен съм,че половината от тези който злословят по адрес на някои от операторите са си взели от някоя промоция на оператора или телефон или карта,а сега като не им изнася и започва с оплюването .Ама българина е така - няма угодия ..
Все негативно настроен към всички и към всичко . После другите му виновни! В нас е вината колеги - в нас..... Докато не променим манталитета си и не погледнем поп-позитивно на света живота ни няма да стане по-добър. А ние все търсим лошите неща и недостатъците .... Болна нация сме!...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 21 Юли 2009, 13:33

Доволна съм от Глобул само дето нямат обхват, там, където Мтел имат да речем... :mhihi:
Аре нема нужда...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Юли 2009, 15:19

sineok_pi4_ написа:...

Пич, и 20 телефона да са ти подарили... като трябва да плащаш за тяхна грешка, няма да ти е приятно. Ти като си толкова доволен защо не им направиш 20-30лв дарение? В България просто всеки се чуди как да открадне от другия. И операторите знаят, че потребителите алтернативи нямат... и мтел, и глобул начисляват както виждаш. Това че на теб не ти се е случвало, не значи, че не съществува.

Слави
Аватар

Мнение от © » 21 Юли 2009, 15:52

и мтел се скъсват от съобщения - този те търсил, онзи те търсил, еди кой си може да избереш .. аз съм ги зарязал съобщенията. Който ме търси да се обади, смс-ите не работят
Освен това обхвата на Мтел сравнение с глобул е много зле

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 21 Юли 2009, 17:22

SKISA написа:аз па тамън мислех да се разсърда на м-тел...!
май нема да е.

Ба ти луд ли си ве. Тъщата са на Глобул и на вивател и живеят на 16тия етаж, е вервай ми, нема намиране. Дали са един на жената да си рафят фрии и не си говорят или ако ше си говорят техните слизат пред блока. Аз кат ида там и се строшвам да говора, имам си обхват имам си всичко. Туй Глобул и Вивател бошлаф раота ти казвам. Седи си у Мката и се радвай на не доволните от другио брег :D

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 21 Юли 2009, 21:25

sonny написа:
SKISA написа:аз па тамън мислех да се разсърда на м-тел...!
май нема да е.

Ба ти луд ли си ве. Тъщата са на Глобул и на вивател и живеят на 16тия етаж, е вервай ми, нема намиране. Дали са един на жената да си рафят фрии и не си говорят или ако ше си говорят техните слизат пред блока. Аз кат ида там и се строшвам да говора, имам си обхват имам си всичко. Туй Глобул и Вивател бошлаф раота ти казвам. Седи си у Мката и се радвай на не доволните от другио брег :D
Е добре де,аз защо не съм получил досега нито един СМС рано сутринта получавам 2 пъти в месеца за некви там си игри,дето и М Тел пращат,обхват до сега не е имало случай да нямам,а повярвай ми катерил съм се на такива места дето идея си и нямаш,сещаш се де :)
Със сметката не ме товарат,имах един месец не го ползвах и си платих само таксата :shock:
Сичко ми е ТОК и Жица :)
За разлика па М тел яко товарат и не го чувам от един и двама
а и ако не си плата телефона поне ми оставят един месец да ме търсат ;)

Истината е че всички мобилни оператори в БГ са бошлаф работа.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Юли 2009, 0:21

При мен се оказало, че грешката била в мен :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз не съм разбрал след преподписването на договора как се смятат промоционалните минути :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 22 Юли 2009, 1:04

Мен ме нервират и Мтел и Глобул...
Първите пращат някакви системни съобщения (вярно в работно време, но някои хора спят тогава) - ама не като обикновени съобщения, а дори и да е спрян звука на телефона той започва да пищи в някакъв авариен режим около секунда... просто следващия път ще има "родата на оператора до 9-то коляно"
Мтел също не са стока: "ако заредите, ако не заредите, ако не знам си какво" - каквото съм преценил - направил съм - как мога да ги махна тези глупости... май и там ще трябва "преговори".
В сметки никой не ме е цакал - още на предплатена глобулска ги направих ненормални за 2 стотинки разминаване при отчитането (буквално) след един разговор ... и до сега си нямам ядове и на абонамента. Мтел ми е предплатена, не я следя много, но то си изписва след всеки разговор.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 22 Юли 2009, 9:20

TNT написа:
sineok_pi4_ написа:...

Пич, и 20 телефона да са ти подарили... като трябва да плащаш за тяхна грешка, няма да ти е приятно. Ти като си толкова доволен защо не им направиш 20-30лв дарение? В България просто всеки се чуди как да открадне от другия. И операторите знаят, че потребителите алтернативи нямат... и мтел, и глобул начисляват както виждаш. Това че на теб не ти се е случвало, не значи, че не съществува.

Аз си ги спонсорирам и без това всеки месец със сметки по 170-180 лв. за тези 5 карти и телефони на лизинг. Мисля, че повече накъде няма :))

Предишна

Назад към Извън Темата